Камбуров в Стани Богат

Архив на теми от раздел "Студенти"
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Камбуров в Стани Богат

Мнение от everyday_ »

всъщност не знам точно дали темата е за този раздел, но така прецених...извинявам се ако не съм уцелила :oops:
та мисълта, която ме наведе да създам темата беше, че днес в училище се заговорихме с един от преподавателите ми и той спомена, че Димитър Камбуров тази седмица ли, та кога ли (но скоро де) ще бъде в Стани Богат...и че е стигнал до 100 000-те лева.дотук добре...само че преподавателя ми спомена, че бил дочул отнякъде, че в последния момент е бил сменен последния въпрос? някой да знае нещо по въпроса...че ми стана интересно :D
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Недей ми докарва инафркт, имам бивш съученик ,който се казва Димитър Камбуров :shock: Иначе зая тази история нищо не знам :roll:
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

:) останах с впечатлението, че за този Камбуров, преподавателя в СУ по Теория на Литературата мисля, че беше, става въпрос...така поне го описа даскала ми...даже сега се поинтересувах от родителското тяло и то също потвърди, че е чул за случая...
Optimist
Драскач

Re: Камбуров в Стани Богат

Мнение от Optimist »

и той спомена, че Димитър Камбуров тази седмица ли, та кога ли (но скоро де) ще бъде в Стани Богат...и че е стигнал до 100 000-те лева.дотук добре...само че преподавателя ми спомена, че бил дочул отнякъде, че в последния момент е бил сменен последния въпрос? някой да знае нещо по въпроса...че ми стана интересно :D[/quote]

Але-ле,майко :lol: Е,това само остава! :lol:
Това трябва да се гледа! :lol:
The empires of the future are the empires of the mind.
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

е никой ли не знае нищо? :shock: да не съм се объркала? :? поне някой дали е чувал за подобно нещо?
impure_blood
От дъжд на вятър

Мнение от impure_blood »

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ!!!!!!!! Ако някой разбере нещо по-конкретно, да казва. Умирам от желание да видя Камбуров там. Лично на мен ми харесва (като изключим факта, че изпитва гадно) ии.. ако участва, ще му стискам палци :) ! Хахаха, не мога да повярвам обаче :)
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

не съм много сигурна...но все пак включете телевизорите тая вечер на Стани богат...вчера ако не се лъжа предаването завърши с една мацка...сега трябва да продължи с нея и после евентуално да е многоуважавания господин...още повече ми казаха, че имало реклама, че ще бъде в едно от предаванеията до края на седмицата...
impure_blood
От дъжд на вятър

Мнение от impure_blood »

няма го дотук... Евентуално утре значи :)
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

е трябва да е утре значи няма начин...:)
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Аз усещам, че този, който игра тая вечер ще стигне утре до стоте бона. Няма да е вашият човек, май. :roll:
Ама този много знаеше, евалла.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

маи така...аз затова питах дали някой знае нещо...въпреки че днес като говорех с даскала ми и го питах за име той каза точно Димитър Камбуров...може и той да се е объркал нямам идея...пак се извинявам ако е станала грешката и съм ви подвела... :? даже ще помоля модераторите да я изтирят ако не е вярна...че ме е срам :oops:
Аватар
miellenelle
В началото бе словото

разтърсих се!

Мнение от miellenelle »

сигурно след тези думи ако у4аства ще е малко неудобничко а?
Последно промяна от miellenelle на 03 Мар 2006, 16:35, променено общо 1 път.
Аватар
miellenelle
В началото бе словото

Мнение от miellenelle »

ето това открих 4рез търсачката за споменатия Това е статия от 2002 писана за телевизиите и предаванията:
Не разбирам от тв-маркетинг, но подозирам, че завръщането на авансцената на Нова е в някаква връзка с превръщането й в телевизия на игрите. Изглежда пост-Къци ерата започна с играта "Стани богат", станала хит, защото е достатъчно проста, че да въвлече всякакви прослойки и групи. Аз, впрочем, бих се изкушил и да участвам, ако не намирах водещия Ники Кънчев за задълбочаващо се недоразумение. Играта изисква ведър, предразполагащ, интелигентен човек с ерудиция, която не датира от часовете на заучаване на отговорите преди началото на играта. Вместо това разполагаме с водещ, чиято малоценност и неувереност поради непокрит ценз води до спечено и мрачно високомерие, което в комбинация с фамилиарниченето, чувството за неуместност и страха от личен провал, създават натегнатата атмосфера на тази иначе световна игра. Единственият позитивен ефект от това му държание е, че зрителят неминуемо съчувства на познаващия, дори ако това е Станишев или Божков, а той е от другите.http://www.online.bg/kultura/my_html/2261/tv2002.htm
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Търговецът на кристал написа:Аз усещам, че този, който игра тая вечер ще стигне утре до стоте бона. Няма да е вашият човек, май. :roll:
Ама този много знаеше, евалла.
Днес имаше следното заглавие във в. ТРУД

"Поп спечели 50 000 лв в Стани богат"

но не съм го гледал и не знам вярно ли е. Видях само заглавието във вестника...
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

най-вероятно моята информация не е вярна...за голямо съжаление...извинявам се пак, за което... :oops: щеше иначе да е забавно :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”