Приятелски секс

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

ми така де.........ааа
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Loggoss
В началото бе словото

Мнение от Loggoss »

:!: 1во се научете да мислите малко по разкрепостено и тогава ми говорете каква немислима работа мила тоя табунизиран секс!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

А ти се научи да пишеш правилно, защото ми трябваха три пъти да прочета поста ти, докато разбера за какво иде реч 8) Освен това, както каза някой долу, има си хора за всичко. Ти си от едните, те от другите, не е нужно да ги нападаш на тип мислене. :roll: Попитаха те какво мислиш те за този тип секс, а не какво мислиш за тези, които не го одобряват.
impure_blood
От дъжд на вятър

Мнение от impure_blood »

Аз въщност не виждам нищо лошо, само дето при мен не би се получило, просто защото не мога да изпитам каквото и да е (дори минимално) сексуално привличане към някой приятел :) :wink:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Е, първо правите секс, после ставате приятели и продължавате да правите секс :lol:
Уелкъм бак, Марти ;)
impure_blood
От дъжд на вятър

Мнение от impure_blood »

МЕРСИ, МИШЕЛ! :) Ама съм бек само за няколко дни :).
По темата:
Ако ще е така, тогава темата няма да е "ПРИЯТЕЛСКИ секс", ами "секс С НЕПОЗНАТ". Бтв, и за второто съм ЗА. Даже по-добре след това да няма подобни драми - сприятеляване, ала-бала :)...
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

мен ако питате проваля приятелските отношения...при мен поне беше така...започваш да го пиремаш този човек по начин, който не съвпада с досегашния...направих грешката да го направя с човек, с когото се познавам от малка...сега на моменти много ме изнервя и въобще отношенията ни не са такива каквито бяха...преди го приемах като брат...а сега е много тъпо... :evil: не е работа това...
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Бих го направила,но само ако съм сигурна,че това няма да промени отношенията ни.Не мисля,че за мен ще проблем това,така че,ако и той разсъждава по същия начин,защо не?
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

и аз си милсех, че нищо няма да се промени...точно това ми беше в главата :"Луда ли си...вие се познавате от малки...близки сте, много добри приятели сте...дори и да не ви хареса си оставате приятели какво толкоз?"...е сега определено не съм на същото мнение...вече не ми е толкова добър приятел...не мога да погледна на него само с приятелски очи, при положение, че съм го гледала дори и за малко в друга светлина...а при следващите ни разговори определено и той не ме виждаше в светлина тип - приятелка от малка...стана ми много кофти и в крайна сметка аз прекратих нещата...мисля, че приятелите не са най-подходящия вариант за секс...има още милиони хора на планетата, с които можеш да го направиш...а така като се замисля, преди време направих и грешката да тръгна с най-добрия си приятел...не се стигна до секс, понеже някакси нещата помежду ни се обърнаха в друга светлина и приятелските отношения избледняха...да си приятел с половинката си е едно и да спиш с приятеля си е съвсем друго...
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

хмм, най-логично е да правиш секс с приятел според мен - прекарвате много време заедно, имате толкова общи неща, бла бла. щом се е появило физическо привличане, какъв е проблемът не виждам... а и вече си мисля, че това за "нещата ще се променят, ако правим секс" си е глупав аргумент както и да го погледнеш - те нещата така или иначе се променят рано или късно; хората се променят, отношенията им се променят, някой от двамата ще си хване гадже и нещата пак ще се променят, запазване на статуквото така или иначе е невъзможно... по-вано според мен е да гледат и двамата по един и същ начин на ситуацията, т.е. еднакво (не)сериозно. само така няма да има наранени накрая...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

определено е много относително...аз казвам какво стана при мен...мислех си едно, то се оказа друго...в крайна сметка ако превърне най-добрия си приятел в fuckfriend и после в един момент ти или той си хване друг/а, а на теб/него му се е искало да продължите в същия дух пак може да се развалят отношенията...и то за единия секс...е тогава аджиба какъв е смисълът само за едното удоволствие?
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

ами точно това казах и аз - че за да няма наранени, най-важно е и двамата да гледате на нещата по един и същ начин - еднакво сериозно или еднакво необвързващо. практиката показва, че момчетата и момичетата рядко гледат на човешките взаимоотношения по еидн и същ начин, но това само по себе си води до неприятности, дори без секса да доусложнява нещата... иначе аз продължавам да вярвам, независимо от лошия си опит, че ако едно момче държи на теб като на приятел, нищо няма да му попречи да те търси и да иска да те запази като такъв. секса или новото гадже може да е само оправдание. така мисля аз поне...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
bazunek
От дъжд на вятър

Мнение от bazunek »

Последно промяна от bazunek на 18 Окт 2006, 16:39, променено общо 1 път.
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Случаят,който описа е по-различен.Момичето изпитва някакви чувства към него.Аз имах предвид двамата да имат само приятелски чувства помежду си и да имат достатъчно разкрепостено мислене.Би трябвало в такава ситуация да няма наранени.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
bazunek
От дъжд на вятър

Мнение от bazunek »

nightwish написа:Случаят,който описа е по-различен.Момичето изпитва някакви чувства към него.Аз имах предвид двамата да имат само приятелски чувства помежду си и да имат достатъчно разкрепостено мислене.Би трябвало в такава ситуация да няма наранени.
Хм, някак си ми е трудно да повярвам, че едно нормално същество от женски пол би преглътнало наличието на друга жена без капчица обида и неприязън и към двамата. Досега не съм срещала жена, която да не страда от компекс за "единственост" в живота на всеки мъж в живота и.

След приятелски секс в един момент отношенията се израждат и престават да бъдат приятелски, а още по-малко любовни. :roll: Или момичето ще развие някаква форма на любов, или момчето ще започне да се държи като леке...

Малко е примитивно да се разсъждава на принципа "какъв е проблемът да оправиш ближния си, щом с него сте си близки". Но това си е мое мнение.

По начало и аз съм за свободната любов (вкл. приятелска), ако и двамата са съгласни и са наясно със себе си.
Колкото и рядко да се срещат тези два фактора на едно място. :roll:

Обаче ако младежът си има постоянна приятелка и пред нея твърди, че за него тя е най, пък в същото време преспива и с някоя своя "много добра приятелка", за това нямам друго обяснение освен едно: той е пълен помияр, а тя сериозно трябва да премисли ценностите и поведението си!

Майкооо, каква съм била моралистка! :oops:

Все още имам нужда от съвет, защото моето мило момиче не желае да чуе и дума против него и просто се чудя какво да я правя!
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”