да ни е честите "правовата" държава
Затвориха фрий сървърите :((((!!!
Модератор: Плазмодий
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Затвориха фрий сървърите :((((!!!
Еми това е вече не може да се качва на нито един фрии сървър,а скро ще делнат съдържанието на Датата(поне така се говори) и останлите които все още има инфо на хардовете
.Бубу.то си замина днес,арената преди месец...Сега ще ги последват и другите(Дата,Евро.нет, Фрийтехно,инфо.дата.ком,мп3.онлайн-бг...)Така ,че ако имате заредени разни неща по флашгет и други даунлоуд програмки действайте.

-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Да, прав сиstone написа:Ами например в датата няма търсене на аудио и като напишеш името на групата, която търсиш добавяш едно мр3 или ogg или wave и т.н. и ти вади музикалните файлове, а ако търсиш филми търсиш субтитрите за филми и отваряш директорията и обикновено филми и субтитри са в една директория
А иначе по темата - наистина е неприятно това... Особено за хора като mushroomhead, който сигурно е източил повече музика от тези фрий-та, отколкото аз вода от чешмата
Но по темата може доста да се каже, защото ние говорим в качеството си на фенове/потребители/консуматори. Ами какво да кажат горките чуждестранни изпълнители, чиито продажби спадат драстично от подобни кражби на хинтелектуалната им собственост?! М?
Аре стегнете се, моля ви се! Вие к'во искате ся - Бритнито да я подкара на хляб "Добруджа" и кисело мляко "Пършевица"?!!
Да, прав си и на мен ми се иска да слушам любимите си неща на оригинални дискове и с удоволствие бих си купувал, но просто не мога да си го позволя на този етап, а и едва ли много хора могат
и единственият начин е интренет.
Иначе за софтуера и филмите нямам никакви скрупули
и без това достътчно печелят от тях...
Иначе за софтуера и филмите нямам никакви скрупули
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Разбира сеstone написа:Да, прав си и на мен ми се иска да слушам любимите си неща на оригинални дискове и с удоволствие бих си купувал, но просто не мога да си го позволя на този етап, а и едва ли много хора могати единственият начин е интренет.
Иначе за софтуера и филмите нямам никакви скрупулии без това достътчно печелят от тях...
А иначе и аз смятам, че известните групи печелят достатъчно от продажби в Америка и Западна Европа и без никакви скрупули си дърпам от фрий-та за тяхна сметка
Колкото до некомерсиалните групи (особено ако става дума за български такива) - хубаво е да се поддържат, защото тяхното си е доста сложна работа...
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
е хайде де чак пък колкото вода от чешмата... ,то няма толкоз нео метъл групи бря
,a и ти специално за даунлоуда на музиката не падаш по-долу от мен
...
А що се отнася до пиратската музика,филми и софт в нета,просто не можем да говорим за морална страна на нещата в нашата ситуация.Да вземем музиката например-90% от нещата дето слушам ги няма оригинални в БГ и то не защото слушам някаква некомерсиална музика,а защото нашите цървули(музикални компании разпространители) въобще не си правят труда да поръчват за у нас.Е какво да правя-да поръчвам всяко цд и да ми го доставят за 5 седмици
и то на цена по-висока от тази която ще плати един западноевропеец или американец(защото ние сме по богати разбираш ли...
).Какво право имат да трият мп3ки на групи които никой не ги представлява в БГ?
Ами филмите-кой е казал ,че като мога да си дръпна някой филм от нета не ходя на кино?И днес бях в Арена...
За игрите и софтуера пък въобще да не коментирам само ще спомена ,че 3-4 игри са колкото средната заплата у нас
А що се отнася до пиратската музика,филми и софт в нета,просто не можем да говорим за морална страна на нещата в нашата ситуация.Да вземем музиката например-90% от нещата дето слушам ги няма оригинални в БГ и то не защото слушам някаква некомерсиална музика,а защото нашите цървули(музикални компании разпространители) въобще не си правят труда да поръчват за у нас.Е какво да правя-да поръчвам всяко цд и да ми го доставят за 5 седмици
Ами филмите-кой е казал ,че като мога да си дръпна някой филм от нета не ходя на кино?И днес бях в Арена...
За игрите и софтуера пък въобще да не коментирам само ще спомена ,че 3-4 игри са колкото средната заплата у нас
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър