А в какъв период от време се свършва с плантацията? Въпросът ми е дали работата трае месец...Jubei написа:Ем аз предлагам работа на плантацията на дядо си.
Берем бадеми общо взето .
Брането става целодневно от 8 до 19 часа. Заплатата е 360 лв. ако сте българин и 320 ако сте от ромски произход.
Само че чакаме да започне сезона септември средата може би . Има голяма площ тъй че може да се записват поне до 15 човека за бригада. Лично аз работих там един сезон и спечелих 400 лв, защото бях и товарач.
Не е точно научна работа или нещо от сорта но си е работа.
Надомна работа чрез Интернет
Модератор: fluffy cloud
-
BG_Girl
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: Надомна работа чрез Интернет
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
На дедото май са му избягали работниците, които като общаци по строежите правят 1К+ на месец...
Привет!
Бих искал да споделя моя опит с надомна работа. От около година разбрах и започнах да се занимавам с така наречената freelance работа или по друг начин казано - работа на свободна практика. Изкарват се добри пари за по 2-3 часа работа на ден, но се зависи от вида на работата все пак. Това, което трябва да имате е само компютър, интернет връзка и основни познания по английски език. Има най-различни видове работа - от набиране на текст, превод на различни езици, text to speech (превръщане на текст в говор), до работа изискваща по-задълбочени компютърни познания като програмиране, изработка на лого, фотообработка с фотошоп и др. Трудното в тази професия е, че трябва сами да спечелите работата си, т.е. да накарате работодателят да избере точно вас сред конкуренцията. Има доста сайтове, които предлагат freelance работа. Може да напишете в гугъл freelance и ще ви излязат.
П.П. Този вид надомна работа няма нищо общо с paid-to-click сайтове и други подобни. Това си е напълно реална работа. Такава каквато бихте вършили от офис.
Ето и полезни български сайтове където има информация за freelance работа - първи стъпки в професията, съвети за начинаещи и т.н.
Надомна работа през интернет - Българският Freelance Форум
Блогът за онлайн бизнес
Ще се радвам да отговоря на въпросите ви, ако имате такива.
Бих искал да споделя моя опит с надомна работа. От около година разбрах и започнах да се занимавам с така наречената freelance работа или по друг начин казано - работа на свободна практика. Изкарват се добри пари за по 2-3 часа работа на ден, но се зависи от вида на работата все пак. Това, което трябва да имате е само компютър, интернет връзка и основни познания по английски език. Има най-различни видове работа - от набиране на текст, превод на различни езици, text to speech (превръщане на текст в говор), до работа изискваща по-задълбочени компютърни познания като програмиране, изработка на лого, фотообработка с фотошоп и др. Трудното в тази професия е, че трябва сами да спечелите работата си, т.е. да накарате работодателят да избере точно вас сред конкуренцията. Има доста сайтове, които предлагат freelance работа. Може да напишете в гугъл freelance и ще ви излязат.
П.П. Този вид надомна работа няма нищо общо с paid-to-click сайтове и други подобни. Това си е напълно реална работа. Такава каквато бихте вършили от офис.
Ето и полезни български сайтове където има информация за freelance работа - първи стъпки в професията, съвети за начинаещи и т.н.
Надомна работа през интернет - Българският Freelance Форум
Блогът за онлайн бизнес
Ще се радвам да отговоря на въпросите ви, ако имате такива.
-
desssy
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
Здравейте, мили хора!
Предлагам надомна работа, много подходяща за вас, особено за тези, които са кандидатствали с история. Усолвията са следните: само ми пишете темите, аз плащам, ще се разберем допълнително.
Предлагам надомна работа, много подходяща за вас, особено за тези, които са кандидатствали с история. Усолвията са следните: само ми пишете темите, аз плащам, ще се разберем допълнително.
Just Smile!
:):)
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Моите са ти на промоция
Ама да знаеш, че има copyright.
-
desssy
- Пишете, о, братя
- Курс: кандидат-студент
ОО ники, твоите си ги чета и ги пазя като очите си.
Исках да проверя дали има съпричастни към кандидат-студентското мъчение, ама явно.... няма...
(исках да кажа малко сте...)
Исках да проверя дали има съпричастни към кандидат-студентското мъчение, ама явно.... няма...
(исках да кажа малко сте...)
Just Smile!
:):)
-
vuzell
- В началото бе словото
- Специалност: Бизнес консултант
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Nadomno OOD - надомна работа за регионални бизнес представители - обучение, гарантиран договор, незабавно започване. Подробностите тук: http://nadomno.forumy.eu/forum-f52/topic-t181.htm
-
PringleS
- В началото бе словото
аз търсих из интернет работа свързана с разглеждане на реклами и намерих този саит " http://bux.to/?r=limp_panio " малко сам зле с английския но разбрах, че плащат по 1 цент на разгледана реклама 
-
кой повика кой почука
- Драскач
- Mushmul
- Флъдзила
- Специалност: Регионално развитие и политика
- Курс: завършил
Ефективни ли са наистина този род сайтове? Винаги ми се е струвало странно, защото на практика не е никакво усилие от страна на цъкащия пък те уж плащали за товакой повика кой почука написа:и аз цъкам на този с рекламите, даже в подписа си съм го сложил
-
кой повика кой почука
- Драскач
ефективно е ама парите се събират доста време, но за сметка на това се отделят по не повече от 10 мин на ден. иначе те печелчт от това че тези сайтова които ги отваряш са си платили не за период от време а на опеделен брой кликания 

- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
И кво, за колко месеца се събират някви пари? 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
-
vuzell
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Ако нямаш постоянен IP адрес (например, ако си през БТК от по-евтините тарифи), не е изключено след време да ти пратят предупреждение, че и някой друг ползва твойто име и парола и в крайна сметка да ти закрият сметката - язък за загубеното време. Пък и доста мизерно - 1 с. на обява и не повече от 10 - 20 с. дневно.PringleS написа:аз търсих из интернет работа свързана с разглеждане на реклами и намерих този саит " http://bux.to/?r=limp_panio " малко сам зле с английския но разбрах, че плащат по 1 цент на разгледана реклама
По-добре заложи на нещо реално, което и след 10 години може да ти носи доходи.
- innamorata
- Да живей словото
- Специалност: Maтематика и информатика
- Курс: първи
Хора, осъзнайте се Cashfiesta е скам сайт и отдавна не плаща, освен това никой плащащ сайт не дава толкова много пари. Обикновено максималната сума, която можеш да спечелиш е не повече от 20$ месечно и то ако имаш достатъчно реферали. Обикновено 1 клик = 0.5$, така че сами си направете сметката и ще видите колко са невъзможни тези 1000лв. Има специален сайт как да изкараш пари от интернет и там са описани всички сайтове, които работят и тези които са скам. Но за да изкарваш някакви нормални пари месечно трябв да имаш регистрация поне в 10-12 сайта и да имаш достатъчно реферали. 
No face, no name, no number...
ФМИ - 2 курс Математика и информатика
ФМИ - 2 курс Математика и информатика
-
vuzell
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Когато човек е заслепен от "лесното", логиката не играе съществена роля.
По-добре е да се заложи на стотиците РЕАЛНИ възможности за надомна работа.
И с цъкането на реклами става, но не толкова лесно и не точно от цъкането.
Но както се казва, човек се учи докато е жив.
По-добре е да се заложи на стотиците РЕАЛНИ възможности за надомна работа.
И с цъкането на реклами става, но не толкова лесно и не точно от цъкането.
Но както се казва, човек се учи докато е жив.