На четвърта страница от същата тема има,но и аз искам повечеeveryday_ написа:Крематори, ще бъде ли неучтиво ако изявя някакви желания да публикуваш някоя снимка от сватбата?
Само за жени :):)
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2 ... umId=26326
Тук са доста от снимките. Те по принцип мисля, че бяха около 200...Аз съм си избрала най-хубавите. Бтв, има и някои хора от форума, които можете да видите на тях.
Тук са доста от снимките. Те по принцип мисля, че бяха около 200...Аз съм си избрала най-хубавите. Бтв, има и някои хора от форума, които можете да видите на тях.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Обратна връзка:
Може да не се отваря, ако техният сайт е паднал нещо...Сигурно е временно. Относно облеклото на младоженеца - такова си беше неговото желание, не ми се щеше да му чупя хатъра. Пък и не си го представям в костюм. Но кумът с тениската на Хелоуийн вече ми беше дошъл малко в повече
Особено, когато Ицо искаше да последва примера му и да ходи с тениска на Гардиън
Иначе относно бабите , лелите и трите реда сополи - тайна беше сватбата, за тва липсват. Ако беше явна, нямаше да се отървем
За това и ви споменах, че бяхме с ограничен бюджет 
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
аха...наистина тениската на кума прави впечатление
бтв мисля, че добре сте си направили скрита сватба:) в смисъл...вярно с ограничен бюджет, но с бабите, лели, майки, тетки и т.н. от родословното дърво всеки знае по нещо, което другите не знаят...и като си наумят, че всички обичаи трябва да бъдат спазени - става егати сватбата (говоря така, защото родителите ми бяха кумове на едно семейство лятото и пак имаше велико струпване на гореупоменатите роднини...та беше живо чудо
)...а вие хубаво сте я направили тайно...родителските тела после как реагираха? 
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
хах:) забавно е
и ми напомня как аз реагирах като баща ми и втората му съпруга се прибраха от гости в Пловдив при техни приятели с халки...бях леко
и после
но ми мина бързо де
а при вас както е тръгнало...бащта ти да не се случи да разбере чак като се обяви, че ще има бъдещо поколение

Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!