ПСИХОЛОГИЯ
Модератор: Плазмодий
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Психология - 1 курс
На тези, които са ходили
.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
- ShadeOfShane
- Да живей словото
- Специалност: Психология
- Курс: трети
Аска , аз получих също кръсноречива информация , но ми се стори достоверна положителната ( новата информация) .Проектът бил повече от човешки , а оказанията били ясни и точни .
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Re: ПСИХОЛОГИЯ
Време е 1 курс да се влеят в "общия поток", така че сливам темите

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- ShadeOfShane
- Да живей словото
A, здравейте, бъдещи колеги и вече постъпилите Психология
Може да звучи самонадеяно, но наистина смятам, че ще вляза Психология, защото това искам.
Прочетох всички мнения от темата и определено имаше някои, които дори мен разколебаваха, но съм решила това твърдо от 6ти клас... та, яко ми дупе, както се казва, дано не се разочаровам!
Кажете, как стоят нещата с кандидатстването тази година...
Всъщност, аз си знам де
Ще положа по английски и по литература изпити, да съм по-сигурна.
Тези, които сега карат първи курс, кажете, как ви се струва, много ще се зарадвам на отговор!!!!
By the way, Blood Countess... невероятна песен в подписа (на Lacrimas Profundere)Blood Countess написа:На тези, които са ходили.
- ShadeOfShane
- Да живей словото
Аз вече съм отговорила на този въпрос от моята камбанария огледан , но се зачудих как биха отговорили колегите от моя курс (първи).Сигурна съм , че за всички е много различно , най - напред хората са страшно различни , има огромни крайности и все пак има точка на пресичане ... Това , че сме толкова различни ни дава много. В нашата специалност има много грижа един към друг , сплутеност една ... хубаво си е ... Имаме си Биби , която ни носи сандвичите в леглото ,защото не сме могли да станем (това е от 8-ми случай) Йелена , която събира всевъзможно инфо от всякъде , за всичко , Цвети, която ни напомня за срокове , събира книжки , имаме си тютури от горните курсове , с втори курс си имаме приятелство скрепено в свещения съюз на съвместен форум . С колегите винаги имате повод за ,,на здраве'' - Вунт ... имаме си и стъкленото кафе в двора на ректората , където си взимаме късметчета от лаваца преди изпит - ако щете вярвайте , моето късметче винаги ми дава точни прогнози за изпита
. Да не забравя Николай, който пък ни води лекции по теми за които не сме могли да се просветим иначе.
Имаме крайно нелюбезни бибютекарки , които май ни възприемат като данъчни инспектори , но ако си упорито любезен , те се предават , а една дори веднъж ми се усмихна !
Ако обичаш да правиш психологически тестове - специалността е за теб . Редовно попълваш нечие изследване , участваш в пси експерименти - весело е.
Ако се оплакваш от липса на писма в пощата , веднага след като се създаде мейл групата ви , няма да имаш такива проблеми . Сутрин ставам , отварям си пощата и все едно разлиствам вестник с новините от курса ... на някои новини се ядосваш , някои те усмихват
А утре почва втори семестър и мисля , че ще е дори по хубав от първи , който искрено ти препоръчвам ...
Имаме крайно нелюбезни бибютекарки , които май ни възприемат като данъчни инспектори , но ако си упорито любезен , те се предават , а една дори веднъж ми се усмихна !
Ако обичаш да правиш психологически тестове - специалността е за теб . Редовно попълваш нечие изследване , участваш в пси експерименти - весело е.
Ако се оплакваш от липса на писма в пощата , веднага след като се създаде мейл групата ви , няма да имаш такива проблеми . Сутрин ставам , отварям си пощата и все едно разлиствам вестник с новините от курса ... на някои новини се ядосваш , някои те усмихват
А утре почва втори семестър и мисля , че ще е дори по хубав от първи , който искрено ти препоръчвам ...
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
ShadeOfShane написа:Аз вече съм отговорила на този въпрос от моята камбанария огледан , но се зачудих как биха отговорили колегите от моя курс (първи).Сигурна съм , че за всички е много различно , най - напред хората са страшно различни , има огромни крайности и все пак има точка на пресичане ... Това , че сме толкова различни ни дава много. В нашата специалност има много грижа един към друг , сплутеност една ... хубаво си е ... Имаме си Биби , която ни носи сандвичите в леглото ,защото не сме могли да станем (това е от 8-ми случай) Йелена , която събира всевъзможно инфо от всякъде , за всичко , Цвети, която ни напомня за срокове , събира книжки , имаме си тютури от горните курсове , с втори курс си имаме приятелство скрепено в свещения съюз на съвместен форум . С колегите винаги имате повод за ,,на здраве'' - Вунт ... имаме си и стъкленото кафе в двора на ректората , където си взимаме късметчета от лаваца преди изпит - ако щете вярвайте , моето късметче винаги ми дава точни прогнози за изпита. Да не забравя Николай, който пък ни води лекции по теми за които не сме могли да се просветим иначе.
Ако се оплакваш от липса на писма в пощата , веднага след като се създаде мейл групата ви , няма да имаш такива проблеми . Сутрин ставам , отварям си пощата и все едно разлиствам вестник с новините от курса ... на някои новини се ядосваш , някои те усмихват![]()
Благодаря много!
И аз имам вече някакви сведения и от Йелена...
Това искам, зная, че мога сама да си го направя приятно.
А и имам огромна вяра, че колегите ще са печени.
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Значи имаш добър музикален вкусBrizeida написа:By the way, Blood Countess... невероятна песен в подписа (на Lacrimas Profundere)Blood Countess написа:На тези, които са ходили.
Много я обичам.
Успехи на всички и дано се видим догодина
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
линкче?ShadeOfShane написа: с втори курс си имаме приятелство скрепено в свещения съюз на съвместен форум .
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
само с литература и език ли може да се кандидатства за тази специалност?
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да - в СУ. Виж, в Московския може да се влезе и с математика, и с биология
. Оф, изпростявам
.
- stelianna
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Здравейте аз имам желание да вляза в тази специалност бихте ли ми казали какъв в бала за кандидатстване в тази специалност и през миналите години какви са били минималните оценки за влизане .Благодаря ви предварително
"Който поеме предизвикателството, управлява щастието си.
- Master_of_Sin
- Живее, за да пише
- Специалност: Унгарска филология
- Курс: първи
I'll send you to your maker
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
I'll send you to your death
Death, nicely crucified...
Death, heads on stakes!
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Eто я моята специланост(дето много я искам)
Привет на всички!
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс