Софийските задръствания!

Модератори: Don Horhe, Lord

Заключено
Аватар
toni spbb
От дъжд на вятър

Re: Софийските задръствания!

Мнение от toni spbb »

allshallperish написа:О, да. И ти сигурно цяла седмица ядеш каквото си си донесъл
без да купуваш квото и да било. Интересно ми е как работиш
на оризовата плантация и колиш агнета, за да се наядеш. Моля ти се.

Говоря за домати,краставици,картофи.Но то се обяснява на човек а на такъв ,които се инати иси знае неговото изобщо не мога да обяснявам.

Δεν υπάρχει τίποτα prettier από το ένα μάτι της Σόφιας.
Markov
Танцуващия с клавиатури
Курс: завършил

Мнение от Markov »

Ххахаххахаха
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

toni spbb написа:
allshallperish написа:О, да. И ти сигурно цяла седмица ядеш каквото си си донесъл

Говоря за домати,краставици,картофи.Но то се обяснява на човек а на такъв ,които се инати иси знае неговото изобщо не мога да обяснявам.
Мн ми е интересно вие как си берете краставици март/април месец, па и домати :mrgreen:
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
toni spbb
От дъжд на вятър

Мнение от toni spbb »

allshallperish написа:
toni spbb написа:

Мн ми е интересно вие как си берете краставици март/април месец, па и домати :mrgreen:

Ами Март Април като няма си купуваме от БИЛАТА всичките защото просто няма от къде другаде айде не се впускай в някви филми :D

Δεν υπάρχει τίποτα prettier από το ένα μάτι της Σόφιας.
Аватар
deichevster
Да живей словото
Специалност: Инженеръ

Мнение от deichevster »

Яжте марули бе,аз така правя.
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Не ми заключвайте темата !!!
искам и аз да се изкажа, ама утре!

Ако ми я заключите, утре ше отворя нова!!!
la douleur exquise
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Просто блъфираш, не се забърквай сам в тая каша ;). Казах ти, че и аз на село живея.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Тъй, като ощеее на 2ра страница казах, че ще се издерем на тази тема...пиша за последен път...инак наистина казаното тук ще влезне трайно в съзнанието ми...а всички сте готини хора и не искам "генерализирайки" да се гледаме форумно на криво... Няма да пиша повече тук...няма защото някак си се лиши от смисъл...та дори ГРАНДИОЗНОТО изказване на fak...утре
allshallperish, трудно е да не се засегне човек, като му желаят "Кипяща гной"...в смисъл, може би щом не съм от София..не е редно и да недоволствам спрямо тия изказвания...все пак дишам чужд въздух...
И наистина не е важно от къде си нося яденето и как го ям...понеже на мен не ми готви мама...готвя си го сам...в стая 5 на 4, делейки я с още 2ма...
Ама тоя плодовозеленчуков спор е безсмислен, щото идвам от края с най-яките картофи... ;)
ники, наистина е гадно да се генерализира и го направих абсолютно умишлено....Умишлено за да разберете най-накрая, че и Вие не може да изкарате генерализиран образ на човека от провинцията...по който да третирате всички...и за това трябва лайната от София да наричате лайна...и лайната от провинцията също...ако ме разбираш...Може би...както камъка си тежи на мястото...лайното си мирише пак там... Тъпо е да съдиш човек за това, че е от друг град....моля те, осъзнай го...защото няма думи на света които да го опишат по-точно от: ТЪПО Е !!!
И за последно ще кажа, че се радвам, че в едни ХУБАВИ времена не сме се деляли на граждани, селяни, столичани и разни такива...защото столицата е била доооста на югоизток...
Те тогава разни СЕЛЯНИ от Сопот, Калофер и Котел...гледайки си там селските работи...са решили, по между другото да умират за свободата на разни там...други селяни...
Радвам се, че е имало едни села...там...със селяни...дето доста са ги клали за свободата на други едни бъдещи столичани...дето много много не са си давали зор...
deichevster , вярно е...университети има много...НО изключително съм ЩАСТЛИВ, че в едни по-късни, но все още разумни времена...все още е нямало софийско гражданство...и хубаво, че го е нямало...че да може двама СЕЛЯНИ от Карлово да построят СОФИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ...за срам на Джуди....която ги иска "На кафево"...
Но майната му...знам, че на доста хора няма да им хареса това, което казах....други па може да кажат..."евала, провинция"...
Стига ми само да проумеете, че колкото струваш в София...толкова струваш и в Каспичан и в Тетевен и в Рим, Берлин, Токио...
И ако си боклук не едното от тия места..си боклук и в другите...
...А доста от Вас са точно такива...
ПС: А аз идвам от тук: http://photos-a.ak.fbcdn.net/photos-ak- ... 8_2509.jpg
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Дичоу ти си много зле по тоя въпрос.
Аз казах кои хора конкретно мразя, ти пишеш някакви патетични слова които нямат нищо общо с моите мнения и твърдения? Защо го правиш изобщо? Точно пък от теб най-малко съм очаквала подобно нещо. Търсиш под вола теле :wink:
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Таз тема е олицетворение на болното съзнание. Евала на всички ви, изключително много ме забавлявате. :salute:

Освен едно-две мнения, чийто автори продължават да ме убеждават, че се гордеят с това колко са пластмасови отвън и кухи отвътре.
Изображение
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Виж кво... 1000000000000000000000000000000 милиона пъти сме разбрали, че ни имаш за тъпи...
дай си компетентното мнение по разглеждания проблем или Къш!
la douleur exquise
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Опа-ла.

Ти пък защо скачаш? :?:
Не си спомням да съм обръщал вниманието си към твоите мнения/способности/личност като цяло. Пък и с подобни изказвания едва ли ще успееш драстично да разклатиш мнението, което ми приписваш по-горе.

Но за мен е радост и чест, че се интересуваш от гледната ми точка, ако и да го изказваш с малко по-малко елегантни думи. Кой точно от безумните проблеми, дето разисквате тук, желаеш да осветля? :angel13:
Изображение
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

ми... тия дето се дискутират - зеленчуците, гнойта, афекта на Дичоу, марулята, наемите, афекта на Димаж, селянията, генерализирането, афекта на Джуди..
може и задръстванията да коментираш..
la douleur exquise
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Хмм... Окей. :)

Зеленчуците са полезни за здравето (особено марулята, когато е прясна и хрупкава и част от зелена салата към чашка отлежала ракия); гнойта е по-хубаво нещо от исляма, защото от нея поне има някаква полза; афектът на Дичоу далеч не го виждам за пръв път, ама и той ще осъзнае някой ден, че си хаби думите дори когато имат смисъл; наемите са капиталистически бич за пролетариата; афектът на димаж е срам, но забавен за четене и драпа смело към дъното на тази дискусия; селянията е генетично заложена у повечето хора без значение от месторождението, но то може да притъпи или изостри симптомите й; генерализирането е добър начин за мислене и аз го подкрепям, освен когато човек говори за определен индивид в частност; афектът на Джуди ме впечатли - без да споделям мнението й изцяло, безкомпромисността й заслужава адмирациите ми.

А задръстванията - никога и по никакъв начин не съм допринасял за тях - не умея и не желая да шофирам, по принцип ходя пеш, карам колело или се лашкам из икарусите, а напоследък дори не съм в София. Така че със задръстванията да се тормозят виновните/замесените.

:geek: :geek: :geek:
Изображение
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

мойте уважения за горното :salute:
някак по-добре звучи от пластмасови и кухи!
la douleur exquise
Заключено

Обратно към “България”