Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Добър ден, заек съм тука
сега, четох първата страница искам да поясня първо! Имам и един въпрос-задължителна ли е дипломата при записване за редовни изпити за кандидатстудентската кампания
ПС-Жоре немой се втилясва... набор 90 си знам те аз тебе
Jorkataa написа:Миналата година познавам хора, които се записаха и представиха дипломата след това (защото още си я чакаха!)...
И как ще си подадат документите, като там трябва да се напише регистрационен номер на дипломата? И да се остави и ксерокопие?
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Записването е до 4 юли. Единствената кофти за теб е, че най-вероятно ще те разпределят в Ректората, където квесторите са, така да го кажа, по-малко толерантни
Всъшност се бъркаш. Записването става с номер там на еди кво си, и по номера ви разпределят по изпитите. Само че винаги започват с ректората (демек тези които се запишат първи ще са в ректората винаги)
А и дали ще се запишеш на 1ви или 4ти няма никаква разлика =)
успехи
Скайп на група Дилема: grupa-dilema
Facebook: Група Дилема
Ъм, не е баш така. Различава се по немера, който получиш и по мястото където се запишеш. (понеже на различните места дават различна бройка номера)
Ние с една приятелка отидохме заедно миналата година, но си подадохме документите при 2 различни жени в същата стая. Накрая аз бях в Химическия, а тя в Биологическия факултет. Различните записващи работят с различни номера. Например единия записващ работи с номера от 1-1000, другия с 1000-2000 и тн.
Другото, което е ние се записахме директно в София, а приятелите ми, които се записаха от Бургас и другите градове, накрая те държаха изпита в Ректората.
Последно промяна от Megera на 28 Юни 2009, 02:24, променено общо 1 път.
Да, има. Но винаги го има и шанса да не стане. Ако приятелката ти е последния номер, сложен в стая 20 човека, ти ще си в съседната/някоя друга. Или обратното.
тука спора се завъди :Р
прощавайте имам да питам още нещо-колко струва единия изпит, примерно за Юридическия за да кандидатствам какви пари ще ми искат?
FELIX написа:тука спора се завъди :Р
прощавайте имам да питам още нещо-колко струва единия изпит, примерно за Юридическия за да кандидатствам какви пари ще ми искат?