6 неща, които не знаеш за мен :)

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Заключено
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Мнение от nestea »

1-вече се чудя какво правя в специалността, която уча и дали изобщо е за мен. След толкова горещо желание да уча това то започва да се изпарява и се чудя дали да не се откажа:(
2-Никога не съм обичала да ям сирене :lol:
3-като малка ревнувах мама като обръщаше внимание на братовчед ми и го наричаше на галено :twisted:
4-винаги съм била романтична душа :oops:
5-мразя чалга :?
6-шопингманиачка съм :lol:
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

1. лесно се привързвам към хората. и тежко изживявам раздели, разочарования, проблеми...
2. обожавам да си купувам дреболии, могат да ми оправят настроението за два дена напред :D
3. любимото ми цвете е зюмбюл
4. страх ме е, че няма да постигна нищо с живота си. страх ме е че няма да срещна голямата си любов...
5. искам да пътувам много. и въпреки че никога не съм мечтала да напусна българия, много ми се живее за няколко години в латинска америка, испания или италия :glasses7:
6. любим анимационен герой - Tweety :tweety: :roll:
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

nrggirl написа:1. лесно се привързвам към хората. и тежко изживявам раздели, разочарования, проблеми...
2. обожавам да си купувам дреболии, могат да ми оправят настроението за два дена напред :D
3. любимото ми цвете е зюмбюл
4. страх ме е, че няма да постигна нищо с живота си. страх ме е че няма да срещна голямата си любов...
5. искам да пътувам много. и въпреки че никога не съм мечтала да напусна българия, много ми се живее за няколко години в латинска америка, испания или италия :glasses7:
6. любим анимационен герой - Tweety :tweety: :roll:
Намерих си душа-близнак :wink:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

много обичам усещането да срещна сродна душа :hello1: :hello1: :hello1: :love4: :wave: ...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
denislav83
В началото бе словото
Обратна връзка:

:)

Мнение от denislav83 »

хайде, вземете се:)
:)
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

:lol:
fidenter
В началото бе словото

Мнение от fidenter »

1.аз съм рядко срещано животинче, казано по друг начин - чешит. имам добро чувство за хумор.
2.притежавам способността да ям без ръце, при необходимост от сеири.
3.лесно се паля, но и лесно ми омръзват повечето неща. все пак имам и постоянни хобита и качества. например, обожавам да играя табла. мога и сама, ако няма с кого.
4.изкупуват ми косата, за да пълнят възглавници, както и за производство на четки за рисуване и боядисване.
5.живяла съм няколко години в блок 42-б, стая 440. ако не ми вярвате, питайте когото и да било за сивка.
6.имам страхотна фобия от хлебарки, от тези бързоходните, големи колкото щипки за пране и черни, дето като ги смачкваш, издават звук все едно ядеш пуканки. виж, тези кафявите, дето ги има по студентски, са ми симпатични.
Аватар
gitty
Драскач

Мнение от gitty »

fidenter написа: ...
6.имам страхотна фобия от хлебарки, от тези бързоходните, големи колкото щипки за пране и черни, дето като ги смачкваш, издават звук все едно ядеш пуканки.
ooo това е моя кошмар за през целия си живот отблизо съм виждала 2-3 пъти, но такова нещо никога не се забравя.. гррр изпитвам неистов ужас само като се сетя..
Изображение --> ИзображениеИзображение
Аватар
Dynamite
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Dynamite »

1. Обожавам шоколад ... :snorting:
2. Не съм яла шоколад от 3 седмици,защото съм на диета :banghead:
3. Освен с училище,занимавам се и с музика :la:
4. Чувствам се гадно всяка вечер,когато си остана сама :sad5:
5. Слушам всякаква музика...от класика,през поп,през джаз,хип-хоп,та чааак до блек метъл :headbang:
6. Това,което наистина обичам и което може да ми въздейства винаги,по какъвто и да е повод,това определено е музиката :notworthy:
7. Каквото и да правя,винаги пея нещо :la:

Написах 7 неща,защото това ми е любимото число :)
"Избраници са ония,за които прекрасното означава само Красота"
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

1) Имам ясни спомени още от 2-3 годишна възраст, въпреки че никой не взема това на сериозно. :shock:
2)За съжаление съм доста чувствителен човек и трудно допускам някой до себе си. :oops:
3)За НЯКОИ неща съм мнооого злопаметна, напук на миловидното ми излъчване.Мога да помня с години някоя дума на криво от някой човек или пък заяждане и дори лош поглед... :roll:
4)Ненавиждам връзкарите! :evil: Защото заемат местата на хора, които наистина стават за нещо, пък нямат техните възможности...
5)Като тийнейджърка обожавах Кийт от Продиджи. :love5:
6)Пристрастена съм към музиката...Няколко дена без музика и ...откачам направо...А също и към шоколада и сладкото имам слабост... :lol:
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

и аз така имам много ранни спомени ама ми викат "бе глупости, някой ти го е разказал и ти си мислиш че помниш" ама наистина си спомням
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Да.Аз помня дори неща, които нашите не помнят и викат- 'Ти си съчиняваш"... :roll: Ама хората трудно вярват в нещо, което не могат да разберат... 8)
Аватар
Dynamite
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Dynamite »

got написа:Да.Аз помня дори неща, които нашите не помнят и викат- 'Ти си съчиняваш"... 8)
И на мен така ми казваха,но един ден доказах,че наистина си спомням доста неща съвсем ясно :) От тогава нямам такъв проблем :)
"Избраници са ония,за които прекрасното означава само Красота"
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Не подозирах, че има още хора със същите странности... :wink:
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

И аз съм от тези хора,но на мен ми вярват :) .
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Заключено

Обратно към “Потребители”