ФНПП- Съвременен Български език, 1-ви курс

Подфорум към Факултета по начална и предучилищна педагогика

Модератори: Pisobella, The_Guide_Of_The_Student

Аватар
Elkis
В началото бе словото

ФНПП- Съвременен Български език, 1-ви курс

Мнение от Elkis »

Колеги,има ли някой из между вас,който да е взимал досега този изпит?А такива , на които им предстои?Не знам за вас,но на мен четенето на граматиката на Пашов много ме нервира....:)
SeaChild
Linda_pld
В началото бе словото

Мнение от Linda_pld »

...
Последно промяна от Linda_pld на 18 Авг 2006, 19:25, променено общо 1 път.
Аватар
Elkis
В началото бе словото

Мнение от Elkis »

аз съм ПУПЧЕ,но не съм при Вълчев...
SeaChild
Usmivchica
В началото бе словото

Мнение от Usmivchica »

Аз държах СБЕ,когато бях предучилишна педагогика.Граматиката е супер отвратителна,а на теста масово се изложихме.3-те и 4-те преобладаваха :x Чети хубаво!Ще имаш упражнения и за транскрипцията,ама ти знаеш.Те маи сваляха яко точки,иначе си е тест(маи беше с повече от един верни отговора :cry: )Спомням си,че с колежките тогава си говорихме,че трябва да има поне един изпит,на които някои да изкарат 3-ки.Все пак не може всички да се прехвърлим,нали;)Успех ти желая!
carpe_diem
В началото бе словото

Мнение от carpe_diem »

Трети курс ПУПЧЕ съм, изпитът ни мина с много 3-ки и 4-ки, но аз бях от щастливците с по-високи оценки. лошото беше, че имаше повече от един верни отговора на някои от въпросите от теста и това подейства несигурно на повечето от нас. Тишева даде втора дата на тези, които изкараха ниски оценки. Усмивчица, лошо е, че смяташ, че всички искаме да се прехвърлим, това е много жалко.
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Мнение от nestea »

Тогава четох от лекции само( ако сте при Велева). Имах 4. Масово бяха 3 и 4ки, тук-таме 5ици. Граматиката на Пашов е ужасна. Беше тест от 20 въпроса, на някой места в началото преписвахме масово, но после започнаха да обикалят Велева и асистентката. Май скъсани нямаше :roll: Късмет :wink:
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
Аватар
Juja
От дъжд на вятър

Re: ФНПП- Съвременен Български език, 1-ви курс

Мнение от Juja »

Аз карах съвременен бълг език миналата година , но бях при Вълчев за щастие :hello1: много ни улесни , защото ни предате хубави лекции и максимално съкрати четенето от граматиката на Пашов .. :P :P
LiVe FaSt, DiE PrEtTy !!!
Аватар
nihil
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Re: ФНПП- Съвременен Български език, 1-ви курс

Мнение от nihil »

бях ПУПЧЕ и миналата година изкарах СБЕ при Велева ... бях ходил на 2 лекции и на 3 упражнения.. на изпита изкарах 5ца :) не е толкова сложен.. а и те 2те седяха отпред и само си приказваха..та преспокойно някой хора си преписваха и/или подсказваха :) можеш да си учиш само от упражненията... + някое друго определение да знаеш понеже имаше въпрос да изброиш видовете сегашни времена и да дадеш опр... :)))

има и друга алтернатива.. натискайте се за курсова работа... тя дава 10на теми може би...малко са..но ако се вредиш на тях обикновено пище минимум 5 :)
а на изпита..4 се икзарва лесно.. 3 без да си чел много много... 5 с малко повече късмет... 6 с много късмет или много знания :P

не се плашете само ви стряскат :bounce:
..:: I Never Agreed to be Your Holy One::..
Публикувай отговор

Обратно към “ФНПП”