29.06: Място за бъдеще - пътуващия семинар и лятна практика

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Светличе
В началото бе словото
Специалност: Културология

29.06: Място за бъдеще - пътуващия семинар и лятна практика

Мнение от Светличе »

Здравейте, приятели! :)

Имам удоволствието да ви поканя на 29 юни, понеделник, от 19 часа в 21 аудитория на Ректората на СУ “Св. Климент Охридски” студентите културолози ще разкажат докъде са стигнали със своите разработки по теми, свързани с Пътуващия семинар. Ще разберете какво е Културен маршрут и как се изработва такъв от арх. Галина Славова, както и какво ще правим на лятната практика през втората половина на месец юли.

На сайта ни може да си припомните как протече Пътуващия семинар през май 2009 г. : http://placeforfuture.org/archives/1970

Продължаваме да записваме желаещи за лятната практика. За разлика от Пътуващия семинар през май, който беше главно с опознавателна цел, този път от студентите ще се очаква активно участие в предвидените дейности.

Присъстващите на срещата на 29 юни ще имат приоритет при записването за лятната практика.

Очакваме ви!

Екипът на Място за бъдеще ([url]http://placeforfuture.org)[/url] :flower:
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Re: 29.06: Място за бъдеще - пътуващия семинар и лятна практика

Мнение от allshallperish »

От всичко най- мразя "Здравейте, приятели!", все едно съм в некво
детско ТВ шоу.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Re: 29.06: Място за бъдеще - пътуващия семинар и лятна практика

Мнение от Norwegian Wood »

Габи, здрасти! Много е хубаво, че сте толкова активни културолозите и че се занимавате с такива смислени неща! Аз на това мероприятие няма да мога да дойда, че на другия ден ще имам изпит, но приканвам който има възможност и се интересува, да присъства.
А за вашия проект обещавам да се поинтересувам допълнително в скоро време.
Поздрави и успехи.
Митко. :D
П.С. И само жмудите!! :flower:
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”