Какво означават аватарът и подписът ви?

Архив на всички останали категории.
Заключено
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Crematory написа:Ми айде и аз да кажа - аватарът е фентъзи арт, фея на вдъхновението, син е :wink: Струва ми се ,че отразява много добре моята същност ...
Подписът - националистка съм си 8) Лентичката отброява времето до сватбата и след това ще има нещо друго на нейно място, не знам , може някоя смалена снимка от сватбата, а думите след нея са от един пост на Винтерсорг, като го преработих на лозунг :wink:
Цитирам се и се поправям .
Сложих си "вече 3 курс" , щото успях да се добера :lol: , как Модератор е , за да знаете с кого си имате работа :twisted: , пък и на повечето съм ви кака :wink: И пак си имам лентичка, ама за това колко време е минало от сватбата :lol:
Аватар
Lord de Sword
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от Lord de Sword »

моя подпис е:
Първото - без коментар, националист съм си
Второто - това ми е подписа на пощата и през последните 4-5 години всяко мое изпратено писмо го има отдолу
Третото едно изказване на жената, която ще видите под нейния подпис, моето е само преразаказано от моя гледна точка :lol:

на аватара - любимото ми оръжие в любимата ми комбинация - демек 'зимаш две катани и мелеш наред :lol:
Българино, помни своя род и родина!
---><---
Honor is my Life,
Honor is my Duty,
Honor is my Destiny,
For and with my Honor shall I die...
---><---
Тя не знае какво знае, но го знае по-добре от мен
Женен за жена с естествен силикон - 22.09.05
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Я, аз не съм се разписала тука...
Първо почвам с ника ми, тъй като породи бая чуденки. Търговецът на кристал е герой на Коелю от "Алхимикът" и, който иска да ме опознае, може просто да прочете десетината странички, посветени на него - ами, това съм аз. Толкоз.

Та заради ника ми трябваше и подходящ аватар и понеже обожавам турски ябълков чай, си сложих тая картинка. Е, сега, може и да не е кристал, вероятно е стъкло, ама е важна идеята :)

Подпис се мъчих да си сложа, но е много дълъг, а не ми се иска да го съкращавам. Ако можех, щях да си сложа ей тоя цитат:

"За мен ти беше като някаква благословия. А ето че днес разбрах следното: всяка отхвърлена благословия се превръща в проклятие. Аз не искам нищо повече от живота. А ти ме караш да съзирам богатства и хоризонти, за чието съществуване никога не съм подозирал. И сега, когато знам за тях, когато знам за огромните възможности, които се откриват пред мен, ще се чувствам по-зле, отколкото преди. Защото знам, че мога да имам всичко, а не го искам..."

Знам, че е дълго, знам...но са думи тъкмо на Търговеца на кристал и адски ме радват. Не ме нападайте на тема Коелю, много добре знам какъв е ;)
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Ми моят ми хрумна случайно. :? Търсех някакво свободно име и ми хрумна това. :P Хареса ми...
Аватар
stanislav.ilev
В началото бе словото
Обратна връзка:

a

Мнение от stanislav.ilev »

моите са очевидни какво значат - едното е сайт за комикси, а другото - вестник :)
Изображение
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Моите са типично-идентично-патетични функции ...... (бла,бла,бла) ;)

А сега сериозно :

Подписа е стара поговорка (мисля, че персийска)
и в него има много истина.
Аватара е измишльотина , правена на Paint , но има и малко стайлинг (запазена марка)

А , да - нашата фирма прави АВАТАРИ по поръчка
Пишете на ЛС
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Я, аз тука не съм писала! :shock: 'Начи аватарът, както всеки би се досетил, е на Луис Ройо- много ме кефят неговите неща, а и специално този (както и предния ми) го усещам по някакъв начин много близо до мен.... :roll: Подписът....ами аз ги сменям постоянно, но всичките изразяват страстта ми към Байерн! :D Този в момента е нещо като предсказание, което се надявам, че най-после (след няколко не особено блестящи сезона в Лигата) ще се сбъдне! Картинката показва една фантастична трибуна на Алианц Арина- не случайно от ръководството на Байерн замразиха 12-я номер и го подариха на публиката! :wav:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Himera
Летописец Виртуоз
Обратна връзка:

Мнение от Himera »

Подписът ми скоро ще се смени, защото непрекъснато мисля и то все нови и нови неща ми идват на ум... Аватарът ми сега е на нещо хубаво, неопределено, а скоро пак може да си сложа моя снимка. Ще поживеем и ще видим. Хм, сега може и да смаля някоя моя снимчица, достатъчно, за да се прикрепи като аватар, за да ме гледате ида не ем забравяте :lol:
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
Аватар
hunt3r
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от hunt3r »

Ами моят аватар говори сам за себе си
Sw1tched
Форумозавър Рекс

Мнение от Sw1tched »

Най-накрая приключих с демото на групата си и по този случай update-нах подписа си...за съжаление нямаше място да сложа и трите линка :? Ако има заинтересовани могат да ги намерят на сайта, разбира се.
denislav83
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от denislav83 »

Аватара е емблемата на баскетболен клуб Черно море Варна

А подписа е поговорка - мисля 4е китайска - и е много нужо да бъде разбрана от всички в образователната ни система - най-вече учителите в началното образование...та и в средното.
:)
Аватар
svetlinka
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от svetlinka »

много ми харесва

подписа е една хубава мисъл на умен човек :roll:
Use Google before asking dumb questions
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

аватара просто много ми харесва...някакси ми е много блага тая пеперуда с тия големи жални очи :lol: а подписът ми е мисъл на Любен Дилов-син и съм го сложила защото поддържам мнението на човека:)
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Librarian
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Librarian »

На аватара ми е Amanda Tapping, а подписа ми е от един комикс, пък и се връзва със специалността ми :D

п.с. А това под подписа е акула нападаща човек :lol:
http://www.afeasbg.com/lit/

Форумът на Английска филология! :D
Заключено

Обратно към “Други”