Ако съжалявам за нещо, то е че не съм виждал ванга жива... Следкато тя е най авторитетната, ако се бяхме срещали щях да знам дали да вярвам или не

Досега не съм срещал човек с каквито и да било неоспорими свръхестествени способности...
В същото време имам един случай когато душата(съзнанието) ми се отдели от тялото и това ми спаси живота в съвсем буквалния смисъл. Някой беше забравил някакви пържоли - мисля - в печката, но още от сутринта и цял ден си горят и се опушва... В един момент вече в целия апартамент има плътна мъгла и не може да се диша, а аз си спя... И се събуждам и не се вижда нищо от тази мъгла, ставам и почвам да обикалям, да видя какво гори, влизам в кухнята отварям печката и в този момент ме лъхва огън, който ако бях материален трябва да ме направи на нищо... И въпреки че бях доста малък, осъзнавам това и след това осъзнавам че липсата на кислород също не ми пречи и в този момент осъзнавам че аз съм там но не и тялото ми и в момента в който искам да го намеря, т.е. в момента в който си помислих да се върна при него, не се върнах а направо се телепортирах в стаята си и се видях да лежа на леглото и да спя... Влязох в тялото си с мисълта че веднага трябва да се събудя. Станах и въпреки че не можех да дишам, не се панирах, защото вече знаех какво точно се случва и какво трябва да направя. Та вместо да побягна извън апартамента, просто отворих прозорците, спрях бушоните и с една пръчка от далече отворих печката... И то беше време да отивам на училище, от където ме изгониха още първия час, защото определено смърдях нетърпимо на изгоряло, а това че се бях изкъпал след това определено не ми помогна, като всички дрехи бяха пропити и няколко дни не се отмирисаха... Всъщност е доста странно как не съм се задушил, при условие че когато станах димът покриваше всичко над една педя от земята, а леглото ми беше на поне три, ако не и повече...
Та може и втори живот да живея...
Но може и да е било просто сън... Интересното е че ако е било сън не мога да си обясня някой от последвалите събития, но ако не е било, защо не мога да го контролирам или поне да го повторя, вярно че не съм изпадал в подобна ситуация втори път, т.е. да има опасност да умра в съня си, но все пак не вярвам

За сега!
Отделно имам способност да манипулирам съня си. Т.е. мога както е в нормалния случай да съм страничен наблюдател, но ако поискам мога да го променям съвсем съзнателно в каквато на мен посока ми е удобно, като не да съм в съзнание и да си фантазирам, а мога да манипулирам само това което зависи от мен, а не цялостната картина... Това може да бъде доста забавно тъйкато там нещата не винаги се подчиняват точно на правилата в нашето измерение... Но тъйкато не е просто сън, а нещо повече, смятам че се случва някъде все пак, може би именно в друго измерение! За съжаление доста отдавна не съм сънувал и най вероятно вече и тази способност съм загубил... Най интересното обаче е че хем спя хем съм в съзнание и знам че сънувам...
Имал съм случаи и с много слаба телепатия, на границата с допустимата случайност и затова и в нея не вярвам...
Разбира се се надявам че както се твърди, на много, ако не и на всички хора са им заложени някакви неща, които просто не са развити и случайно в стресови ситуации могат да се отключат и да са неща които да са реални и да подлежат на осъвършенстване и развитие, но докато не видя човек, който да владее нещо и да може да го контролира...
Някой от вас имал ли е някакви такива странни преживявания