МАГИСТРАТУРА - Медицинска химия ?Питане!

Подфорум към Факултета по химия и фармация
ifish
В началото бе словото
Курс: втори

магистратура медицинска химия

Мнение от ifish »

Някой знае ли оценките на кои предмети се вземат при образуване на бала за кандидастване (предвид и че следвам молекулярна биология)? Защото в сайта не можах да намеря информация..
quark
В началото бе словото

Re: магистратура медицинска химия

Мнение от quark »

общата оценка от изпитите през годините + оценката от държавния ти изпит + оценката от тест, който е за кандидатстване за магистратури в ХФ и се провежда някъде края на септември.
Аватар
emo_e_to
В началото бе словото
Специалност: Биология и химия
Курс: семестриално завършил

МАГИСТРАТУРА - Медицинска химия ?Питане!

Мнение от emo_e_to »

Хора имам един голям въпрос.
Искам да питам как става влизането за магистратура по специалност Медицинска химия.Някъде в този форум прочетох, че се явяваш на изпит по химия, но може да съм сгрешила...МОЛЯ ВИ каквато и информация да имате, да я споделите с мен.Благодаря много.Чакам! :) :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
quark
В началото бе словото

Re: МАГИСТРАТУРА - Медицинска химия ?Питане!

Мнение от quark »

emo_e_to написа:Хора имам един голям въпрос.
Искам да питам как става влизането за магистратура по специалност Медицинска химия.Някъде в този форум прочетох, че се явяваш на изпит по химия, но може да съм сгрешила...МОЛЯ ВИ каквато и информация да имате, да я споделите с мен.Благодаря много.Чакам! :) :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
да, изпита е по химия :) това е специалност към химически факултет и всички кандидати за магистратура, без значение от магистратурата държат изпит по химия с цел разпределяне на местата за държавна поръчка.
Публикувай отговор

Обратно към “ФХФ”