Датите за изпити да се публикуват на сайта?! не може ли?
Датите за изпити да се публикуват на сайта?! не може ли?
не може ли да се слагат на сайта датите за семестериалните изпити на всички специалности?
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
Прави се нов дизайн и форма на сайта на СУ.
Преди малко разговарях с доц. д-р Красен Стефанов от ИЧС, който ме упъти към комисията работеща по структурата и дизайна на сайта.
Ще предложа тази идея, стига да се навият да ме изслушат. (както и редица други идеи)
Преди малко разговарях с доц. д-р Красен Стефанов от ИЧС, който ме упъти към комисията работеща по структурата и дизайна на сайта.
Ще предложа тази идея, стига да се навият да ме изслушат. (както и редица други идеи)
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- peterdi
- Легендарен флуудър
- Специалност: ГИСК
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Това предложение не е лошо, и е съвсем реално изпълнимо. Само дето основната работа пада върху СС - изчислителният център не може да свърши това сам.
Така или иначе всичките дати минават през ФСС-тата, просто може да се съберат наедно и един-двама души да се поизпотят да ги въведат в сайта или форума на СС, може и тук. Веднъж като се въведат, е лесно. В сайта на ФСС на ГГФ вече се опитваме да правим подобно нещо, но за целия университет работата си е доста.
Не е ясен въпросът за датите във факултетите, където няма ФСС или то не функционира.
Така или иначе всичките дати минават през ФСС-тата, просто може да се съберат наедно и един-двама души да се поизпотят да ги въведат в сайта или форума на СС, може и тук. Веднъж като се въведат, е лесно. В сайта на ФСС на ГГФ вече се опитваме да правим подобно нещо, но за целия университет работата си е доста.
Не е ясен въпросът за датите във факултетите, където няма ФСС или то не функционира.
:)
Ако е много трудно за 1 човек да вкара дати за всички - може по 1 човек от специалност или от факултет. Така може да е по-лесно.
Но мисля, че студентите ще го оценят!
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
Re: :)
линдито е адски права, ако се навият всички-- аз и creed предполагам ще се навием да казваме датите за МО випуск 2007 /май сме 4 курс сега, тр да проверя.../linda написа:Ако е много трудно за 1 човек да вкара дати за всички - може по 1 човек от специалност или от факултет. Така може да е по-лесно.
иначе идеята е супер!