Лекции-Нейкова,Донков...
Модератор: sientelo
- Архивистче
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Лекции-Нейкова,Донков...
Здравейте колеги! Аз съм първа година Архивистика и Документалистика и се интересувам къде мога да намеря (в интернет) лекциите на доц. Нейкова по Архиви и Общество за първи семестър и на проф. Румен Донков по Историческа Документалистика за първи семестър...предварително Ви благодаря, като отново отбелязвам, че се интересувам за наличието на тези лекции, специално в Интернет 
ДОСТЪПЪТ НЕПОЗВОЛЕН!!!
http://www.clio.uni-sofia.bg/ Провери тук - това е сйтът на Иф.Може и да има.
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Значи електронни ресурси по Архивистика и Документалистика можеш да намериш в сайта на историческия факултеттук
там ще влезеш в линка ресурси и ще видиш онлайн библиотеката по Архивистика,а по специално за материали на доц.Нейкова виж линка със статиите !
Като птичка в небесата 
- l0vEhaTetRaGeDy
- Пишете, о, братя
- Специалност: История
- Обратна връзка:
- STRANGER-F
- От дъжд на вятър
Re: Лекции-Нейкова,Донков...
виж в ресурси на горепосочения сайт.Има материали и на "статии..." в ресурсите.Архивистче написа:Здравейте колеги! Аз съм първа година Архивистика и Документалистика и се интересувам къде мога да намеря (в интернет) лекциите на доц. Нейкова по Архиви и Общество за първи семестър и на проф. Румен Донков по Историческа Документалистика за първи семестър...предварително Ви благодаря, като отново отбелязвам, че се интересувам за наличието на тези лекции, специално в Интернет
- ra4e^f
- Форумно зомби
Re: Лекции-Нейкова,Донков...
Съвет:
Донков -
единия изпит - минаваш само с пищови,невъзможно е да научиш вс теми.
другия изпит - реферат, задава ти въпроси за реферата, лесно е, а и той е пич
Нейкова -
/асистентката мин година беше мн злобна,но Нейкова не й се върза! 100% ще се опита да ви прецака,ако ви е същата де../
изпита - тук вече трябва да си научите добре. Не е страшно, ако зациклите ви помага,говори си с вас, подсеща ви.
Успех
Донков -
единия изпит - минаваш само с пищови,невъзможно е да научиш вс теми.
другия изпит - реферат, задава ти въпроси за реферата, лесно е, а и той е пич
Нейкова -
/асистентката мин година беше мн злобна,но Нейкова не й се върза! 100% ще се опита да ви прецака,ако ви е същата де../
изпита - тук вече трябва да си научите добре. Не е страшно, ако зациклите ви помага,говори си с вас, подсеща ви.
Успех