Здравейте!
Дипломирах се юли месец 2008 и през март месец 2009 си получих дипломата за висше образование. За съжаление при проверката на предметите и при получаването на самата диплома не съм забелязала липсата на един предмет, който съм взела. В момента тази диплома е невалидна, но в същото време предмета не присъства въобще като взет от мен в личния ми картон, а в същото време съм дипломиран бакалавър!
Някой ще може ли да ми даде препоръки за действията, които мога да извърша в момента и как най-добре да реагирам на тази ситуация!
Предварително благодаря
PS: беше ми казано от човека, който превежда дипломата!
Липсващ предмет в дипломата
Модератор: sientelo
-
manutdfcana
- В началото бе словото
Липсващ предмет в дипломата
Последно промяна от manutdfcana на 30 Май 2009, 19:46, променено общо 1 път.
Re: Липсващ предмет в дипломата
Ти не се ли подписа под проекта за дипломата си, където трябваше да провериш тези неща? 
- Milky_Way
- В началото бе словото
- Специалност: право
На теб кой ти каза, че дипломата ти е невалидна?От администрацията на СУ или някой друг?Отивай да се разправяш с администрацията.Все пак те немалко са сгафили, издавайки "невалидна" диплома.Ако си пазиш студ. книжка и оценката я има там, може някак да се оправят нещата.Все някак ще ти преиздадат диплома с липсващата оценка вътре.Иди говори и с преподавателя по съответната дисциплина.Обърни се и към декана.Положението ти е толкова нестандартно, че само той може да реши какво и как да се направи.Според мен ще ти влязат в положението, понеже заради някаква грешка, все едно не си завършила.
-
manutdfcana
- В началото бе словото
Слава богу, като всичката администрация, и тези, които са ми правили копията на дипломата, не са забелязали, че при превода са го пропуснали предмета, а аз нямах дипломата пред мен да проверя. При проверка с оригинала на дипломата се оказа, че предмета си е там, но в превода го няма. Слава богу. Тези хора могат да те изкарат извън равновесие, особено когато си под напрежение
- Milky_Way
- В началото бе словото
- Специалност: право
Е, добре че си се оправила.Само дето сигурно си изхабила яко нерви...
-
manutdfcana
- В началото бе словото
Много нерви изхабих, тъй като беше през уикенда, нямах дипломата, беше ми заявено, че е невалидна, оказвайки се най-накрая недоглеждане от страна на агенцията. Поне се радвам, че не попаднах наистина на такъв проблем, защото усещам, че това щеше да е интересен прецедент в администрацията на СУ. Не че няма подобни