СКАТ изчезна (Да разлаем кучетата?)

Място за разпространение и коментар на различни новости за и в Софийския университет

Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia

Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:oops: Така е, и то с голямо прискърбие... :(
MZ4
Живее, за да пише
Обратна връзка:

Мнение от MZ4 »

До всички скърбящи!
Скат is back!
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

Да, видях.
Денят започва с добра новина.
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

MZ4 написа:До всички скърбящи!
Скат is back!
:lol: :lol: :lol:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Случват се и хубави неща! :thumbleft:
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Мдааа, все пак няма долно посегателство над словото вуленово и вучково :lol: Само дето после изгониха гурото на конспирацията Ифандиев, щото си позволи да критикува Светата Политическа Дева :lol:
melestorm
Пишете, о, братя

Мнение от melestorm »

THE_PARASITE написа:
pora_e_priqtel написа:Или както нацистите си подпалват Райхстага и обвиняват комунистите, като по този начин си осигуряват претекст за ограничаване на гражданските права. Който и да стои зад тая изцепка, той се ебава много гнусно с избирателите. Този път определено ще пасувам, защото не искам да се бъда подведен от едната или от другата страна по такъв грозен и балъшки начин.

Както и да е - ние сме си народ от овце, и ако ни кажат и Азис ще си изберем за президент. :evil:
Той имаше шамс да влезе в парламента,така че не се ебавай с това,щото ако се кандидатира може и да събере доста гласове.
Колега, поздравявам ви с тази тема!:-) :lol:
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
Аватар
Ira_dei
Драскач

Мнение от Ira_dei »

За общото благо е този палячо да се меси в политиката...предпочитам 100кратно "българската политическа мафия" пред един нечукал жена от години,който за настолно четиво има "Моята борба" и се опитва да ми внушава,че всички грешат,а той е прав.Турците били такива,турците били онакива.Строели повече джамии отколкото ние сме имали църкви...ами аджеба,да не са те виновни,че ние сме занемарен народ.За Бога,в училището на сестра ми се срути мазилка и уби бодигарда на училището...за кво си говорим.За жалост на българина все друг му е виновен,той никога не търси вината в себе си,рядко си признава като сгреши,даже може и никога да не го стори...
http://upp-bg.org/ ---ТОВА Е ИСТИНАТА
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

Ira_dei написа:За общото благо е този палячо да се меси в политиката...предпочитам 100кратно "българската политическа мафия" пред един нечукал жена от години,който за настолно четиво има "Моята борба" и се опитва да ми внушава,че всички грешат,а той е прав.Турците били такива,турците били онакива.Строели повече джамии отколкото ние сме имали църкви...ами аджеба,да не са те виновни,че ние сме занемарен народ.За Бога,в училището на сестра ми се срути мазилка и уби бодигарда на училището...за кво си говорим.За жалост на българина все друг му е виновен,той никога не търси вината в себе си,рядко си признава като сгреши,даже може и никога да не го стори...
заслужава си парите Славито....
Joker
Легендарен флуудър

Re: СКАТ изчезна (Да разлаем кучетата?)

Мнение от Joker »

От около две седмици Телевизия СКАТ е свалена от два от големите доставчици на кабелна телевизия в София - Кейбълтел (Естнет/София кабел) е Евроком. Засега я доставя само Центрум...
Няма как да има нещо общо с наближаващите избори, нали? :wink:
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: СКАТ изчезна (Да разлаем кучетата?)

Мнение от fak »

Joker написа:От около две седмици Телевизия СКАТ е свалена от два от големите доставчици на кабелна телевизия в София - Кейбълтел (Естнет/София кабел) е Евроком. Засега я доставя само Центрум...
Няма как да има нещо общо с наближаващите избори, нали? :wink:
de да я махнат и от цифровите.... телевизии!
Промиват редовно мозъка на баба... и кат' почне да ме занимава с Волен, и почва да ми се :profileleft: :profileright: :pukeleft: :pukeright:
Бляк!
la douleur exquise
Публикувай отговор

Обратно към “Новини”