Анотации на курсове

Подфорум към Факултета по журналистика и масова комуникация

Модератор: Шепот

Tinks
В началото бе словото

Анотации на курсове

Мнение от Tinks »

Здравейте!

От две седмици се опитвам да открия анотациите на курсовете от програма журналистика без какъвто и да е успех. От учебен отдел ме пратиха за зелен хайвер... Някой случайно да има представа как могат да се намерят въпорсните анотации? В повечето факултети са пуликувани на съответната страница, но не и на страницата на ФЖМК... На всичкото отгоре на съм в България и няма как да отида до факултета и да проверя на място... Направо не знам какво да правя... :cry:
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Re: Анотации на курсове

Мнение от rueva »

за какво ти е официална анотация, като в нея единствено ще прочетеш колко са полезни курсовете. по-добре се разрови във форума и виж мненията на хора, които са ходили. аз лично съм чувала, че са пълна глупост, но все пак давали няква насока.
Tinks
В началото бе словото

Мнение от Tinks »

Ами трябват ми за да прехвърлям кредити в Унито ми в Англия. Уви там мения не приемат, само официални документи от Университета... :roll:

Та някой все пак да има идея?
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Намираш съответните преподаватели по e-mail и си уговаряш да ти ги пратят. НЯМА друг начин, не са качени никъде, вероятно скоро няма и да бъдат.
Но пък и те са едни официални документииии... :roll:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Tinks
В началото бе словото

Мнение от Tinks »

Мхммм, май просто няма да стане това. Много неприятно :cry:
Публикувай отговор

Обратно към “ФЖМК”