Аз достигнах до същотото заключение, но все пак ми трябваши и чуждо мнениеDerek написа:Можеш.
Дано само по отрано обявят датите - в моят случай ОПИ и евентулано УКУ.
Аз достигнах до същотото заключение, но все пак ми трябваши и чуждо мнениеDerek написа:Можеш.
И си предадеш работата или седнеш да те изпитват....Митре_Влаха написа:Щом си решъл да отидеш на него вече ти става задължителен т.н имаш поправки със сигурност
Можеш да се откажеш от оценката, която ти е писана и дори да не минеш - нямаш задължителна поправка. Датите през сепрември просто се насрочват ако някой държи да се яви пак, но това не прави изпита задължителен.Митре_Влаха написа:И си предадеш работата или седнеш да те изпитват....Митре_Влаха написа:Щом си решъл да отидеш на него вече ти става задължителен т.н имаш поправки със сигурност
Амм... аз знам обратното. Не ми се вижда логично иначе - да се явиш на ИЗБИРАЕМ предмет и да те скъсат, и след това да не става нищо. Щом си си избрал предмет - то той придобива статута на задължителен. Все пак ще се пита и добрите лелки за 100% сигурност.Derek написа:Можеш да се откажеш от оценката, която ти е писана и дори да не минеш - нямаш задължителна поправка. Датите през сепрември просто се насрочват ако някой държи да се яви пак, но това не прави изпита задължителен.Митре_Влаха написа:И си предадеш работата или седнеш да те изпитват....Митре_Влаха написа:Щом си решъл да отидеш на него вече ти става задължителен т.н имаш поправки със сигурност