Дървеният замък на Рачо Ангелов - разграбен и опустошен :(
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Re: Дървеният замък на Рачо Ангелов - разграбен и опустошен :(
Аз наистина не помня. Как изглеждаше преди това? Пък съм сигурен, че саме водили да си играя там като малък...
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ами ... виж линковете - има снимки ...
А тя къщичката не е била като тези на Баба Яга за да си играеш там ...
А тя къщичката не е била като тези на Баба Яга за да си играеш там ...

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- radja
- Гутенберг
- Специалност: Право
- Курс: втори
непростимо красив беше този Замък...
и е непростимо, че само "беше", а вече не "е":/
и е непростимо, че само "беше", а вече не "е":/
Туй ще да е някаква игра на думи. Не се получи. Щеше да звучи по-искрено и хубаво, ако просто беше казал, че ти е кофти. 

-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Е, на мен ми е кофти. Чудовища.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
В крайна сметка какво се разбра? Не съм гледала Господари на ефира, но май нищо не са давали.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Преди време обясняваха по новините, че наследниците са решили да я местят някъде, защото никой не я поддържа.
Днес минахме с един приятел покрай Замъка и попитахме човекът, който живее в къщата до замъка, какво става реставрация ли тече, къде са фенерите, бухалите и въобще ценните дърворезби. Той ни отговори много ядосано и троснато, че били дошли един ден през февруари хора от общината заедно с работници, демонтирали всичко, което може да се свали обаче забележете имали изрядни документи подписана заповед и разрешително от кмета на общината. Когато повикал полиция, ченгетата дошли погледнали бумагите и казали ами то всичко си е законно, община изгрев е собственикът на обекта ???? и нищо не могло да се направи. Сега по същество, пак според този реставратор, който лично на мен ми е малко съмнителен, всичко което са свалили е отнесено в някакакъв хотел в Созопол където сега вероятно вече краси ресторанта или лоби бара, или къщата на мутрата чиято собственост е въпросният хотел. Иво Беров или нещо такова е името на новият "собственик" на дърворезбите. Не знам какво повече да добавя... 
...Бог вижда...
Това мога да кажа по въпроса.

-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Относно репортажът в Господари на Ефира - питах жената, която е ходила за репортажа и тя ми каза, че още не е било излъчено и тя самата не знаела на коя дата щели да го дават. Чакала да й кажат.
Доста време се бавят с това нещо - принципно един месец за репортаж и за излъчването му е приемливо, ама като стане повече време и се чудиш дали наистина ще го видиш.
А тва в Созопол ... интересно ми е коя е тая кръчма ли кво е.... и дали наистина е така
Доста време се бавят с това нещо - принципно един месец за репортаж и за излъчването му е приемливо, ама като стане повече време и се чудиш дали наистина ще го видиш.
А тва в Созопол ... интересно ми е коя е тая кръчма ли кво е.... и дали наистина е така

-
aleksandernefsky
- В началото бе словото
Re: Дървеният замък на Рачо Ангелов - разграбен и опустошен
Здравейте ! За голямо мое и ваше съжаление , ще кажа, че ОГРОМНА ЧАСТ от творбите на Рачо Ангелов видяхме преди 2 дни в ...замъкът в село Равадиново, до Созопол .....Отодохме с голямо желание да разгледаме , защото по слухове собствникът не бил мутра или политически мафиот ( разбирам колко наивно звучи че, е възможно да се построи такова нещо с честен труд ) На входа платихме по 5 лв и ни обясниха, че можем да рагледаме всичко, включително и отвътре, че собственикът е някъде около езерото и работи в някоя от градините...Колко хубаво звучеше и изглеждаше всичко ...Докато не видяхме творбите на Рачо Ангелов, поставени на различни места , в градината и замъка
(((((((((( Намерихме собственика и на въпросите ни отговори сърцераздирателно, как е "спасил" творбите от вандалите в София , откупувайки ги от наследниците на Рачо....БЕЗОЧИЕ, НАГЛОСТ, ВАНДАЛИЗЪМ , БАНДИТИЗЪМ !!!!!!!!!! НЯМА ДЪРЖАВА, НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО, НЯМА ЗАКОНИ!!!! Духът на Рачо няма да има покой, но и тези ,които са допуснали и раграбили това богатство , ще носят грехът си , на този свят и на другия....
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Дървеният замък на Рачо Ангелов - разграбен и опустошен
Да гният в Ада всички, дето умишлено допуснаха това да се случи ....
Май така и така не се разбра точно какъв е случаят на Дървеният замък - щеше да има някакъв репортаж на Господарите - така и не съм попаднала на него. Ако някой може да го изкопае - ще съм много щастлива.
Май така и така не се разбра точно какъв е случаят на Дървеният замък - щеше да има някакъв репортаж на Господарите - така и не съм попаднала на него. Ако някой може да го изкопае - ще съм много щастлива.