А това за котките и аз съм го чувала
За мен Ласкаров е адски добър преподавател и много се кефя, че и тази година сме с него.
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
Crematory написа:аааа Пешо!
Пешо е пич! Егати отвеяния човек...Работи страшно бавно!Абсолютен шемет.Много приятно си почивах при него...Доколкото знам от един приятел, който му е съсед, живее с майка си и 40 котки...Или не бяхя 40...Все едно, много котки:) И си мъкне винаги един голям речник в ръчната чанта
Crematory написа:Ми...не бих казала...той може и въобще да не си спомни дали ви е дал домашнаНо не се е карал , ако някой дойде без домашно.И пише по много точки на преводите. Няма изпитване всеки час като при Ласкаров
Ау, горките вие:) Наистина много кофти програма, ние така бяхме миналия семестър. Само дето ние си имахме часове и в петте работни дни.Crematory написа:Да ви се оплача...Програмата ми във вторникм сряда и четвъртък е от 8 до 18...10 часаДнес съвсем ме зомбираха и се чупих от последното.
Но поне имам свободни понеделник и петък
Колко души отидоха по тая програма във Франция? Материала тоя семестър ми се вижда ужасен, толкова много домашно ни дадоха още първата седмица, че се чудя що за хора са тия преподавателиCrematory написа:Хич, вече се чувствам като изцеден лимон. Отгоре на всичко сме само около 20 човека, от които ходим не повече от 10-12 и всичките експозета и на трите семинара ще трябва все ние да ги правимВъобще, с тоя Еразмус съвсем ни объркаха колжките...
PrincessSuperstar написа:Естествено, че ще подадеш молба;) Те ще изнесат съобщение със сроковете за стипендиите скоро, да мине плащането на таксите:)
Аз този семестър няма да взимамС тая литература...
Ау, чакайте да ви кажа изненада... Цанева сега пак ни преподава, по морфосинтаксис води упражненията и... Супер нормално се държи, даже мило и добронамерено, което изуми мен и всичките ми колегиСветът върви към по-добро, да знаете