Сайтът - защо не се обновява!!!

Въпроси, идеи и препоръки относно университетския уеб сървър, форума и страницата на Софийския университет. Държим на вашата обратна връзка!!!
Гост.

Сайтът - защо не се обновява!!!

Мнение от Гост. »

Здравейте,
Не е ли време да подновите информацията в Календар. Мойте лекции започват на 7.09.04г. и искам да видя повече информация!!!

<<заглавието е променено от alhimikat>>
Mariana
В началото бе словото

Мнение от Mariana »

Аз имам същия въпрос! На който от две години явно отговор не се намира. Мисля, че е нормално в средата на септември студентите да започнат да се интересуват кога трябва да си платят семестъра, колко пари е станала таксата този път, какви промени има /защото винаги има такива/ и други подробности. А и все някой, който отговаря за обновяването на информацията в сайта, трябва да прочете тези неща , за да отговори. Моля, дайте някакъв отговор!
Аватар
alhimikat
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от alhimikat »

Здравейте,

не помня къде, но някъде из форума, писах какви са причините за лошото качество на услугата, която предлага сайтът на СУ.

Ще Ви отговоря с едно изречение - причините са комплексни, като най-важна бих изтъкнал нежеланието и неумението на ръководството да създаде качествено информационно обслужване.

Опитвали сме и ще продължаваме да опитваме да прокараме някои свежи идеи (предполагам с неуспех отново).

След няколко дни има Академически съвет (ръководното тяло на СУ), нека всеки се чувства поканен да дойде и да види как ще ми отговорят като повдигна за пореден път въпроса за сайта.

п.п.
ще напиша точната дата и час довечера, за желаещите да присъстват
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
Mariana
В началото бе словото

Мнение от Mariana »

Мерси, че отговори! :lol: От опит знам, че в тоя университет трудно се прокарват новите неща, така че разбирам напълно. Добре че не се отказвате! Все някога трябва да нещата да се променят към по-добро :wink: Успех на съвета!!! :thumbleft:
Ned
В началото бе словото

уебсайт на СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ - едно голямо нищо!

Мнение от Ned »

и аз споделих моя опит с въпросния сайт, писах обаче в "студенти". явно не съм единственият, който би искал "малко повече"! а че академичният съвет, т.е. няколко дядки, които и без това от почти нищо не разбират, нищо няма да промени, Е ЯСНО.

Чао
Публикувай отговор

Обратно към “Предложения за форума и правила”