Журналисти 2009, том 2.
- brum-brumm
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика
- Обратна връзка:
Re: Журналисти 2009, том 2.
Мда, предната ви тема беше много журналистическа в последната седмица, прав си.Ние във факултета по цял ден това правим - мерим се с фъшкии и се ругаем.
В черквата на тази роза черен бръмбър е монах...
- NikTa
- Да живей словото
- Специалност: Журналистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ами, Антоний, и аз тва разправям, ама виж, че никой не е*ава...
C'est la vie, и да живее Миглена Ангелова...
C'est la vie, и да живее Миглена Ангелова...
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
- Mimmy
- От дъжд на вятър
Голямо зацикляне се получи..
Хайде успех утре на матурата, че ни е важна
Журналистика - oh yeah! 
- Carmilla
- Пишете, о, братя
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Дам, успех на всички!
И внимавайте с преписването, че Големият Вълчев "вижда всичко", хах 
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
- Антоний
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
Големият Лош Вълчев
Успех на всички 
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
- LadyPlaneCrash
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика!!!!!!
Ох мина и матурата ахаха.Не очаквах да се падне точно "Разни хора,разни идеали" но съм доволна.И за куриоз-при нас нямаше камери,но 2те квесторки определно наваксаха за липсата.Едната преличаше на Терминатор,а другата се конкурираше с герой от Волтрон x.X Нямаше преписване,нямаше подсказване,но и беше забранено внасянето на всичко друго освен химикал,лична карта и служебна бележка(даже и минерална вода не беше разрешена ROFL ) Да не говорим,че излизането от стаята по какъвто и да е повод беше СТРОГО забранено...
Въпреки всички неприятни елементи от днешния ДЗИ,аз съм доволна.А вие?
Въпреки всички неприятни елементи от днешния ДЗИ,аз съм доволна.А вие?
-Kъде търсиш отговорите?
-В тъмнината на дълбоката мисъл,в съзерцанието на простотата,в тишината...
-А къде ги намираш?
-Из прашните друмища на онова,което наричаме "пътят"....
Из "Нюанси"
-В тъмнината на дълбоката мисъл,в съзерцанието на простотата,в тишината...
-А къде ги намираш?
-Из прашните друмища на онова,което наричаме "пътят"....
Из "Нюанси"
- Виктория
- В началото бе словото
Разкажете ,лесничка ли беше и т.н.?
- NikTa
- Да живей словото
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Тестът беше лесен.
Резюмето могат да си го приберат там, откъдето са го изкарали... (сиреч, от гениалните акъли). То сбито, сбито, ама не може на 14 реда да предадеш един такъв текст, пък било то и само най-важното... Сместих го де, инат съм.
Интерпретацията... не очаквах Калеко Алеко, ама на. Писах - 4 стр - мисля, че добре си го оформих... Само дето пак драсках, макар и малко, щото нямах време за цяла чернова.
Като цяло смея да кажа, че съм по-скоро доволна... от себе си.
Резюмето могат да си го приберат там, откъдето са го изкарали... (сиреч, от гениалните акъли). То сбито, сбито, ама не може на 14 реда да предадеш един такъв текст, пък било то и само най-важното... Сместих го де, инат съм.
Интерпретацията... не очаквах Калеко Алеко, ама на. Писах - 4 стр - мисля, че добре си го оформих... Само дето пак драсках, макар и малко, щото нямах време за цяла чернова.
Като цяло смея да кажа, че съм по-скоро доволна... от себе си.
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!
(Г. Г.)
(Г. Г.)
- Антоний
- Пишете, о, братя
Абе екстра си беше, а тва с камерите за мен си е пълен мит! Ако някой от тук е видял камера, да се обади 
Поръчах веднага една бутилка "Селект" за мен, а за Евдокия една голяма ракия и започнахме да се забавляваме. Мятахме салфетки, носни кърпички, тоалетна хартия на всеки чалга хит!
- Антоний
- Пишете, о, братя
http://dnevnik.bg/bulgaria/2009/05/17/7 ... rski_ezik/ ---> това може би ще ви е полезно 
- Carmilla
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Ееее супер, мерси за отговорите!!!
Според мен матурата не беше никак трудна...е, не очаквах Алеко, но съм доволна (що годе). Като гледам на теста нямам грешки, пък дано ми харесат резюмето и коментара
Бду, мястото за резюме наистина беше безобразно малко..писала съм с миниатюрни буквички и пак написах 2 изречения под редовете.
А и квесторите постоянно ни заплашваха, че в стаята има камера...да бе, да ...сякаш не уча в това училище от 5 години
Според мен матурата не беше никак трудна...е, не очаквах Алеко, но съм доволна (що годе). Като гледам на теста нямам грешки, пък дано ми харесат резюмето и коментара
Бду, мястото за резюме наистина беше безобразно малко..писала съм с миниатюрни буквички и пак написах 2 изречения под редовете.
А и квесторите постоянно ни заплашваха, че в стаята има камера...да бе, да ...сякаш не уча в това училище от 5 години
..Аз съм само прашинка в човешката лудост...и все пак добра прашинка...поне си следвам корените..
- Антоний
- Пишете, о, братя
Аз имам 56-60 точки някъде до 40 въпрос...
-
moonlight_
- В началото бе словото
- Специалност: журналистика и връзки с обществеността
Как мина за вас матурата ?
Аз не искам да си правя предварителни сметки, да ви кажа. От отворените въпроси имам някаква грешчица, от тестовете- не ги помня по букви, че да знам, а по темата, писах, макар че не се надявах да е от този тип. И последно-може ли да е балообразуваща за журналистиката матурата по БЕЛ или е само оценката пт дипломата ?
Аз не искам да си правя предварителни сметки, да ви кажа. От отворените въпроси имам някаква грешчица, от тестовете- не ги помня по букви, че да знам, а по темата, писах, макар че не се надявах да е от този тип. И последно-може ли да е балообразуваща за журналистиката матурата по БЕЛ или е само оценката пт дипломата ?
- Carmilla
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Здрасти 
Балообразуваща за журналистиката може да бъде само оценката ОТ матурата по БЕЛ (освен ако не си завършила преди '89 и т.н..) , а не тази от дипломата...
Балообразуваща за журналистиката може да бъде само оценката ОТ матурата по БЕЛ (освен ако не си завършила преди '89 и т.н..) , а не тази от дипломата...
- Антоний
- Пишете, о, братя
Yeah
А самия тест можеш да го видиш на http://www.minedu.government.bg/opencms ... T_1_17_maj