Какво ви направи щастливи днес?
Може да е било от притеснение.И аз преди състезание съм повръшала.Събудих се напълно добре - все едно нищо не ми е имало.Не мога да се начудя как вчера преди изпита ми беше толкова зле...Направо щях да припадна...![]()
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
супер че си ОК, а по какво си състезателка?? колегиален интерес....nightwish написа:Може да е било от притеснение.И аз преди състезание съм повръшала.Събудих се напълно добре - все едно нищо не ми е имало.Не мога да се начудя как вчера преди изпита ми беше толкова зле...Направо щях да припадна...![]()
супер хубав ден, работата и ученето бяха ОК, наядох се със супер вкусни дюнери, пих и доволно количество бира....сега отивам и да се наспя!
Не съм сигурна въпроса към мен ли беше отправен,но както и да е-по математика,физика и литератута.Дадох пример за едно национално състезание по физика.супер че си ОК, а по какво си състезателка?? колегиален интерес....
------------------------------
По темата-най-накрая успях да махна гадния вирус от компютъра си
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: