Затвориха фрий сървърите :((((!!!

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

mushroomhead
Легендарен флуудър

Затвориха фрий сървърите :((((!!!

Мнение от mushroomhead »

Еми това е вече не може да се качва на нито един фрии сървър,а скро ще делнат съдържанието на Датата(поне така се говори) и останлите които все още има инфо на хардовете :evil: .Бубу.то си замина днес,арената преди месец...Сега ще ги последват и другите(Дата,Евро.нет, Фрийтехно,инфо.дата.ком,мп3.онлайн-бг...)Така ,че ако имате заредени разни неща по флашгет и други даунлоуд програмки действайте.
да ни е честите "правовата" държава :director: :thefinger: :thefinger: :thefinger: :angryfire: :cussing: :thefinger: :thefinger: :thefinger: :thefinger: :thefinger: :thefinger: :angryfire:
Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

В датата от вчера има ограничения,а фреетехното вече го няма...все още има фен и мп3онлайн
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Кофтииии :?
Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

Не са затворени, а са ограничени линковете в търсачките, но си има начини да се намери това, което се търси...
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

stone написа:Не са затворени, а са ограничени линковете в търсачките, но си има начини да се намери това, което се търси...
Ами сподели ги с нас, де :)
Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

Ами например в датата няма търсене на аудио и като напишеш името на групата, която търсиш добавяш едно мр3 или ogg или wave и т.н. и ти вади музикалните файлове, а ако търсиш филми търсиш субтитрите за филми и отваряш директорията и обикновено филми и субтитри са в една директория :wink:
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

stone написа:Ами например в датата няма търсене на аудио и като напишеш името на групата, която търсиш добавяш едно мр3 или ogg или wave и т.н. и ти вади музикалните файлове, а ако търсиш филми търсиш субтитрите за филми и отваряш директорията и обикновено филми и субтитри са в една директория :wink:
Да, прав си :)
А иначе по темата - наистина е неприятно това... Особено за хора като mushroomhead, който сигурно е източил повече музика от тези фрий-та, отколкото аз вода от чешмата :D
Но по темата може доста да се каже, защото ние говорим в качеството си на фенове/потребители/консуматори. Ами какво да кажат горките чуждестранни изпълнители, чиито продажби спадат драстично от подобни кражби на хинтелектуалната им собственост?! М? :lol:
Аре стегнете се, моля ви се! Вие к'во искате ся - Бритнито да я подкара на хляб "Добруджа" и кисело мляко "Пършевица"?!! :twisted:
Аватар
stone
Драскач

Мнение от stone »

Да, прав си и на мен ми се иска да слушам любимите си неща на оригинални дискове и с удоволствие бих си купувал, но просто не мога да си го позволя на този етап, а и едва ли много хора могат :cry: и единственият начин е интренет.
Иначе за софтуера и филмите нямам никакви скрупули :evil: и без това достътчно печелят от тях...
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

stone написа:Да, прав си и на мен ми се иска да слушам любимите си неща на оригинални дискове и с удоволствие бих си купувал, но просто не мога да си го позволя на този етап, а и едва ли много хора могат :cry: и единственият начин е интренет.
Иначе за софтуера и филмите нямам никакви скрупули :evil: и без това достътчно печелят от тях...
Разбира се :) Това моето си беше чиста шега. Дори малко сарказъм се помъчих да вкарам, ама май не стана особено сполучливо :)
А иначе и аз смятам, че известните групи печелят достатъчно от продажби в Америка и Западна Европа и без никакви скрупули си дърпам от фрий-та за тяхна сметка :twisted:
Колкото до некомерсиалните групи (особено ако става дума за български такива) - хубаво е да се поддържат, защото тяхното си е доста сложна работа... :) Затова и малкото ми оригинални СиДи-та са на такива групи. Един вид проява на уважение пред трудния им избор - да свирят некомерсиално и да мизерстват :) вместо като някои пичове да се ориентират към "слава, пари, жени" и т.н. :)
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

е хайде де чак пък колкото вода от чешмата... ,то няма толкоз нео метъл групи бря :lol:,a и ти специално за даунлоуда на музиката не падаш по-долу от мен :wink: ...
А що се отнася до пиратската музика,филми и софт в нета,просто не можем да говорим за морална страна на нещата в нашата ситуация.Да вземем музиката например-90% от нещата дето слушам ги няма оригинални в БГ и то не защото слушам някаква некомерсиална музика,а защото нашите цървули(музикални компании разпространители) въобще не си правят труда да поръчват за у нас.Е какво да правя-да поръчвам всяко цд и да ми го доставят за 5 седмици :!: и то на цена по-висока от тази която ще плати един западноевропеец или американец(защото ние сме по богати разбираш ли... :evil: ).Какво право имат да трият мп3ки на групи които никой не ги представлява в БГ?
Ами филмите-кой е казал ,че като мога да си дръпна някой филм от нета не ходя на кино?И днес бях в Арена...
За игрите и софтуера пък въобще да не коментирам само ще спомена ,че 3-4 игри са колкото средната заплата у нас :idea:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

О,Стоун,дълбока благодарност,че ме светна,тъкмо бях изпаднала в дълбока покруса,че не мога да изтегля едни песньовки! :lol:
goadelic
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от goadelic »

Нали в Европа ще влизаме! Там няма фрий.
Upwards, upwards into the sky, flying higher and higher, until I feel like I could touch the Sun.
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Ще влезем ние с гъза напред :x :roll:
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

А пък аз научих как се използва торент... И нали невиждало момчето - изтеглих някакъв сет от 8 (осем!!) диска на Nirvana :lol:
И после к'во да видя - останали ми 6 МВ, с които трябва да изкарам до другия петък :P
Няма да ме има тези дни... :)
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Жалко,за отсъствието ти :wink: ...
Заключено

Обратно към “Потребители”