Най-добрите парчета за секс
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Мадлен..
- В началото бе словото
О не... аз примерно не възприемам разните лигави и ултра нежни песньовки, като подходящ фон за правене на секс.
Предпочитам нещо яко брутално... вече, ако на този, дет таковата с него.. не му понася, може класика- също ми е кеф...
и в крайна сметка фонът не е чак толкова от значение, освен ако не е нещо крайно противно, заради което трябва просто да станеш и да избичиш няколко тупаника на уредбата(компа) и да изгониш тоя, дето го е пуснал
..пък ако ще и без секс да останеш
Предпочитам нещо яко брутално... вече, ако на този, дет таковата с него.. не му понася, може класика- също ми е кеф...
и в крайна сметка фонът не е чак толкова от значение, освен ако не е нещо крайно противно, заради което трябва просто да станеш и да избичиш няколко тупаника на уредбата(компа) и да изгониш тоя, дето го е пуснал
Аз умрях... да живея Аз!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Искаш ли да направим експеримент - аз ще подбера възможно най-отвратителната музика за секс, пък ти ще реагираш както би си реагирала естествено. Моят идол Дражето със сигурност е в състояние да изопне дори и твоите стоманени нервиМадлен.. написа:О не... аз примерно не възприемам разните лигави и ултра нежни песньовки, като подходящ фон за правене на секс.
и в крайна сметка фонът не е чак толкова от значение, освен ако не е нещо крайно противно, заради което трябва просто да станеш и да избичиш няколко тупаника на уредбата(компа) и да изгониш тоя, дето го е пуснал..пък ако ще и без секс да останеш
![]()
- Мадлен..
- В началото бе словото
Дражето е и мой любимецpora_e_priqtel написа:Искаш ли да направим експеримент - аз ще подбера възможно най-отвратителната музика за секс, пък ти ще реагираш както би си реагирала естествено. Моят идол Дражето със сигурност е в състояние да изопне дори и твоите стоманени нервиМадлен.. написа:О не... аз примерно не възприемам разните лигави и ултра нежни песньовки, като подходящ фон за правене на секс.
и в крайна сметка фонът не е чак толкова от значение, освен ако не е нещо крайно противно, заради което трябва просто да станеш и да избичиш няколко тупаника на уредбата(компа) и да изгониш тоя, дето го е пуснал..пък ако ще и без секс да останеш
![]()
Аз умрях... да живея Аз!
-
impure_blood
- От дъжд на вятър
- SP_Diplomata
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ZZ TOP
ZZ Top, но само баладите (другите са им shit). А за груб секс-неуморен - яко techno
с алкохол и дрога, който се друса де. Който се друса на чалга да умре:), който се друса с дрога - лошо. Който се друса без причина - пак лошо, а който в трамвай - пак лошо
Абе друсането май няма хубави страни.....
-
Banana
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Незнам ,но като си пусна нещо на Еnigma и настръхвам!Много нежни баладки особено Enigma-Why за мен тва са песни за секс
има и още няколко парчета на Шаде които адски много харесвам на Lenny Kravitz na Darren Hayes-Insatiable е много нежничка и тя става.... 

То не може тая работа в оная и душата в рая