Иначе моето IQ май беше от ония 2%,които са с най-умни или нещо подобно.Ама то мина година и нещо вече.Може и да съм затъпяла
Пфф,досега учих Стамболийски.Новата история направо с кориците ще я хапна
Абе...Anichkaa написа:Иначе моето IQ май беше от ония 2%,които са с най-умни или нещо подобно.Ама то мина година и нещо
Явно някой не е следял достатъчно добре темата.Преди няколко страници Kristo беше писал IQ-то и за това,че иска млади попълнения с по-ниско таковаChopin написа:Абе...Anichkaa написа:Иначе моето IQ май беше от ония 2%,които са с най-умни или нещо подобно.Ама то мина година и нещо
не че нещо, ама кой те пита колко ти е IQ-то?
Иначе определено си затъпяла, да, за сметка на нещо друго (;
Kristo написа:Айде без гаври с Аничката... и верно, ай си кажи точно точките от ай-кюто? Моите преди няколко месеца бяха 137, но със сесията падат с десетки...
/quote]
Има кой да ме защитиРадвам се за всеки човек,който не ме мрази
![]()
Ей сега ще направя тука един тест

Еее, това пък беше егаси самоизтъкването. Спокойно, никой не е решил, че си тъпа. Няма нужда да ни привеждаш такива факти.Anichkaa написа:Kristo,има време.Каквото е писано,това ще стане![]()
Иначе моето IQ май беше от ония 2%,които са с най-умни или нещо подобно.Ама то мина година и нещо вече.Може и да съм затъпяла![]()
![]()
брей, явно мн обичаш ученетоAnichkaa написа:Kristo,има време.Каквото е писано,това ще стане![]()
Иначе моето IQ май беше от ония 2%,които са с най-умни или нещо подобно.Ама то мина година и нещо вече.Може и да съм затъпяла![]()
![]()
Anichkaa написа:Kristo,има време.Каквото е писано,това ще стане![]()
![]()
а твоето колко е, признай си и ще си ги мерим!Chopin написа:Абе...Anichkaa написа:Иначе моето IQ май беше от ония 2%,които са с най-умни или нещо подобно.Ама то мина година и нещо
слабо, слабоо, аз съм от онези 98%.Amberglow написа:а твоето колко е, признай си и ще си ги мерим!Chopin написа:Абе...Anichkaa написа:Иначе моето IQ май беше от ония 2%,които са с най-умни или нещо подобно.Ама то мина година и нещо
направи онзи тест с едни къщи, цветове, ала-бала :Д Той и в него пише, че ако го решиш си от онези 2%, ама сигурно и 2 от 2 е критерияChopin написа:слабо, слабоо, аз съм от онези 98%.Amberglow написа:а твоето колко е, признай си и ще си ги мерим!Chopin написа:Абе...Anichkaa написа:Иначе моето IQ май беше от ония 2%,които са с най-умни или нещо подобно.Ама то мина година и нещо
май съм правил нещо подобноAmberglow написа:направи онзи тест с едни къщи, цветове, ала-бала :Д Той и в него пише, че ако го решиш си от онези 2%, ама сигурно и 2 от 2 е критерияChopin написа:слабо, слабоо, аз съм от онези 98%.Amberglow написа:а твоето колко е, признай си и ще си ги мерим!Chopin написа:Абе...Anichkaa написа:Иначе моето IQ май беше от ония 2%,които са с най-умни или нещо подобно.Ама то мина година и нещо