Китай блокира достъпа до Twitter, Flickr и Hotmail

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

e-comedia
В началото бе словото

Китай блокира достъпа до Twitter, Flickr и Hotmail

Мнение от e-comedia »

В навечерието на годишнината от събитията на площад Тянанмън Китай блокира достъпа до Twitter, Flickr и Hotmail:

http://e-comedia.com/?p=3355

Twitter, Flickr и Hotmail също са творения на дявола :evil: :evil: :evil: :P
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Re: Китай блокира достъпа до Twitter, Flickr и Hotmail

Мнение от aL` »

Бе тоя не може ли да го баннет най-накрая.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
e-comedia
В началото бе словото

Мнение от e-comedia »

Пропуснал си дребната подробност, че e-comedia е един от модераторите на раздел "Новини"!

Какво в настоящата новина те възмути, не ти хареса или те наведе на мисълта, че това е спам? (че отгоре на всичко взимаш несветъл пример от китайските си събратя и зовеш за бан!)

Ако имаш някакво възражение към e-comedia и / или политиката на форума ще се радвам да го чуя!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Няма "приемственост" в писанията от различни никове на един и същ потребител..... беше обяснено преди време като причина за банването на една мноого популярна форумна личност. :wink:
Itilon
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Itilon »

Хаха! При все че (или може би защото) съм част от екипа, този спор ми е забавен. Що се отнася до приемствеността, доколкото ми е известно Теодор няма други никове в този форум... :mrgreen:
http://e-lect.net - избирай внимателно!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Но с теб имаме... :P
Itilon
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Itilon »

Охх! Да обясня, за да няма недоразумения! Във форума на СУ пишат трима души от екипа на и-комедия. Виктор Владев, който е широко популярен в тесни кръгове като Пора; Теодор Войников - известен като И-комедия в случая; и аз - Юри Иванов - който навсякъде, където пиша съм Итилон - така че съм лесно разпознаваем :mrgreen:.

Така че предполагам, че си се заблудил - специално за мен :)!
http://e-lect.net - избирай внимателно!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Добре, да кажем, че си прав и между теб и широко известния в тесни кръгове (или точно обратното :scratch: ) пор няма съвпадение...
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

По темата:

Само това да беше... Блокирани са доста интернет издания на чужди медии, както и китайски такива, които пишат по чувствителни теми. Също така определени ключови думи просто не могат да бъдат търсени в Гугъг. Пресен пример за това - издадени бяха мемоарите на починалият неотдавна Джао Зъян, бивш генерален секретар на ККП. Той е известен с това, че по време на протестите на Тиенанмън, а и не само, е против партийната политика, за икономически и демократични реформи, подкрепя протестиращите студенти и се противопоставя директно на Дън Сяопин. След смазването на протестите той е бил изгонен от партията (накаран е сам да се оттегли) и поставен под домашен арест - цели 15 години - до края на живота му през 2005. Та името му не може да се търси в нета. :lol:

Освен това, преди няколко дена, СМС-и на английски не се пращаха. В един форум се оплакваха, а и на мен ми се случи, пращаш СМС на английски, получаваш репорт, но СМС-ът не е пратен. Така няколко пъти, все не става. Пращаш после на китайски - никакви проблеми. Ама това бързо го махнаха, както и почти веднага направиха Hotmail достъпен, че да не се усетят нещо китайчовците, че ги лъжат.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Еми да, така се управлява народ от милиарди, ама ха!
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”