Така е. И не само ще разкаже за купчина лайна в центъра на града, но и ще показва снимкиcastelo написа:Е съчиних го във връзка с жената, за която писа (евентуална туристка)Xenon написа:Откъде е този лаф?
Защо София е мръсна?
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Частично ще се опитам да отговоря на въпроса с едно изявление на pora_e_priqtel отпреди година и нещо, което гласи следното:
pora_e_priqtel написа:http://mater-eko.tk
През изминалата година под името Матер Еко или Сливи за смет се занимавахме почти изключително с почиствания. Ефектът траеше средно два дни и половина. Почистихме част от Студентски град, Докторската градина, парка "Заимов", района около Стопански факултет на 4-ти километър и др. Хората много се учудваха като ни виждаха. Повечето не можеха да разберат за какъв дявол се трепем на студа да им ринем боклуците. Но за сметка на това явно си казваха "а, супер - има кой да ни чисти, значи спокойно можем да си хвърляме боклука където ни падне"![]()
![]()
Един ден смятам да основа силов орган - нещо като Еко СА/СС, за да вдъхнем респект у подобни упадъчни елементи, които за съжаление са мнозинство.
Практиката показа, че почистванията са загубена кауза ако подходим само с нашите сили. Разбира се не изключваме организиране на бъдещи почиствания, но това ще стане по-скоро в координация с други еко-организации, за да бъде достатъчно мащабно и ефективно.
За сметка на това, като университетска организация ние имаме несравнимо по-големи възможности в областта на образователни и провокативно-възпитателни кампании, под формата на организиране на лекции, срещи, дискусии, презентации, разпространение на плакати, флайъри и други материали.
Във връзка с казаното за Амадеус Кръстев - ако имаше повече хора, които си хвърлят боклуците на предназначените за целта места щеше да е МНОГО ПО-ДОБРЕ. Всички екологични организации на света не могат да смогнат да компенсират замърсяването от един народ, който без притеснение си изхвърля боклука през балкона или на улицата.
ОТ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС ЗАВИСИ ДАЛИ ЩЕ ЖИВЕЕМ В ГРАД ИЛИ В БУНИЩЕ!!!
- toni spbb
- От дъжд на вятър
Re: Защо София е мръсна?
Ами какво ще кажете за тази статистика!Всеки ден в София влизат между 45000 и 75000 жители от провинцията!Тези хора си хвърлят тук отпадъците и аиде чал на село как няма да е мръсна столицата ни!А после ние тряя да им събираме отпадъците ние не сме виновни ,че в провинция работа няма!Мисля ,че трябва да се върне софийското гражданство поне тфа му беше хубаво на комунизма

Δεν υπάρχει τίποτα prettier από το ένα μάτι της Σόφιας.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Аз съм от провинцията...и всеки ден идвам в София...хвърлям си боклука по улиците и градинките...и след това си тръгвам...това е целта на живота ми...това ме прави щастлив...за това живея...и за това НА СЕЛО Е ЧИСТО...
....прави и ти като мен и всички ще са доволни...

....прави и ти като мен и всички ще са доволни...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- deichevster
- Да живей словото
- Специалност: Инженеръ
И си представи сега как софиянци се вдигат,отиват,осират Дупница,Перник и Ботевград и се прибират. 
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
Виждаш ли - и аз съм софиянец обаче софийското жителство е глупост. Това е крайна и отчаяна мярка, когато комунистите са съсипали стопанството и не са можели да задържат хората на село.toni spbb написа:Ами какво ще кажете за тази статистика!Всеки ден в София влизат между 45000 и 75000 жители от провинцията!Тези хора си хвърлят тук отпадъците и аиде чал на село как няма да е мръсна столицата ни!А после ние тряя да им събираме отпадъците ние не сме виновни ,че в провинция работа няма!Мисля ,че трябва да се върне софийското гражданство поне тфа му беше хубаво на комунизма![]()
![]()
![]()
Knights of the Cross
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
София е мръсна щото всички серат.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- deichevster
- Да живей словото
- Специалност: Инженеръ
"..and every baby with a brain will tell you,"Everybody poops"..." 
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Дам, винаги мн ме е дразнело да видя как някой си мята нещо,
а на два метра до него има кофа. Пък и да няма, да си го занесе.
Аз редовно си изхвърлям кила с боклуци от чантата, защото
на места няма и достатъчно кофи, ако тряба да сме честни.
а на два метра до него има кофа. Пък и да няма, да си го занесе.
Аз редовно си изхвърлям кила с боклуци от чантата, защото
на места няма и достатъчно кофи, ако тряба да сме честни.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
София е мръсна, защото има адски много хора и всички си хвърлят боклуците, където им падне. Циганите, дето сигурно бачкат за 5лв/ден в Чистота или както сега се казват фирмите, изобщо не си дават зор. Мине малко с метлата, па после си хвърли фаса на метенето. Софиянци просто нямаме такова мислене да си пазим града.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Абе не е баш така. Виждала съм и цигани дето доста упорито си метат.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Даже има една, от мойто село, която е доста трудолюбива.
Ама тя беше чистачка и в училището. Иначе взимат сиг. към
500лв.
Ама тя беше чистачка и в училището. Иначе взимат сиг. към
500лв.