Проблеми
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Kenzo
- В началото бе словото
Проблеми
Пускам тази тема,защото се нуждая от малко помощ.Много ще се радвам ако споделите някои от най-сериозните проблеми,с които сте се сблъсквали и как сте ги разрешили.Благодаря.

a ghetto love is the law that we live by...
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
а би ли уточнил какво разбираш под сериозни проблеми...в смисъл такъв, че например аз мога да разбирам под сериозен проблем нещо, което за другите не изглежда и по принцип не е толкова сериозно, но за мен самата да е...както и това, че възрастта на различните форумци варира от 17-18 до не знам точно колко нагоре...и съответно едните са се сблъсквали с много по-малко сериозни неща, отколкото другите...ако ме разбираш какво искам да кажа 
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- Kenzo
- В началото бе словото
Благодаря,че сте толкова отзивчиви.Проблеми си имам достатъчно и гледам да се справям с тях по мой си начин,без да занимавам другите.В момента обаче конкретен проблем не ме мъчи толкова много.Пишете за нещо,което вие възприемате като сериозно за вас.А защо пускам темата-нека си остане за мен.

a ghetto love is the law that we live by...
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ами...то като се замисля и аз нямам сериозни проблеми, каквито например имат понякога да кажем родителите ми...ако е сериозен проблем, че едва успях да преживея раздялата с бившия ми, в момент, в който най-малко очаквах...значи съм имала сериозен проблем...но иначе май не 
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- Lord de Sword
- Танцуващия с клавиатури
- Обратна връзка:
действително няма да е излишно да споменеш какво имаш впредвид под проблем, защото аз съм си сряазвал ръката до кокала, доктора ме шие без упойка и се кръсти (въпреки, че бше турчин), колегите колкото бяха пияни, веднага изтрезняха (можешпе да кандидатстваме за Гинес), а през цялото това време аз си разправях вицове, както винаги правя, дори и когато ми сипваха сол в раната продължавах да си лафя сякаш нищо не е.
А ми се е случвало да издивея, защото да речем ми е свършила колата към 1-2 сутринта и наблизо няма отворен магазин....
А ми се е случвало да издивея, защото да речем ми е свършила колата към 1-2 сутринта и наблизо няма отворен магазин....
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
ами със сериозните проблеми човек мн трудно се справя.. понякога това отнема години, а друг път дори няма начин да се справиш.. когато примерно това не зависи от теб, а от някой друг и ти не можеш да повлияеш на сиуацията или пък нито има конкретен виновен, нито човек , който да поправи нещата и тогава си наистина просто безсилен. Ако се чудиш дали се справяш достатъчно добре или не, то не се впрягай, всички имаме такива моменти и стига да знаеш, че си се опитал и наистина си се постарал, то това е достатъчно.. Не всичко зависи от нас, пък и хората не са всесилни, нали занеш..
--> 

-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Кензо, от няколко дни мисля по темата, за да ти напиша нещо смислено, и стигнах до един извод. Проблемите, които определям като най-сериозни, не съм ги разрешила. Това е един свързан с материалното - нямането на пари, и един по-специален - нуждата от истински близки хора около мен.
Засега не съм преживявала по-конкретен и по-значим катаклизъм в живота си. Болка, горчивина - да, но то все по поводи, които не мога да определя като практически проблем, който подлежи на решаване.
Засега не съм преживявала по-конкретен и по-значим катаклизъм в живота си. Болка, горчивина - да, но то все по поводи, които не мога да определя като практически проблем, който подлежи на решаване.
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Това са и моите обичайни проблеми, засега оставени отворени...Winyan написа:Кензо, от няколко дни мисля по темата, за да ти напиша нещо смислено, и стигнах до един извод. Проблемите, които определям като най-сериозни, не съм ги разрешила. Това е един свързан с материалното - нямането на пари, и един по-специален - нуждата от истински близки хора около мен.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Темата е добра, без значение дали Кензо (смени си ника, ве
) е имал нещо конкретно
предвид или просто му се е размишлявало.
С проблеми се сблъскваме всеки ден, понякога те са толкова малки и злободневни,
че сме свикнали с тях и почти не ни правят впечатление.
Какво мислите за сериозните неща, които не отминават от само себе си... тези, които
изискват някаква намеса за решеването им? Намирате ли сили единствено в себе си,
за да се справите с тях или се нуждаете от подкрепата (не говоря за финанси
) на някого?
А с кого ви е по-лесно да споделите - с някой близък или с човек, когото доскоро дори не сте познавали?
предвид или просто му се е размишлявало.
С проблеми се сблъскваме всеки ден, понякога те са толкова малки и злободневни,
че сме свикнали с тях и почти не ни правят впечатление.
Какво мислите за сериозните неща, които не отминават от само себе си... тези, които
изискват някаква намеса за решеването им? Намирате ли сили единствено в себе си,
за да се справите с тях или се нуждаете от подкрепата (не говоря за финанси
А с кого ви е по-лесно да споделите - с някой близък или с човек, когото доскоро дори не сте познавали?
Аз лично изпитвам нужда да споделям проблемите си с близките хора, но за разрешаването им разчитам само на себе си. Вярвам, че стига да проявя воля, мога да се справя с всичко. Психическата нагласа играе огромна роля
Иначе на дребните проблемчета не отдавам значение и ги оставям да се решат самички. Когато не мислиш за един проблем, той престава да съществува за теб, а ако успееш да го направиш, то значи е бил само плод на фантазията ти.
Абе знам ли... Ако е голям проблем и се изправиш лице в лице с него, почнеш да търсиш разрешение, разбираш, че е много по-незначителен, отколкото ти се е струвало в началото.
Единствените проблеми, които не се оправят с времето, според мен са сериозните заболявания, но тук не иде реч за това, така че - спирам.
Иначе на дребните проблемчета не отдавам значение и ги оставям да се решат самички. Когато не мислиш за един проблем, той престава да съществува за теб, а ако успееш да го направиш, то значи е бил само плод на фантазията ти.
Абе знам ли... Ако е голям проблем и се изправиш лице в лице с него, почнеш да търсиш разрешение, разбираш, че е много по-незначителен, отколкото ти се е струвало в началото.
Единствените проблеми, които не се оправят с времето, според мен са сериозните заболявания, но тук не иде реч за това, така че - спирам.