ФЖМК - легендата продължава
Модератор: Шепот
- di_snooker
- Пишете, о, братя
Re: ФЖМК - легендата продължава
Тя търси, но ти не предлагаш!
Когато малкият човек започне да хвърля голяма сянка, обикновено залезът е близо.
Тц, ваканция е. Май до сряда
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- rueva
- Пишеща машина
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: четвърти
да, бе! сигурни ли сте, че утре нямаме???
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Мисля, че не е включително, ама на Петев и без тва няма много смисъл да се ходи...все пак не съм сигурен де, но утре 100% нямаме 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- pSy_ZeRo
- От дъжд на вятър
- Специалност: Журналистика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
На 6-ти нямаме лекции, поне аз така знам.
Абе, колеги, някой да има впечатления от изпита по жанрове? Че на ниво лекции виждам доволно голям потенциал за главоболия след месец-два
Абе, колеги, някой да има впечатления от изпита по жанрове? Че на ниво лекции виждам доволно голям потенциал за главоболия след месец-два
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Естествено, никой не пита за 6-ти 
- Шепот
- Стенограф
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Най-накрая, трети ден усилие, направих контент анализа на всичките 20 статии по точки. Но още не съм преброила символите и не съм си редактирала грешките. И не съм определила жанровете на всичките. И не съм направила таблицата, в която да ги нанеса. И нямам идея как трябва да изглежда тази таблица, въпреки че Павлина ми обясни два пъти. Гррррррр 
~ Кътчето ~
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Аз я направих по свое усмотрение...гаранция не е така...ма ме боли швепса...правя го за да отбия номера 
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- Шепот
- Стенограф
- Курс: трети
- Обратна връзка:
То и аз така. Но не знам освен таблицата и статиите какво трябва да се предава. Разбрах, че трябва да направим някакъв свой анализ с изводи и позиция, но не загрях какво още трябва да представлява (Ками говореше за пунктове и засичания?!). Освен това не разбрах плановете от 1 до 17 дето е по точки трябва ли да ги предаваме или само таблицата (то така и така тоя план е нанесен в нея) е достатъчна.
Лошото е, че няма кого да попитам. Само Павлина го прави това нещо, тя ми обясни какво трябва да представлява таблицата, но забравих да я питам за това дали само тя е достатъчна или отделно трябва и контент анализите на планчета да се предават. От книгоиздаване само трима човека правим курсовата - другите, с които се свързах не са я почнали или направо нямат намерение да я почват. Сигурно има и други пишещи я, но нямам идея кои.
А имам две списания за редакция до понеделник, като за всяко ми трябва много концентрация, а си губя времето с тая курсова. :/ Да не говорим за юридическото есе, което ми е ½ от оценката по авторско право за годината и което няма ка кда почна преди вторник, а е за сряда, пък във вторник не мога да не ида на редакционно-издателски системи, защото учим InDesign и така и така нищо не зацепвам и ....... ааааааааааааа

Лошото е, че няма кого да попитам. Само Павлина го прави това нещо, тя ми обясни какво трябва да представлява таблицата, но забравих да я питам за това дали само тя е достатъчна или отделно трябва и контент анализите на планчета да се предават. От книгоиздаване само трима човека правим курсовата - другите, с които се свързах не са я почнали или направо нямат намерение да я почват. Сигурно има и други пишещи я, но нямам идея кои.
А имам две списания за редакция до понеделник, като за всяко ми трябва много концентрация, а си губя времето с тая курсова. :/ Да не говорим за юридическото есе, което ми е ½ от оценката по авторско право за годината и което няма ка кда почна преди вторник, а е за сряда, пък във вторник не мога да не ида на редакционно-издателски системи, защото учим InDesign и така и така нищо не зацепвам и ....... ааааааааааааа
~ Кътчето ~
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И аз мисля да го правя тоя контент анализ, ама още не съм го почнал...някой ше напише ли точките, че не ги знам всичките
и кви са тея символи?
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Каква е темата за есето при Минка???
И...изискванията...обем...шитни разни....
И...изискванията...обем...шитни разни....
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Темата е нещо от сорта - "Има ли глобална дигитална цивилизация?". Но, според мен може да претърпи промени, според вижданията ...
Не е лесно!
знае ли се вече дата за КОК?