Погинаха момчетата, ей!

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Погинаха момчетата, ей!

Мнение от Vintersorg »

http://army.actualno.com/news_43383.html

Мислите ли, че предупреждението има логика? Не знам, дано само да се окажат грешни тия прогнози. Но всичко все пак би трявало да ни накара да се замислим...АБЕ КАКВО ОЩЕ ПРАВИМ В ИРАК БЕ?!?!!?
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

По този повод- искам само да ти кажа, нямащ престава за каква безцеремонност става въпрос при рещаването на тези въпроси в НС!!!!!!!!!!! :evil:
Така се получи, че точно по време на обсъждането дали да се ратифицира договорът за изпращането на новия контингент в Ирак, беше и моята практика в НС! Добре,че не останахме до края на цирка...макар, че мога да предположа как са приключили дебатите и гласуването....
Обсъждането на такива сеиозни теми и по-точно тази се превърна в надприказване с глупости, докато бройката на присъстащите (интерсуващите се) в залата се сменяше от 30 на 40 от 40 на 25....Ето в такава обстановка се решават всички (почти всички) въпроси от първостепенна важност.. :roll:
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Междувпрочем - малко се отклонявам от осн. тема, но и аз бях неприятно изненадана от наглостта на политиците в НС...Някои от тях се държаха меко казано " несериозно". :!: :evil: Все едно бяха в кварталното кафене...А те ни решават съдбата!!! :protest:
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Хеххе...Точно за това не е бил установен контрол в този
район, защото там не са били изпратени български войни.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

got, наистина знаеш го и преди да влезеш в Парламента, но като станеш пряк свидетел е още по-горчиво... :?
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Аватар
Tripio
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Tripio »

.. а междувременно в рейсовете висят брошурки, които ни описват с какви привилегии се ползваме като живеем в Бъгария.. тая държава почва да ми прилича все повече на някоя средновековна империя, дето баламосваш поданиците с разни дребни привилегии, развлечения, плашиш ги със закони и глупости, а после ги пращаш да се бият за чужда кауза :roll: а междувременно си мислим, че се развиваме, че навлизаме в 21-ви век!
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.

http://avatek.bg
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

got написа:Междувпрочем - малко се отклонявам от осн. тема, но и аз бях неприятно изненадана от наглостта на политиците в НС...Някои от тях се държаха меко казано " несериозно". :!: :evil: Все едно бяха в кварталното кафене...А те ни решават съдбата!!! :protest:
Ами че то още от откриването си беше така :!: Помня, че гледах прякото предаване по БНТ и много, ама много се смях. Като се започне от изцепките на Волен, заядливото и инфантилно поведение на повечето депутати и още няколко странични работки, които искрено ме забавляваха :lol:
По темата - Логика има, но не го вярвам, все пак всичко, което излиза като новина в пресата, е силно преувеличено или изобщо не вижда бял свят.
Какво още правим в Ирак? Ами мисля, че и сам си знаеш отговора. Не е повод за гордост... Даже няма и какво да му се обсъжда.
Аз вече спрях да подхранвам илюзията, че някой е отишъл в НС, за да бъде истински полезен и то НЕ предимно на себе си! Но все пак не съм съгласна, че те ни решават съдбата - човек винаги има право на избор :idea:
Както и да е - дано предупреждението все пак стигне до тези, които трябва да се вслушат в него, и накрая някой да се сети какво и кога е обещавал :evil:
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Tripio написа:.. а междувременно в рейсовете висят брошурки, които ни описват с какви привилегии се ползваме като живеем в Бъгария..
Може би е грешка на пръстите, но си го написал много правилно.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”