Тъй, като ощеее на 2ра страница казах, че ще се издерем на тази тема...пиша за последен път...инак наистина казаното тук ще влезне трайно в съзнанието ми...а всички сте готини хора и не искам "
генерализирайки" да се гледаме форумно на криво... Няма да пиша повече тук...няма защото някак си се лиши от смисъл...та дори
ГРАНДИОЗНОТО изказване на
fak...утре
allshallperish, трудно е да не се засегне човек, като му желаят "Кипяща гной"...в смисъл, може би щом не съм от София..не е редно и да недоволствам спрямо тия изказвания...все пак дишам чужд въздух...
И наистина не е важно от къде си нося яденето и как го ям...понеже на мен не ми готви мама...готвя си го сам...в стая 5 на 4, делейки я с още 2ма...
Ама тоя плодовозеленчуков спор е безсмислен, щото идвам от края с най-яките картофи...
ники, наистина е гадно да се
генерализира и го направих абсолютно умишлено....Умишлено за да разберете най-накрая, че и Вие не може да изкарате
генерализиран образ на човека от провинцията...по който да третирате всички...и за това трябва лайната от София да наричате лайна...и лайната от провинцията също...ако ме разбираш...Може би...както камъка си тежи на мястото...лайното си мирише пак там... Тъпо е да съдиш човек за това, че е от друг град....моля те, осъзнай го...защото няма думи на света които да го опишат по-точно от:
ТЪПО Е !!!
И за последно ще кажа, че
се радвам, че в едни ХУБАВИ времена не сме се деляли на граждани, селяни, столичани и разни такива...защото столицата е била доооста на югоизток...
Те тогава разни СЕЛЯНИ от Сопот, Калофер и Котел...гледайки си там селските работи...са решили, по между другото да умират за свободата на разни там...други селяни...
Радвам се, че е имало едни села...там...със селяни...дето доста са ги клали за свободата на други едни бъдещи столичани...дето много много не са си давали зор...
deichevster , вярно е...университети има много...НО изключително съм
ЩАСТЛИВ, че в едни по-късни, но все още разумни времена...все още е нямало
софийско гражданство...и хубаво, че го е нямало...че да може двама
СЕЛЯНИ от Карлово да построят
СОФИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ...за срам на
Джуди....която ги иска
"На кафево"...
Но майната му...знам, че на доста хора няма да им хареса това, което казах....други па може да кажат..."евала, провинция"...
Стига ми само да проумеете, че колкото струваш в София...толкова струваш и в Каспичан и в Тетевен и в Рим, Берлин, Токио...
И ако си боклук не едното от тия места..си боклук и в другите...
...А доста от Вас са точно такива...
ПС: А аз идвам от тук:
http://photos-a.ak.fbcdn.net/photos-ak- ... 8_2509.jpg