Това е разделът за Студентски съвет. Неговите членове се избират по факултети. Тук ще ви обясним как да кандидатствате с ваш проект и как да спечелите финансиране за него. Също така ще се опитаме да даваме подробна информация за всеки един проект, по който СС работи. Клубовете са специализирани студентски общности по интереси.
Защо да е неосъществимо?
Да пушиш в университета е въпрос на култура.Щом си некултурен,пречиш на останалите и караш ги да ти дишат цигарения дим,ще си заплатиш!Няма нищо по-присъщо за един цивилизован човек от това да осъзнава задълженията си като гражданин.
„На най-важните житейски кръстопътища няма никакви пътни знаци.“
terezastoyanova написа:Защо да е неосъществимо?
Да пушиш в университета е въпрос на култура.Щом си некултурен,пречиш на останалите и караш ги да ти дишат цигарения дим,ще си заплатиш!Няма нищо по-присъщо за един цивилизован човек от това да осъзнава задълженията си като гражданин.
В залата, в която се провеждат часовете ми по език, преподавателите павкат. Ако преподавателите не павкаха, сигурно и студентите нямаше.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
terezastoyanova написа:Защо да е неосъществимо?
В залата, в която се провеждат часовете ми по език, преподавателите павкат. Ако преподавателите не павкаха, сигурно и студентите нямаше.
паФкат*
мда, пушенето е лошо нещо
дано някой ден го спрат в унито
The names of the future are stamping of impatience.
Вчера нали беше Атанасов ден. Една солидна групичка преподаватели се бяха събрали да попразнуват по този повод в една от аудиториите, където трябваше да имаме лекции. Когато съвсем нищо неподозиращи се опитахме да влезем, ни посрещна димна завеса и почерпени физиономии...
Днес като отидохме още смърдеше на цигари.
Mushmul написа:Вчера нали беше Атанасов ден. Една солидна групичка преподаватели се бяха събрали да попразнуват по този повод в една от аудиториите, където трябваше да имаме лекции. Когато съвсем нищо неподозиращи се опитахме да влезем, ни посрещна димна завеса и почерпени физиономии...
Днес като отидохме още смърдеше на цигари.
Не мога да им се начудя на наглостта. Това би трябвало да са хората, които да ни бъдат за пример, а не да се срамувам, че се вършат такива неща в университета ми.
ем да,в унито е кофти,че се пуши,мн колеги си пушим отвън,но съм виждал случаи,когато слеодбед на втория етаж на северното колеги яко пафкаха без притеснение,въпреки че нявсякъде има табели,редно е да се съобразяваме и с другите все пак