та мисълта, която ме наведе да създам темата беше, че днес в училище се заговорихме с един от преподавателите ми и той спомена, че Димитър Камбуров тази седмица ли, та кога ли (но скоро де) ще бъде в Стани Богат...и че е стигнал до 100 000-те лева.дотук добре...само че преподавателя ми спомена, че бил дочул отнякъде, че в последния момент е бил сменен последния въпрос? някой да знае нещо по въпроса...че ми стана интересно
Камбуров в Стани Богат
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Камбуров в Стани Богат
всъщност не знам точно дали темата е за този раздел, но така прецених...извинявам се ако не съм уцелила
та мисълта, която ме наведе да създам темата беше, че днес в училище се заговорихме с един от преподавателите ми и той спомена, че Димитър Камбуров тази седмица ли, та кога ли (но скоро де) ще бъде в Стани Богат...и че е стигнал до 100 000-те лева.дотук добре...само че преподавателя ми спомена, че бил дочул отнякъде, че в последния момент е бил сменен последния въпрос? някой да знае нещо по въпроса...че ми стана интересно
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Камбуров в Стани Богат
и той спомена, че Димитър Камбуров тази седмица ли, та кога ли (но скоро де) ще бъде в Стани Богат...и че е стигнал до 100 000-те лева.дотук добре...само че преподавателя ми спомена, че бил дочул отнякъде, че в последния момент е бил сменен последния въпрос? някой да знае нещо по въпроса...че ми стана интересно
[/quote]
Але-ле,майко
Е,това само остава!
Това трябва да се гледа!
Але-ле,майко
Това трябва да се гледа!
The empires of the future are the empires of the mind.
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
не съм много сигурна...но все пак включете телевизорите тая вечер на Стани богат...вчера ако не се лъжа предаването завърши с една мацка...сега трябва да продължи с нея и после евентуално да е многоуважавания господин...още повече ми казаха, че имало реклама, че ще бъде в едно от предаванеията до края на седмицата...
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Аз усещам, че този, който игра тая вечер ще стигне утре до стоте бона. Няма да е вашият човек, май.
Ама този много знаеше, евалла.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
маи така...аз затова питах дали някой знае нещо...въпреки че днес като говорех с даскала ми и го питах за име той каза точно Димитър Камбуров...може и той да се е объркал нямам идея...пак се извинявам ако е станала грешката и съм ви подвела...
даже ще помоля модераторите да я изтирят ако не е вярна...че ме е срам 
- miellenelle
- В началото бе словото
разтърсих се!
сигурно след тези думи ако у4аства ще е малко неудобничко а?
Последно промяна от miellenelle на 03 Мар 2006, 16:35, променено общо 1 път.
- miellenelle
- В началото бе словото
ето това открих 4рез търсачката за споменатия Това е статия от 2002 писана за телевизиите и предаванията:
Не разбирам от тв-маркетинг, но подозирам, че завръщането на авансцената на Нова е в някаква връзка с превръщането й в телевизия на игрите. Изглежда пост-Къци ерата започна с играта "Стани богат", станала хит, защото е достатъчно проста, че да въвлече всякакви прослойки и групи. Аз, впрочем, бих се изкушил и да участвам, ако не намирах водещия Ники Кънчев за задълбочаващо се недоразумение. Играта изисква ведър, предразполагащ, интелигентен човек с ерудиция, която не датира от часовете на заучаване на отговорите преди началото на играта. Вместо това разполагаме с водещ, чиято малоценност и неувереност поради непокрит ценз води до спечено и мрачно високомерие, което в комбинация с фамилиарниченето, чувството за неуместност и страха от личен провал, създават натегнатата атмосфера на тази иначе световна игра. Единственият позитивен ефект от това му държание е, че зрителят неминуемо съчувства на познаващия, дори ако това е Станишев или Божков, а той е от другите.http://www.online.bg/kultura/my_html/2261/tv2002.htm
Не разбирам от тв-маркетинг, но подозирам, че завръщането на авансцената на Нова е в някаква връзка с превръщането й в телевизия на игрите. Изглежда пост-Къци ерата започна с играта "Стани богат", станала хит, защото е достатъчно проста, че да въвлече всякакви прослойки и групи. Аз, впрочем, бих се изкушил и да участвам, ако не намирах водещия Ники Кънчев за задълбочаващо се недоразумение. Играта изисква ведър, предразполагащ, интелигентен човек с ерудиция, която не датира от часовете на заучаване на отговорите преди началото на играта. Вместо това разполагаме с водещ, чиято малоценност и неувереност поради непокрит ценз води до спечено и мрачно високомерие, което в комбинация с фамилиарниченето, чувството за неуместност и страха от личен провал, създават натегнатата атмосфера на тази иначе световна игра. Единственият позитивен ефект от това му държание е, че зрителят неминуемо съчувства на познаващия, дори ако това е Станишев или Божков, а той е от другите.http://www.online.bg/kultura/my_html/2261/tv2002.htm
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Днес имаше следното заглавие във в. ТРУДТърговецът на кристал написа:Аз усещам, че този, който игра тая вечер ще стигне утре до стоте бона. Няма да е вашият човек, май.![]()
"Поп спечели 50 000 лв в Стани богат"
но не съм го гледал и не знам вярно ли е. Видях само заглавието във вестника...
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"