Много хубава!gunner_pz написа:Захващам "Черният обелиск" на Ерих Мария Ремарк.
Аз съм на Жоржи Амаду - "Откриването на Америка от турците"
Много хубава!gunner_pz написа:Захващам "Черният обелиск" на Ерих Мария Ремарк.
О, непременно сподели как еМила написа:Не мога да не се похваля, че ми дадоха и след малко започвам четенето на "Сатанистки строфи"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А те колко станаха вече? Аз ги събирах фанатично, докато бях в България, ама последната, дето си купих, беше за Лондон и оттогава не съм попълвал колекцията.Бавария написа:За пореден път препрочитам книгите от поредицата - Страховитото в историята.
Мн са забавни, а и се научава по нещо,
спор няма.

Ооо, стигаBlood Countess написа:Препрочитам си "Гордост и предразсъдъци" в автобуса към уни-то.
Бе, да беше казала - имам я в електронен вариантМила написа:Не мога да не се похваля, че ми дадоха и след малко започвам четенето на "Сатанистки строфи"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Страхотна книга си подхванала, това е една от малкото книги, които съм изчитал на един дъх (за няколко часа) на друг език (в случая английски), а накрая настръхнах като я дочетох^PrincessA^ написа:'Фермата...' на Оруел
Мдам, и при мен за часове свърши и все още не може да ми отшуми в главата... Изключително силно послание и много въздействащо, съвсем простичко наглед, написанаtheDarkSite написа: Страхотна книга си подхванала, това е една от малкото книги, които съм изчитал на един дъх (за няколко часа) на друг език (в случая английски), а накрая настръхнах като я дочетох![]()

е, за нея е по-разбираемо, тя просто е написана тягостно >.< и аз съм я почвал и до никъде не съм я докарвал, макар че ми харесва много това, което съм успял да прочетаSmoking Mirror написа:Уф, аз я мъча 1984 от първия семестър и все нямам време..