Шестима души пострадаха при тежка катастрофа в София

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Шестима души пострадаха при тежка катастрофа в София

Мнение от Бeтон »

http://www.focus-news.net/?id=s2306

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=335829

Точно вчера в темата "какво ви направи щастливи днес 6" обясних при скорости от порядъка на 130 до какво би довело едно трепкане, паника, неадекватни манипулации с волана и прочие.
Точно до това.
Фиат Брава... пффффффф...

Малко по-мощна от моето рено, но по-нестабилна. И с повече от 150 съм изпреварвал, знам какво е при коли с подобни параметри, конструкции, гуми 13-ки. Поради високата скорост контактът на гумата с пътя се осъществява за по-кратко време и сцеплението намалява (всеизвестен факт), волана става толкова лек, все едно го въртиш във въздух. Поне половин километър, че и повече трябва да трае плавното премиване вляво, задържане вляво за укротяване на всякакви сили (без да навлизаме в луди теории)... и след това по същия начин - преминаването вдясно. Рязко движение - гейм овър. Тоя не е изпреварвал и с 50, тръгнал ми със 150 да изпреварва. :laughing3: :connie_mini_rofl: :connie_mini_rofl: :connie_mini_rofl: :connie_mini_rofl: :connie_mini_rofl: :connie_mini_rofl: :connie_mini_rofl: :connie_mini_rofl:

Ей заради такива келемета измислят глупави санкции и добавки в закона, често пъти от които страдат не които трябва, защото в БГ не всички са равни пред закона.
Познавам много хора, които са си признавали, че са шофирали без книжка преди да я получат. Но за такива изцепки не съм чул, точно напротив - кротко, спокойно, едва ли не да бъдат незабележими на платното точно с цел да не бият на очи.

А тук като ще се правим на мъже, така става. Кофти, че не се е утепал. Ще продължи да всява шок и ужас по пътищата и за в бъдеще. И другите до него не са пострадали за жалост. Друг път да знаят при кого се качат. :evil:

Според мен това пишлеме доживотно не трябва да вземе книжка дори и за магарешка каручка, родителите му и тая 20 годишна курва трябва да изплатят щетите на хората, а здравето им... нямам си и на идея.

Представяте ли си сутринта отивате на работа и некво торпедо изскача срещу вас :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
БМВ-то може и да се оправи, ама таксито е безнадежден случай - за скрап.
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Re: Шестима души пострадаха при тежка катастрофа в София

Мнение от ники »

Този трябва да го лишат от книжка за напред.
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Какво да ти кажа? Ако имаш книжка и дръзнеш да направиш такава поразия, ще ти разгонят фамилията. Тоя се отърва само с публично назидание по новинарските емисии и ругатни по авто форумите.

Аз дори намесвам сестра му, защото вината на 50% е и нейна. Тя не знае във всеки един момент, къде й е ключа. А приказки от сорта, че ключ за Брава не се пази в сейф са само смешки. Как така няма да знае ключа си? Не я бях виждал в обедната емисия, вечерта я видях - абсолютно ми се потвърдиха предположенията - куха руса шантонерка и толкова куха, че не с една, а с две свирки си взела изпита. :evil:

И друг спор се води - 70 км ли са или 150. Е то има балкан разлика.

Чухте ли го какво каза на журналиста, като го пита - "в града се кара с 50"
Не знаех, щях да карам по-бавно. Бах ти наглостта. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Изображение
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

За такива случаи е повече от абсурдно да се позовава някой на невменяемостта на туй ентусиастче. Ей такива трябва да си го отнасят с пълна сила!
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
pink floyd
Пишеща машина
Специалност: право

Мнение от pink floyd »

Пфф, честно - не ми пука за тоя педал, лошото е, че мога да се случа на пътя му! Не съм гледал новините, обаче това, което прочетох, ми стига: наглото пишлеме има съзнанието на предумишлен убиец. Бъдете спокойни, утре ще вземе книжка и ще се разминаваме по улиците с тоя субект...
То не е един или два пъти такъв случай. Такъв тип изтребители кара хората, с които споделям, че карам мотор, саркастично да отбележат: донор, самоубиец и тн.
---
Бетоне, иде реч за Браво, с джанти 14-ки, не че ни интересува, обаче за протокола.
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Той сега щом си позволява такива глупост, а в последствие и наглост, смятай, какви ще ги върши като си вземе книжката, защото едната книжка не променя нищо. Нито се научаваш да караш, нито ставаш по-целомъдрен. Затова на такива поне трябва да им се отнема правото да карат за винаги.
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Даже с книжка ще добие по-голямо самочувствие :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
pink floyd написа:Бетоне, иде реч за Браво, с джанти 14-ки, не че ни интересува, обаче за протокола.
Сега Браво ли е? Сякаш бяха написали Брава. Тъпи журналя. Не че има бол разлика... върти, сучи - фиат.
Моите джанти са 13-ки, тия 14... един цол не е от кой знае какво значение.
Изображение
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

А бе и те са сбъркали, но май и ти не можеш да различиш Брава от Браво :) .
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Че Брава и Браво като модели нямат нищо общо. Бравите всъщност не са зле. Ама то такъв келеш в каквато и кола да се качи, резултатът ще е същият.
Аватар
pink floyd
Пишеща машина
Специалност: право

Мнение от pink floyd »

ники написа:Че Брава и Браво като модели нямат нищо общо.
Хайде де, Браво е Брава, но с 2 врати. Точка, и с S-класа да беше, това не променя нещата :wink:
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Е, на външен вид няма начин да ги сбъркаш! Айде, мани тоя тъп спор.
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

ники написа:Ама то такъв келеш в каквато и кола да се качи, резултатът ще е същият.
А тия, които са се качили при него не жалят живота си :shock: :shock: :shock: :shock:

Разбирам да се качиш при някой състезател, който прави 2 часа и 40 минути София - Варна и ако стане инцидент, то ще е при невъзможна ситуация или малшанс...

А при тая измекярската ситуация - верно трябва да си се отчаял от живота.
ники написа:Е, на външен вид няма начин да ги сбъркаш! Айде, мани тоя тъп спор.
Да, това им е основната разлика :wink: Дизайнът на стоповете също разлика прави.
Изображение
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

Също така значима разлика има в дизайна на нагревателя на задното стъкло.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Да, да. Жабарите са се досетили, че трябва да топлят ръцете на бутащите през зимата. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
То това за Форд се отнасяше, ама и фиатчетата не палят :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Само на мен ли ми омръзна да чета за нарцистичните шофьорски преживявания на Илиян? :evil: Прощавай, но имам чувството, че всяко твое мнение завършва с трогателен, описателен анализ я на пътната обстановка, я на преживяванията ти зад волана, я на контактите ти с други МПС-та... Стига! Не ме интересуват екзистенциалните въпроси за паленето на Фиата, нито се вълнувам кой с колко е карал, нито изпитвам желание да гледам потресаващи кадри на реални катастрофи! То хубу, 1, 2, 3 пъти сподели, изпитваш вълнение, очевидно много ти харесва да си имаш кола, чудесно, а и ти възхищавам се за това, наистина!!.., ама някво малко прекали! А авто-ориентировъчност на форума засега няма! (ако имаш подобна претенция, то и аз ще настоявам да се направи една специална преводаческа тема, пък!.., и лично ще се погрижа да я напълня с казуси, които ни най-малко не интересуват болшинството от останалите, невинни потребители!)
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”