Най-добрите парчета за секс

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Публикувай отговор
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Whitesnake,Guns'N'Roses,Kiss,HIM."Without you" също е много подходяща,но аз предпочитам оригинала на песента изпълнена от Nilsson.Има два диска-Golden Rock Ballads 1и 2-всяка песен от тях е страхотна!
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
Jim
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Jim »

браян адамс - плийс форгив ме, ина4е споделям мнението на Добрефф, а в допълнение ще сложа нирвана - уеър дид ю слийп ласт наит и киора - вярвам в теб
It's better to burn out , than to fade away.-Kurt Cobain
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Абе специално Уер дид ю слийп ласт найт не ми се струва много предразполагаща :roll:
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

Brayan Adams - Please Forgive Me е много хубава песен 8)
Аватар
Swаy
Пишеща машина
Специалност: АФ
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Swаy »

Chris Isaak - Wicked Game
Madonna - Justify My Love
Slash and Michael Jackson - Give It To Me
Metallica - Sabbra Cadabbra
Machine Head - доста песнички ...
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
Аватар
Мадлен..
В началото бе словото

Мнение от Мадлен.. »

О не... аз примерно не възприемам разните лигави и ултра нежни песньовки, като подходящ фон за правене на секс.
Предпочитам нещо яко брутално... вече, ако на този, дет таковата с него.. не му понася, може класика- също ми е кеф...

и в крайна сметка фонът не е чак толкова от значение, освен ако не е нещо крайно противно, заради което трябва просто да станеш и да избичиш няколко тупаника на уредбата(компа) и да изгониш тоя, дето го е пуснал :D ..пък ако ще и без секс да останеш :geek:
Аз умрях... да живея Аз!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

всичко на Shade...пък като се замисля може и Gotan Project...
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Мадлен.. написа:О не... аз примерно не възприемам разните лигави и ултра нежни песньовки, като подходящ фон за правене на секс.
Предпочитам нещо яко брутално... вече, ако на този, дет таковата с него.. не му понася, може класика- също ми е кеф...

и в крайна сметка фонът не е чак толкова от значение, освен ако не е нещо крайно противно, заради което трябва просто да станеш и да избичиш няколко тупаника на уредбата(компа) и да изгониш тоя, дето го е пуснал :D ..пък ако ще и без секс да останеш :geek:
Искаш ли да направим експеримент - аз ще подбера възможно най-отвратителната музика за секс, пък ти ще реагираш както би си реагирала естествено. Моят идол Дражето със сигурност е в състояние да изопне дори и твоите стоманени нерви :P
Аватар
Мадлен..
В началото бе словото

Мнение от Мадлен.. »

pora_e_priqtel написа:
Мадлен.. написа:О не... аз примерно не възприемам разните лигави и ултра нежни песньовки, като подходящ фон за правене на секс.

Искаш ли да направим експеримент - аз ще подбера възможно най-отвратителната музика за секс, пък ти ще реагираш както би си реагирала естествено. Моят идол Дражето със сигурност е в състояние да изопне дори и твоите стоманени нерви :P
Дражето е и мой любимец :lol: :lol: 8) , тъй че - трябва да пробваш с някой друг култов "рЯпър" от същия калибър :D :D
Аз умрях... да живея Аз!
Librarian
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Librarian »

Massive Attack
Placebo :)
http://www.afeasbg.com/lit/

Форумът на Английска филология! :D
impure_blood
От дъжд на вятър

Мнение от impure_blood »

"Clouds" на Tiamat целият ми действа много "сексуално", както и доста от другите неща на Tiamat де. А даааааа! И може би най-подходящата и предразполагаща музика.. според мен е Diary Of Dreams. По повода - поздрав с "Chrysalis" ;)
Аватар
Void
В началото бе словото

Мнение от Void »

Ми някакъв тежък и мазен East Coast Rap е много подходящ.
Аватар
43
В началото бе словото

Мнение от 43 »

хувърфоник - мад абаут ю (много зле изглежда с тая кирилица,сори,баба)
Аватар
SP_Diplomata
В началото бе словото
Обратна връзка:

ZZ TOP

Мнение от SP_Diplomata »

ZZ Top, но само баладите (другите са им shit). А за груб секс-неуморен - яко techno :) с алкохол и дрога, който се друса де. Който се друса на чалга да умре:), който се друса с дрога - лошо. Който се друса без причина - пак лошо, а който в трамвай - пак лошо :) Абе друсането май няма хубави страни.....
Banana
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Banana »

Незнам ,но като си пусна нещо на Еnigma и настръхвам!Много нежни баладки особено Enigma-Why за мен тва са песни за секс :lol: има и още няколко парчета на Шаде които адски много харесвам на Lenny Kravitz na Darren Hayes-Insatiable е много нежничка и тя става.... :lol:
Изображение
То не може тая работа в оная и душата в рая
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”