Датите за изпити да се публикуват на сайта?! не може ли?

Въпроси, идеи и препоръки относно университетския уеб сървър, форума и страницата на Софийския университет. Държим на вашата обратна връзка!!!
linda
В началото бе словото

Датите за изпити да се публикуват на сайта?! не може ли?

Мнение от linda »

не може ли да се слагат на сайта датите за семестериалните изпити на всички специалности?
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Прави се нов дизайн и форма на сайта на СУ.

Преди малко разговарях с доц. д-р Красен Стефанов от ИЧС, който ме упъти към комисията работеща по структурата и дизайна на сайта.

Ще предложа тази идея, стига да се навият да ме изслушат. (както и редица други идеи)
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Това предложение не е лошо, и е съвсем реално изпълнимо. Само дето основната работа пада върху СС - изчислителният център не може да свърши това сам.

Така или иначе всичките дати минават през ФСС-тата, просто може да се съберат наедно и един-двама души да се поизпотят да ги въведат в сайта или форума на СС, може и тук. Веднъж като се въведат, е лесно. В сайта на ФСС на ГГФ вече се опитваме да правим подобно нещо, но за целия университет работата си е доста.

Не е ясен въпросът за датите във факултетите, където няма ФСС или то не функционира.
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
linda
В началото бе словото

:)

Мнение от linda »

Ако е много трудно за 1 човек да вкара дати за всички - може по 1 човек от специалност или от факултет. Така може да е по-лесно.
Но мисля, че студентите ще го оценят!
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Re: :)

Мнение от Berserker »

linda написа:Ако е много трудно за 1 човек да вкара дати за всички - може по 1 човек от специалност или от факултет. Така може да е по-лесно.
Но мисля, че студентите ще го оценят!
линдито е адски права, ако се навият всички-- аз и creed предполагам ще се навием да казваме датите за МО випуск 2007 /май сме 4 курс сега, тр да проверя.../
иначе идеята е супер!
Изображение

Изображение
Аватар
icaci
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от icaci »

Вземете пример от ФМИ.
Scientia non habet inimicum praeter ignorantem.
Публикувай отговор

Обратно към “Предложения за форума и правила”