Търговско право

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

Сандра
В началото бе словото

Търговско право

Мнение от Сандра »

Не съм си взела ТЪрговското, а видях , че тази година има големи промени.Знае ли някой защо са отпаднали сделките и не се ли включват вече в материала?ЩЕ съм благодарна, ако кажете как минава изпита при Калайджиев.
Аватар
Milky_Way
В началото бе словото
Специалност: право

Re: Търговско право

Мнение от Milky_Way »

Сделките не са отпаднали.Просто материята е разделена на две.Тези, които сме четвърти курс в момента, ще изучаваме сделките през първия семестър догодина.И пак ще си имаме отделен изпит само върху тях на първа сесия в пети курс.
Изпита е от две части - тест и устен изпит в същия ден за издържалите теста.Засега само това мога да ти кажа.
Сандра
В началото бе словото

Мнение от Сандра »

Мерси, но на мен изпита ми е условен?Какво става с такива като мен тогава.. :shock:
Аватар
Milky_Way
В началото бе словото

Мнение от Milky_Way »

Мдааа, досетих се, че ти е условен и сега изведнъж заварваш ново положение.Най-добре се обърни към администрацията или проф.Калайджиев.Но по мое мнение, той няма да прави отделен изпит за условните.Явяваш се на теста, който няма да включва въпроси от сделките.И на друга дата по-нататък отделно си взимаш 2рия изпит по ТП, като нас.Така си мисля, но не се осланяй само на моето мнение.Попитай, където трябва.Ти надали си единствена в това положение. :wink:
Сандра
В началото бе словото

Мнение от Сандра »

На мен ми беше Герджиков, но няма да мога да се явя при него сега...освен да чакам до септември и тогава.А в канцеларията никой, никога ,нищо не знае :evil: Няма как да чакам да се явя на сделки само, защото това ще е чак другата година, нали така? :roll:
Аватар
Milky_Way
В началото бе словото

Мнение от Milky_Way »

Ами да, чак другата година ще бъдат сделките.Според мен, ако и в канцеларията никой нищо не знае, остава да попиташ проф. Калайджиев.Може да е намислил допълнитерен вариант за студенти с условен изпит.Нямам идея, наистина.Или може да се обърнеш към някой асистент - Кацарски например.Най-сигурна информация могат да ти дадат.
Сандра
В началото бе словото

Мнение от Сандра »

Да, точно това ще направя - ще отида на упражнение да питам.В петък са ,нали? Много ти благодаря за бързите отговори.Като видях новият конспект се зарадвах, че са ми спестили 20 въпроса, но беше твърде хубаво, за да е истина :mrgreen:
Аватар
Milky_Way
В началото бе словото

Мнение от Milky_Way »

Да в петък цял ден е Кацарски.Но иди сутринта, понеже след обяд имаме контролно по трудово за целия курс и няма да има никой на упражнения, съответно и асистентът би си тръгнал.
Joahna
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от Joahna »

Сандра, аз също съм в твоето положение. И тъй като за съжаление все още не съм получила конкретен отговор нито в канцеларията, нито можах да открия проф. Калайджиев, бих искала да те попитам дали при теб имаше някакъв резултат? Зная, че отдавна трябваше да има някакъв тип "генерално решение" ...
Сандра
В началото бе словото

Мнение от Сандра »

Ами аз съм при Герджиков по принцип, но юли, когато той изпитва ме няма.ГОворих в канцеларията със секретарките и те ми казаха да се готвя по стария конспект, защото Герджиков изпитвал.Затова реших да отида септември при него и да не рискувам с Калайджиев, както бях решила преди това.Ако разбереш нещо друго, пиши
Аватар
npa
В началото бе словото

Мнение от npa »

има ли още условни за испит по трудово право?

само герджиков изпитва, но по стар план и по стария конспект. отпаднаха тестовете. теглят се два билета. материала е разделен на две части - 1. дружества и 2. сделки и несъстоятелност
NPA
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”