Реклами

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Реклами

Мнение от Raya_Alexandra »

Коя ви е любимата реклама? 8) За мен лично Coca-Cola (въпреки че пия повече Pepsi) прави най-хубавите реклами! Една от последните - "Бъди оптимист!" е направо... мммм 6 точки!
А ето и линк към последната - "Бъди влюбен!" http://video.kefche.com/play/picture/6009/
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

На мен ми е любима рекламата на Nesquisk-тази,в която едно момиченце дава на котето си мляко и,когато се обръща,вижда,че котето се е превърнало в тигър :P .
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

На мен ми е любима рекламата на Nesquisk-тази,в която едно момиченце дава на котето си мляко и,когато се обръща,вижда,че котето се е превърнало в тигър
Ау, тази не я знам. Но на Nesquiсk е много сладурска онази с момченцето: "Пораснах ли вече?.......... А сега?..... Така си и мислех!!!" 8)
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

nightwish написа:На мен ми е любима рекламата на Nesquisk-тази,в която едно момиченце дава на котето си мляко и,когато се обръща,вижда,че котето се е превърнало в тигър :P .
:D Това е любимата реклама на момиченцето, което гледам. Като я дават, застава пред телевизора и почва: "Мауууу, мяуууу, коте, коте". Иначе харесвах рекламите на Globul, заради песента на Wannadies 8)
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Това е любимата реклама на момиченцето, което гледам. Като я дават, застава пред телевизора и почва: "Мауууу, мяуууу, коте, коте".
Ами явно аз още разсъждавам като дете в някои отношения ,въпреки че не започвам да мяукам като видя рекламата :D .Но като видя малко кученце или коте веднага казвам:"Колко е сладко/миличко!".
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Pimboli
Пишеща машина

Мнение от Pimboli »

То по аватара си личи кой е най-големият инфантил. :oops:
Ти не мяукаш, ама аз започвам :"Ауу, Анда, виж котето. Как казва котето, Анда?" :lol: :lol: :lol:
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

хора, а какво ще кажете за оная на Coca Cola Light с онзи пич дето излиза от водата и накрая се оказва, че е свещеник :lol: (вече не я дават :( ), въпреки че супер много се кефя и на Милка :"няма достатъчно балончета момчета, хайде пак" :lol: :lol: :lol:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

аз като ви казвам, че Coca Cola прави адските реклами... 8) 8) 8) Мilka са мнооооого забавни също :D
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

не гледам телевизия :?
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

еее нужно е от време на време...и аз не гледам редовно, но все хващам по някоя реклама :wink:
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

дефинитли! аз съм гледал една преди 6-7 години, само че не я пуснаха в Бг, един пич слиза по ескалатора, с кола в ръка, и гледа една мацка в обратната посока, супер яка, любов от пръв поглед , и разказвача казва " какво ще напарвиш ако видиш жената на своя живот и имаш само 5 сек. да реагираш, и знаеш че повече едва ли ще ч видиш?"
нашия човек пие глътка кола, очите му светват, изпълва се с енергия, поглежда хищно и с готовност към мацката........отклонява си погледа и се чува:
"Нищо, както винаги........."

извод--Кока Кола само утолявала жаждата....... беше много по-яко да се види де...... страхотно изпипана......
но от Кола правят страшни реклами
Изображение

Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

а на Bacardy Breezer ....рекламите са ненормални, само дето в БГ даваха само една и то преди мн време с една мацка на психолог, където човека я пита какво е първото нещо, за което се сеща и тя си представя някакви супер готини негри как танцуват около нея ...и само се замисля и се обръща към психолога :"mmm...Chocolate"...извън Бг съм гледала още на Bacardy и бяха още по-дбри
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

ама за да не хвалим само Кока Кола, ще разкажа и една много яка на Пепси, само дето я забраниха....

град в мноооооого далечното бъдеще, археолози правят разкопки, и се натъкват на нещо и всички почват да викат "уаа....лоооолл...какво е това???"
----близък план--смачкана кутиика Кoка Кола---
-и камерата запо4ва да дава екипировката на археолозите, на колите, ракламите из града....всичко е Синьо -червено и с логото на Пепси..

супер яка, но забранена заради пряка подигравка с конкуренцията :evil:
Изображение

Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

тая изглежда готина, но по начало на Coca Cola като че ли са бая по-добри :roll:
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

ама нямат кола с лимон!!! 8)
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”