зимна сесия 2006

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
Polliwog
От дъжд на вятър

Мнение от Polliwog »

Ами да се похваля вече...."ГЕЙМ ОУВЪР" :lol: :lol: :lol:
днес ми беше последния изпит, е още не си знам по някои неща оценките, но важното е, че каквото зависеше от мен мина 8)
Експерт е човек, който утре ще знае, защо нещата, които е предвидил вчера, не са се случили днес.
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

И аз :) И сега ми е някакво такова заспало, безцелно. През сесията се разболявам от организираност, затова сега почвам да я лекувам с мързел, колкото мога.
Аватар
Kenzo
В началото бе словото

Мнение от Kenzo »

Вчера мина изпитът и при чичко Токушев. 8) Кой кат мене... Дееба тия "пленителни" сини очи... :shock: Сега не ми остава нищо друго ,освен да се сцепя на Wu Tang Killa Beez.
Изображение
a ghetto love is the law that we live by...
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Колко ти писа "чичкото"? :lol: Доколкото знам - най-масовата оценка при него винаги е била 4.
Аватар
Kenzo
В началото бе словото

Мнение от Kenzo »

Вчерашният ден не беше изключение.Писа ми 4 :D .Но на доста хора зададе култовия въпрос:"Колега,3 или искате да се видим есента?"
Изображение
a ghetto love is the law that we live by...
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Не се съмнявам...Мдаа - и тройчицата му е една от любимите.Пак поне не къса масово,де... :) Аз също имах 4 - и на който и да кажа, че съм била на изпит при него ( който е по-запознат) викаше -"чакай да позная колко имаш -4..." :lol:
Аватар
PrincessSuperstar
Драскач

Мнение от PrincessSuperstar »

Да споделя и аз... Взех си историческата граматаикаааа! Хип хип ура :lol:
Остана литературата, където нещата стоят по един доста коварен начин... :cry:
Librarian
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Librarian »

Много е гадно като всички изпити са писмени и чак след края на сесията ще си видиме резултатите :evil:
http://www.afeasbg.com/lit/

Форумът на Английска филология! :D
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

И аз почвам да имам уплах от писмените. :x От 1 страна - по-малко се притеснявам и по-бързо свършваме. Ама след няколко дни като си виждаме резултатите - и ИЗНЕНАДА. :shock: Няма нищо обективно.Само остава да се моля на Господ да ми се падне готина оценка.
Аватар
Temporary
Пишете, о, братя

Мнение от Temporary »

Crematory написа:При Живчо? Ако вържеш две-три приказки пуска, а ако знаеш повече, даже и 6 може да имаш :lol: Имаш късмет, че не си френска, нас за 6ици ни караше да говорим на френски :roll: Добре, че не бях толкоз умна и си спрях амбициите до 5 :lol:
Хех, не знам, не знам. Далеч не бих казал че беше лесен изпита, пък и ние успяхме да го ядосаме та доста строг ми се видя. Добре че асистенката беше там да компенсира за доброто настроение :) Иначе цяла седмица учих като луд и до последно не бях сигурен и дали ще го мина (като знам какви въпроси са се падали на някои). Иначе да се похваля: 6- с което ознаменувам и края на първата си сесия :tongue3:
Аватар
PrincessSuperstar
Драскач

Аз подкрепям мнението, че ако си учил при Бояджиев си взимаш лесно изпита;)
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

got написа:И аз почвам да имам уплах от писмените. :x От 1 страна - по-малко се притеснявам и по-бързо свършваме. Ама след няколко дни като си виждаме резултатите - и ИЗНЕНАДА. :shock: Няма нищо обективно.Само остава да се моля на Господ да ми се падне готина оценка.
да ужасно е! освен това ако изпуснеш нещо или объркаш - край. докато ако има устен винаги може да се оправиш и си разбираш оценката веднага.
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Хайде и аз да се похваля :arrow: взех си още два изпита със шестици и ми останаха още два, вижда му се края вече :)
Като птичка в небесата :)
Аватар
PrincessSuperstar
Драскач

Забелязвам, че до тук всичко живо изкарва само шестици :shock: Браво, колеги, браво :notworthy:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

twiggy написа:
got написа:И аз почвам да имам уплах от писмените. :x От 1 страна - по-малко се притеснявам и по-бързо свършваме. Ама след няколко дни като си виждаме резултатите - и ИЗНЕНАДА. :shock: Няма нищо обективно.Само остава да се моля на Господ да ми се падне готина оценка.
да ужасно е! освен това ако изпуснеш нещо или объркаш - край. докато ако има устен винаги може да се оправиш и си разбираш оценката веднага.
Да, по- изгодно е за студента устно... :wink: Винаги може да познаеш по погледа на изпитващия дали говориш вярно, и ако не - да се направиш, че не си искал да кажеш това, ами друго... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”