Студентски стипендии и награди от Европейския социален фонд

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
sandinmyshoes
В началото бе словото

Re: Студентски стипендии и награди от Европейския социален фонд

Мнение от sandinmyshoes »

Рали, кво ни мъмриш, гладни сме вече :lol: :lol: :lol: :lol: :bounce: :bounce: :bounce:
Don't .... with me lest you get fucked up yourself!
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Raeuber_in написа:и като ги питат какво?! ше тръгнат да превеждат пари по-бързо ли.нали четете форуми. хората ясно казаха : стипендии се превеждат на 20то число, според Х може между 18 и 24 да се преведе другата стипендия. кво продължавате да питате някви си лелки, дет само ви лъжат и ви мрънкат глупости. :/
Да, браво, много си умен. :lol:
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Raeuber_in
В началото бе словото

Мнение от Raeuber_in »

Norwegian Wood написа:
Raeuber_in написа:и като ги питат какво?! ше тръгнат да превеждат пари по-бързо ли.нали четете форуми. хората ясно казаха : стипендии се превеждат на 20то число, според Х може между 18 и 24 да се преведе другата стипендия. кво продължавате да питате някви си лелки, дет само ви лъжат и ви мрънкат глупости. :/
Да, браво, много си умен. :lol:
мерси, редовно го чувам и все не ми омръзва
Raeuber_in
В началото бе словото

Мнение от Raeuber_in »

не ви мъмря, просто ме дразни всичко днес и използвам мястото да си излея гнева.така никой няма да пострада. започвам вече да се дразня да чета едно и също.

а за гладни, не сте гладни, повечето от вас сте жадни, ма ....
Аватар
sandinmyshoes
В началото бе словото

Мнение от sandinmyshoes »

Хаха, вярно е, докато има макарони със сол, няма да останем гладни. Аз обаче съм ги наместил тия пари, но не за пиене - този път ще си купя книги (новата на П.Куелю, нищо, че бил женски писател) и две ризи (от един аутлет на Пиротска, много свежарски, за уъркшопа по корейски). А за жадни - да, ама за знание! :compress: :compress: :compress: :albino: :albino: :albino:
Don't .... with me lest you get fucked up yourself!
Raeuber_in
В началото бе словото

Мнение от Raeuber_in »

хаха .... е до уърк шопа сигурно и заплата ще си взел...ако чакаш стипендията да те облече.... :lol: ще ходиш голичък да се напояваш със знания :compress: а книги от библиотеката безплатно можеш да взимаш, не се прави..не ти е за книжката самоооо... :rr:
Аватар
Bety_
Летящите Пръсти

Мнение от Bety_ »

Raeuber_in написа:хаха ....а книги от библиотеката безплатно можеш да взимаш, не се прави..не ти е за книжката самоооо... :rr:

:shock: :shock: :shock:

Т.е. не е възможно например да не ни се чака книгата да стигне до библиотеката? Или да предпочитаме да я четем у дома, или да имаме време да го правим само в автобуса? :idea: :) Но ако си ентусиаст да четеш масова художествена литература в библиотеката - евала. Само да не вземат така да се ентусиазират много хора, че не знам по колко екземпляра имат...

Sandinmyshoes, аз сега я чета последната на Коелю и не е лоша. :wink:
Изображение
Learn french or die trying
V o r b e i
Raeuber_in
В началото бе словото

Мнение от Raeuber_in »

явно някой не е стъпвал в библиотека скоро. книгите се изнасят от библиотеката и ги четеш кеф ти в автобус, кеф ти вкъщи, в офиса, в тоалетната...където си пожелаеш
пффф
В началото бе словото

Мнение от пффф »

ОК, превели са ми 120лв от българската стипендия.. Колко още ще си чакам европейската все пак?
Аватар
Vaskes
Летящите Пръсти
Специалност: Скандинавистика
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vaskes »

Raeuber_in написа:явно някой не е стъпвал в библиотека скоро. книгите се изнасят от библиотеката и ги четеш кеф ти в автобус, кеф ти вкъщи, в офиса, в тоалетната...където си пожелаеш
А ти явно не си стъпвал в библиотека в Софийския скоро :Р Вярно, че имаше такова нещо като взимане на книги по нормалните места, ама то аз съм отвикнал вече, щото в Софийския за такива екстри не са чували, даже в нашата библиотека май ни забраниха и да копираме книгите на ксерокс. "Ще си ги снимате с апаратче", викат. И ще си чета после в рейса от апаратчето :lol:
Аватар
Bety_
Летящите Пръсти

Мнение от Bety_ »

Vaskes написа:
Raeuber_in написа:явно някой не е стъпвал в библиотека скоро. книгите се изнасят от библиотеката и ги четеш кеф ти в автобус, кеф ти вкъщи, в офиса, в тоалетната...където си пожелаеш
А ти явно не си стъпвал в библиотека в Софийския скоро :Р Вярно, че имаше такова нещо като взимане на книги по нормалните места, ама то аз съм отвикнал вече, щото в Софийския за такива екстри не са чували, даже в нашата библиотека май ни забраниха и да копираме книгите на ксерокс. "Ще си ги снимате с апаратче", викат. И ще си чета после в рейса от апаратчето :lol:
А беее, къде си тръгнал да копираш ти може би навярно значи? :lol: На мен последния път не ми дадоха да си внеса мой учебник, който те го нямат - имали нова разпоредба!! :shock: :scratch: А логиката била, че не могат да следят кой какво внася и какво изнася?! Явно устройствата на входа са за да мигат кога им свършва работното време. :shaking2:
Изображение
Learn french or die trying
V o r b e i
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Много зле. Аз затова си обичам библиотеката - при нас е рай! Внасяш квото искаш, маси колкото искаш - седиш, четеш. Изнасяш почти каквото искаш, снимаш кооолкото и квото искаш ... направо .... как да не ти е кеф?!

Иначе по темата - във ФНПП има бележка, че когато са преведени тия пари, ще го напишат пак на бележка и ще го изнесат на таблото. Щото явно ги подлудяват от питане : "кога! кога?! КОГА?!?!!? " . Пък това решение е доста добро.

Та ... като си видя бележката, че има кинти, ще ви споделя :)
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
пффф
В началото бе словото

Мнение от пффф »

Pisobella написа:Иначе по темата - във ФНПП има бележка, че когато са преведени тия пари, ще го напишат пак на бележка и ще го изнесат на таблото. Щото явно ги подлудяват от питане : "кога! кога?! КОГА?!?!!? " . Пък това решение е доста добро.

Та ... като си видя бележката, че има кинти, ще ви споделя :)
Бележка на стена, нали... Мога ли да ги помоля да ми я пратят по пощенски гълъб, че явно са назад с материала и 99% тази бележка няма да премине границата от реалното във виртуалното пространство, за което в СУ явно още не са чували? Малко е безсмислено да взимам каляска до ректората, мисля си аз, ако някой просто се напъне да копи-пейстне сакралната бележка в нета.

Започвам да си мисля дали да не се срещна с омбудсмана вече, ама дали ще си мръдне пръста и той...
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

????
Тва си е по инициатива на лелките във паричния (или там където) от факултета. С бележката. Те така са решили да осведомят всичките студенти от факултета.

Голямо чудо значи с тия стипендии. Все някога ще ги преведат.
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
пффф
В началото бе словото

Мнение от пффф »

Ами да, голямо чудо е, имаме право да сме изнервени вследствие безхаберието на администрацията ни, което се проявява постоянно. А и как да не се нервя след като вече минава 20-о число, а не съм си получил стипендии за 3 месеца?
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”