Рефери, братче

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Рефери, братче

Мнение от Scarface »

Май не съм засичал такава тема в раздела. Имате ли любим съдия? Имам предвид не "любим" в стил бритиш хомосекшуъл, а такъв, който според вас наистина е справедлив и имате пряки впечатления върху съдийството му...
Аз се пускам с най-железния съдия в личния ми hall of fame - Пиерлуиджи Колина. Строг, но справедлив. Справедлив, но строг. Срещу погледа от снимката дори Марко Матераци изглежда като първолак, а малкото футболисти, които са си позволили да спорят с него, са си взели поука и нощем се потят, сънувайки очните му ябълки.
Изображение

Следва (по мое мнение) най-добрият действащ съдия - Роб Стайлс. Англичанин с богат инструментариум за раздаване на правосъдие, който притежава перфектно движение по терена, усет към авантажа и умее да тълкува правилника.
Изображение
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Рефери, братче

Мнение от FloWersOfEviL »

Аз също съм за Пиерлуиджи Колина. Няма втори такъв просто.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
TheGreat7
Танцуващия с клавиатури

Мнение от TheGreat7 »

Scarface, учудваш ме с мнението си за Роб Стайлс :o За мен той е един от най-слабите рефери в Англия (да не говорим, че повечето английски рефери са слаби)... Веднъж по Сетанта Спортс даваха специален репортаж за неговите отсъждания (беше може би 4-5-минутен), където показаха такива измислици, че гледах и не вярвах на ушите си :lol: Веднага за пример се сещам мача между Юнайтед и Болтън (2:0), където даде уникално смешна дузпа за "нарушение" срещу Роналдо. След мача даже самият Стайлс се извиняваше на Болтън за постъпката си :lol: Бтв в Уикипедия има интересен списък с "controversies" (много меко казано)... И все пак - всеки има право на мнение, но просто съм изумен от твоето :lol:
The harder you fall, the higher you bounce...
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Мен ме кефи ето този:

Изображение
Андерс Фриск

Има супер силно присъствие и вдъхва някакво спокойствие на терена... :D
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

TheGreat7 написа:Scarface, учудваш ме с мнението си за Роб Стайлс :o За мен той е един от най-слабите рефери в Англия (да не говорим, че повечето английски рефери са слаби)... Веднъж по Сетанта Спортс даваха специален репортаж за неговите отсъждания (беше може би 4-5-минутен), където показаха такива измислици, че гледах и не вярвах на ушите си :lol: Веднага за пример се сещам мача между Юнайтед и Болтън (2:0), където даде уникално смешна дузпа за "нарушение" срещу Роналдо. След мача даже самият Стайлс се извиняваше на Болтън за постъпката си :lol: Бтв в Уикипедия има интересен списък с "controversies" (много меко казано)... И все пак - всеки има право на мнение, но просто съм изумен от твоето :lol:
Ми виж, за Юнайтед - Болтън нищо не мога да кажа, понеже не съм обективен :lol: такава компилация може да се направи за абсолютно всеки рефер (като изключиме Колина, който просто не беше смъртен), но според мен тея компилации не са критерии. Съгласен съм, че като цяло английските рефери не са силни, особено някои, но всичките ми съзнателни впечатления от Роб Стайлс са много добри (с незначителни неточности, разбира се).
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”