Любим преподавател във ФЖМК

Подфорум към Факултета по журналистика и масова комуникация

Модератор: Шепот

skubidu
В началото бе словото
Специалност: журналистика

Любим преподавател във ФЖМК

Мнение от skubidu »

Здравейте, колеги. Всеки един от нас има фаворити във факултета, нека ги споделим. Какво ще кажете?
Аз започвам с инж. Русинов, който преподава на профил ТВ и Снежана Попова по радиокомуникация.
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Любим преподавател във ФЖМК

Мнение от Търговецът на кристал »

Хм... че ние тая тема не сме ли я дъвкали вече? Както и да е - моите са тъкмо трима.

Ес Кей по социология - :notworthy: (по много)
Борис Зл. Павлов - по какво ли не :salute: Железен, няма друг като него.
Бойко Пенчев - макар да не е на особена почит тук, аз наистина много го харесвам. Поне при нас беше без забележки.

Пък... имам чувството, че откакто казах на Снежана Попова, че пуска еротика за пенсионери, не ме обича особено. А може и да е забравила, знам ли. :lol: Ама аз тогава не с лошо - и не за лошо. :pirate:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
skubidu
В началото бе словото

Мнение от skubidu »

Бойко Пенчев - макар да не е на особена почит тук, аз наистина много го харесвам. Поне при нас беше без забележки

хахаха и при нас беше сладурЦе и половина, но с неговите неразбрани думи ме убиваше, за да чета лекциите му съм се ровила в нета за тълковен речник :lol: но беше печн на изпита няма спор.
Немога само да проумея какво прави още във факултета онази женица, която преподава по Международни Отношения, бабаката, на която забравих името и която заспива по време на лекции. Повтаря едно нещо по милион пъти но с различни години и имена. Убиваше ме тази жена, добре че за момента я нямам в предметите си :)
като се замисля и бондиков беше пич на изпита по статистика, кефи ме и той...
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Ъъъъм? Пенка Караиванова ли имаш предвид? На нас ТМО-то ни го води Мария Нейкова, която определено не заспиваше и съвсем не е бабка. :salute:
Абе, какво да говорим - минало-свършено. Истината обаче е, че каквото и да се приказва за ФЖМК като цяло, има преподаватели, които наистина ми липсват. Само сковаващия ужас по медийно право бих го пропуснала, честно казано. :lol:

Но пък ти явно не познаваш Борис Зл. Павлов, а.k.a. Мейкъра (Чорбаджи)... ей тоя човек как ми липсвааааа... :clown: Уникален, единствен, наистина. Те с Ес Кей са двете абсолютни крайности, но и двамата са разкошни. *кима*
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Христо Кафтанджиев - по Основи на рекламата ми беше миналата година
Ефрем Ефремов - Редактиране
Може да ви прозвучи малко странно, но Здравка Константинова също много ми харесва. Предметът й ми идваше малко сух, но пък винаги се е държала много любезно с мен както във факултета, така и извън него :drunken:
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Scarface написа:така и извън него
И с мен така...но тва не може да измие всички тъпи часове, в които спях от скука....и усещах как ми расте брадата...
Иначе...от мен
1up за Искра Баева...шот' обичам история :)
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Въпреки понякога грубото й отношение към студентите, много ми харесваше предметът на Табакова. Миналата година и Загоров ме кефеше, естествено Ани Гергова също - пълен поклон пред знанията на тази жена. Светльо Кирилов също беше интересен персонаж.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Дичоу написа:
Scarface написа:така и извън него
И с мен така...но тва не може да измие всички тъпи часове, в които спях от скука....и усещах как ми расте брадата...
Иначе...от мен
1up за Искра Баева...шот' обичам история :)
Ей, верно бе, как можах да я забравя тая жена...one love и от мене :cheers:
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Мен пък Табакова ме дразнеше страшно много. Не толкова заради грубото си отношение, а заради неравното си отношение - с едни беше груба, с други супермила, без нито едните, нито другите да са й дали реална причина. И Сарджева беше груба, ама не съм я чула по време на никоя лекция да мяука на никого "О, какво интелигентно детенце, какъв журналист/ПР/издател ще излезе от тебе". :pukeright:

Любимци?
- Светльо Кирилов. Липсва ми като го няма във факултета.
- Ани Гергова. Страшно интересен предмет, много добър преподавател.
- Гришата - голям сладур е, не можете да го отречете^^
- може би Дияна Петкова - чудесно преподаваше просто
- ще видим дали ще присъединя към групичката и Георги Лозанов - на две лекции от три съм била, едната беше убийствена скука, другата - страшно интересна.
skubidu
В началото бе словото

Мнение от skubidu »

Хаха, Кирилов го бях забравила с неговото "бРутално" гърлено "Р" :compress: иначе сладурче беше дааам.
Лозанов е печен, на моменти леко отвеян. но ... както казва самият той "за да станеш автор трябва да прекрачиш границата между гениалността и лудостта , НО и да се завърнеш" :)
Табакова просто не ми се коментира, за една бутилка водка или уиски отличната оценка ти е в кърпа вързана.
Апропо, вярно ли е , че Дерменджиева (КОК) е ... обратна?
Лили Райчева ми се вижда душа човек, нямам идея как ще мъчим изпита при нея, надявам се да не е толкова зле :)
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Шепот написа:- Гришата - голям сладур е, не можете да го отречете^^
Тоя човек никога не ми е преподавал, а вероятно няма и да ми преподава, но е 1:1 с Франк Рибери от Байерн Мюнхен :drunken:
За изпита при Лили Райчева няма да има проблеми, споко
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

и аз съм във фен клуба на Гриша. много отвеян ми изглежда, но е готин и винаги се държи човешки.
при Милена Цветкова засега доста ми харесва. има подход и ми е интересно как си провежда лекциите.
Кирилов е железен преподавател, и макар да не харесвам железни, той ми е любим също.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Гриша наистина е пич, на нас ни води много малко, но е изключително разбран - дори маааалко повече от необходимото (може би).
Кефи ме обаче колко хора са споменали Кирилов. Няма друг, който да го заслужава това, да.
Впрочем, тези дни се запознах с една мацка, която дори се е прехвърлила социология (от книгоиздаване) заради него ( :shock: :shock: :shock: ). Не щото я е скъсал, де - просто предметът й е станал интересен (което, както се оказа впоследствие, е малко подвеждащо, щото общата социология много се различава от това, което се учи във ФФ 4 години - ама пропуснах да й го кажа това, изглеждаше твърде надъхана, а е едва втори семестър).
В края на ноември
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

rueva написа:Милена Цветкова
:pukeleft: :pukeright:
С тая женица се скарахме при първата ни и единствена среща на курса преди 2 години :lol:
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Търговецът на кристал написа:Гриша наистина е пич, на нас ни води много малко, но е изключително разбран - дори маааалко повече от необходимото (може би).
Кефи ме обаче колко хора са споменали Кирилов. Няма друг, който да го заслужава това, да.
Впрочем, тези дни се запознах с една мацка, която дори се е прехвърлила социология (от книгоиздаване) заради него ( :shock: :shock: :shock: ). Не щото я е скъсал, де - просто предметът й е станал интересен (което, както се оказа впоследствие, е малко подвеждащо, щото общата социология много се различава от това, което се учи във ФФ 4 години - ама пропуснах да й го кажа това, изглеждаше твърде надъхана, а е едва втори семестър).
Роси?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Публикувай отговор

Обратно към “ФЖМК”