[FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.6
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: [FLOOD] Какво ви подразни/натъжи днес? vol.6
Свръхнередовният градски транспорт ме издразни адски много.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
студено да му се не види!
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Ужас, бях права. Не мога да си изпъна крака от болка...
Много чудесен ден днес... И пак го прекарах затворен...И пак не съм добре. Деа.

- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
До сега нищо
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
имам представление... не искам
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Е**** деня, е**** чудото. Един контакт изгоря, един се взриви (ама с водопад от искри, пушек, мирис на бакилит и всичко, както си му е реда), бушонът, разбира се, отиде, абе...
А още е едва обяд.
Брррр, малко се уплаших.
С бушони съм се разправяла колкото щеш, ама такава артистична "експлозия" не бях виждала (особено на по-малко от метър от мен)
А още е едва обяд.
Брррр, малко се уплаших.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Простете за двойния пост, обаче си мислех...
Какво точно беше тая работа със Сатурновата дупка 40 дни преди рождения ти ден? Точно на 40-я ден преди РДто ти ли се случваха гадни неща, или започваха оттогава и се "усилваха" с наближаването на конкретната дата? И има ли вариант, ако си бил особено силно свързан с някой, който не е между живите, възможно ли е неговата Сатурнова дупка да те погне тебе?
Питам, понеже сега в събота (18-ти) има един такъв рожден ден, а при мен миналата година 16-ти и 17-ти април бяха пълни дупки (щом помня датите... не е като да нямам блог, който да ползвам за проверка на подобни спомени, де
, но беше гадно до разреваване), а днес сме 15-ти април и без малко да подпаля къщата, да ме удари ток, изплаших се, щяха да ме блъснат последователно кола и трамвай, опита се да ме завали и дъжд (поне той се отказа) и, на всичкото отгоре, ме боли коремът.
Почвам да си мисля, че явно всяка година по това време ме напада чужда Сатурнова дупка. Не че имам против, просто щях да се радвам, ако съответният човек бе жив, за да си я понесе той.
Завивам се презглава и разчитам, че ще събудя утре.
Какво точно беше тая работа със Сатурновата дупка 40 дни преди рождения ти ден? Точно на 40-я ден преди РДто ти ли се случваха гадни неща, или започваха оттогава и се "усилваха" с наближаването на конкретната дата? И има ли вариант, ако си бил особено силно свързан с някой, който не е между живите, възможно ли е неговата Сатурнова дупка да те погне тебе?
Питам, понеже сега в събота (18-ти) има един такъв рожден ден, а при мен миналата година 16-ти и 17-ти април бяха пълни дупки (щом помня датите... не е като да нямам блог, който да ползвам за проверка на подобни спомени, де
Почвам да си мисля, че явно всяка година по това време ме напада чужда Сатурнова дупка. Не че имам против, просто щях да се радвам, ако съответният човек бе жив, за да си я понесе той.
Завивам се презглава и разчитам, че ще събудя утре.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Дружба е егаси квартала. 1 час търся сервиза за лаптопа. Няма жив човек, който да ме опъти. Срещам един човек и го питам за ул. Д. Списаревски, а оня ме поглежда и вика "Ех, има добри хора, има и лоши хора." Пълен олигофрен. Намерих я улицата, вървя по нея, ама то няма никави номера бе. Никой не знае, на кой номер живее. Тролей се чака по 100 часа, всичко объркано. Няма човек, който да знае, къде се намира шибаната сграда, дето я търся. Не можех да разбереш, къде се намираш. От едната страна на улицата е номер 48, от другата - пак номер 48, до него примерно номер 5.... Всичко толкова объркано, че нямам думи.
- Reaver
- Да живей словото
- Специалност: История (СУ)
Днес специално станах за "История на религиите Християнство" и то Бакалов да го няма.
Омазах си любимия суичер и сега трябва да го пера.
Омазах си любимия суичер и сега трябва да го пера.
S.D.M.F.
Бавария написа:Абе т'ва Тери Пратчет е егаси тъпата книга
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Хах, тия лекции ми бяха любими едно време, като ходех на гости в ИФ /наред с АнгеловReaver написа:Днес специално станах за "История на религиите Християнство" и то Бакалов да го няма.
Иначе ме дразни фактът, че утре /т.е. вече днес/ предстои поредният минимум 10-часов работен ден!!!

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- kRiss
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: БГ Филология
- Обратна връзка:
Че станах в 8, щото трябваше да дойде в 10 и исках да съм оправила! Успях и да напазарувам!
И да ми звънне, да ми каже: "Малко се успах, ще позакъснея..."... ама къде отиваш ти бе! Ще закъсняваш някой друг път! Значи аз мога да си променя плановете веднага, щом на теб ти щукне нещо... аз мога да правя компромиси със себе си и другите, но е много трудно някой да се съобрази с моя график! Нямам цял ден... Не винаги може от днес за утре да се правят драстични промени! Хората би трябвало да бъдат точни, не само да очакват от мен аз да съм такава!
Мразя, когато ми закъсняват! А и батерията на телефона да падне и да не разбера изобщо ще идва ли или не иииииии
Но най-много ме дразни това, че като дойде ще се усмихне и вече няма да съм ядосана... оообаче ще му отвъртя 2! Мнооого ме нервира...
И да ми звънне, да ми каже: "Малко се успах, ще позакъснея..."... ама къде отиваш ти бе! Ще закъсняваш някой друг път! Значи аз мога да си променя плановете веднага, щом на теб ти щукне нещо... аз мога да правя компромиси със себе си и другите, но е много трудно някой да се съобрази с моя график! Нямам цял ден... Не винаги може от днес за утре да се правят драстични промени! Хората би трябвало да бъдат точни, не само да очакват от мен аз да съм такава!
Мразя, когато ми закъсняват! А и батерията на телефона да падне и да не разбера изобщо ще идва ли или не иииииии
Но най-много ме дразни това, че като дойде ще се усмихне и вече няма да съм ядосана... оообаче ще му отвъртя 2! Мнооого ме нервира...
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
Изгубила съм способността си да се превръщам в сива мишка и да ставам невидима в тълпата
По дяволите.

- Reaver
- Да живей словото
- Специалност: История (СУ)
Имам температура , вомитвам на всеки 2 часа , не мога да направя 3 крачки без да ми се завие свят.Абе все хубави неща. 
S.D.M.F.
Бавария написа:Абе т'ва Тери Пратчет е егаси тъпата книга