Забрана на тютюнопушенето на обществени места!
Re: Забрана на тютюнопушенето на обществени места!
Така е вече се търсят повече твърдите наркотици. 
- humanityisthedevil
- Постоянно присъствие
- Специалност: китаистика
- Курс: втори
Аз бих искал да се забрани и алкохола!
Not because the fox barks...
Прекаленият светец и Богу не е драг... 
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Непушати малко почвате да се прекалявате с лигавщините.
Тези грешки на пушенето ли се дължат или има и друга причина....ники написа:Непушати малко почвате да се прекалявате с лигавщините.
- ники
- Легендарен флуудър
Със сигурност се дължат на пушенето.Joker написа:Тези грешки на пушенето ли се дължат или има и друга причина....ники написа:Непушати малко почвате да се прекалявате с лигавщините.
Така си и мислех, добре, че го потвърди сам... 
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Лично аз бих била доволна да се спазва тая забрана.
Не че съм хукнала по нощни заведения, но дори в ресторантите ме дразни да се пуши.
За спирките важи ли? Ужасно е да чакаш автобус, а отстрани да пушат и накъдето и да се дръпнеш, все някой друг те одимява
И да си хвърлят фасовете на земята 
Не че съм хукнала по нощни заведения, но дори в ресторантите ме дразни да се пуши.
За спирките важи ли? Ужасно е да чакаш автобус, а отстрани да пушат и накъдето и да се дръпнеш, все някой друг те одимява
Аре да забранят и пиенето на бира , а!!! На обществените места... И в ресторантите... , и по клубовете..., и по спирките...
че мене примерно ми е писнало некви пияни лекета да ме тормозят..
да си пият вкъщи и да им се забрани да излизат в неадекватно състояние...
Пълен Абсурд е това с цигарите, Пълен!
че мене примерно ми е писнало некви пияни лекета да ме тормозят..
да си пият вкъщи и да им се забрани да излизат в неадекватно състояние...
Пълен Абсурд е това с цигарите, Пълен!
la douleur exquise
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
А пък и с тебе се задяват!!!
Не ги е срам!
ВСИЧКИ ПОД НОЖА!!!
My will be done!!!
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
ВСИЧКИ ПОД ФАСА!!!gogigagagagigo написа: ВСИЧКИ ПОД НОЖА!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- ники
- Легендарен флуудър
Прекалявате, честно. На спирките обикновено от 20 души има двама или трима пушачи, които са застанали до кофата, за да могат да си хвърлят фаса. На 1 метър от тях няма никакъв дим. Някой от някъде го лъхнал малко цигарен дим и вече мисли, че животът му се е съкратил с 3 години, а рискът от инфаркт е нарснал 5 пъти. Да не говорим, че на всички от цигарения дим направо им се повдига и в никакъв случай не могат да го дишат, а всъщност всяка седмица се напиват и изпушват уж ей така, за да пробват, половин кутия синьо Виктори от приятелите си. Дрехите се били осмърдявали. Еми, извинявайте, ама тия дрехи трябва да се перат и без да са влезли в контакт с цигарен дим и за да могат да се омиришат от него, трябва да сте откарали часове до някой пушач. Хвърляли сме си фасовете по земята. Повечето пушачи се опитват да не го правят това, а на мен ми се е случвало да си нося фаса известно време, доакто намеря кофа да го хвърля. Друг в върпосът, че фасовете гният значително по-бързо от опаквките от вафли, които се хвърлят, където им падне на хората, бутилките от минерална вода, и натрошените бирени шишета, които човек може да види всяка сутрин, минавайки през градинката на народния театър.
По тоя повод отивам на терасата да изпафкам една
По тоя повод отивам на терасата да изпафкам една
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Като един БИВШ пушач, успешно отказал тази отрова...
Мога да кажа, че няма закон, който успешно да се справи с пушачите...те са си наркомани...и винаги ще намерят начин да си пафкат, където сметнат за добре...
Най-лесно е...просто да откажат цигарите...в смисъл...вместо ограничителни закони и дрън-дрън парламентарен булшит...най-добре...програми за отказване на цигарите, финансирани от правителството...
Мога да кажа, че няма закон, който успешно да се справи с пушачите...те са си наркомани...и винаги ще намерят начин да си пафкат, където сметнат за добре...
Най-лесно е...просто да откажат цигарите...в смисъл...вместо ограничителни закони и дрън-дрън парламентарен булшит...най-добре...програми за отказване на цигарите, финансирани от правителството...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
оу... аз съм била "бивш пушач" над 20 пъти...
И от тая превъзхождаща позиция мога да заявя, че ако има мерки, то трябва да се изразяват в:
Намелен акциз върху цигарите
по високо вносно мито върху чуждите марки
поощряване на тютюнопроизводството, с което ше се намали себестойността на цигарите, оттам ше падне и цената.
Целта на всичко това е пренасищането на пазара, което ше доведе до намаляване на търенето.(което е и ваш''та цел)
Но дотогава по-голямата част от пасивните пушачи ше измрат от рак на белите дробове или от яд (по-масова е втората причина)
тия дет пушим ше станем мнозинство всички ше сме щастливи!
И от тая превъзхождаща позиция мога да заявя, че ако има мерки, то трябва да се изразяват в:
Намелен акциз върху цигарите
по високо вносно мито върху чуждите марки
поощряване на тютюнопроизводството, с което ше се намали себестойността на цигарите, оттам ше падне и цената.
Целта на всичко това е пренасищането на пазара, което ше доведе до намаляване на търенето.(което е и ваш''та цел)
Но дотогава по-голямата част от пасивните пушачи ше измрат от рак на белите дробове или от яд (по-масова е втората причина)
тия дет пушим ше станем мнозинство всички ше сме щастливи!
la douleur exquise
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Свикнал съм с пренебрежението от факта, че вече не пуша...от страна на пушачите...
И аз съм се лигавил на времето с тия неща...но аз наистина не пуша и не изпитвам потребност от цигари...
Хейтвай си с кеф...
но аз съм постигнал нещо, което все още не си успяла (а искрено ти го пожелавам)
И аз съм се лигавил на времето с тия неща...но аз наистина не пуша и не изпитвам потребност от цигари...
Хейтвай си с кеф...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ