.::Сесия::. (отзиви от изпитите) ФМИ онли :)

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

Публикувай отговор
abstract
Пишете, о, братя

Re: .::Сесия::. (отзиви от изпитите) ФМИ онли :)

Мнение от abstract »

тумба не се излагай виж кви са лесни тия изпити .
тумбата е изрУд :)
Аватар
innamorata
Да живей словото
Специалност: Maтематика и информатика
Курс: първи

Мнение от innamorata »

Бeтон написа:Лозанов е пич! Ние бяхме при също не малък пич - проф. Станилов. Както бях казал в една тема - пенсионира се.
Сестра ми разказа как отрязал една ваша колежка. Тя питала: "извинете, колко е за 3?" Такъв простовато зададен въпрос не върви да се пробутва на такъв ерудит като Лозанов. Той от своя страна към асистента: "Какво, какво?" След разяснението, Лозанов отсякъл: "Решаааавай там, не ме занимавай. Колкото решиш, решиш!" :lol: :lol:

След писмения по ДИС1 ся сестра ми ме занимааа там с некви глупости. Недевски тъй, Недевски онъй... щял да изнесе резултатите в понеделник половин час преди устния :shock: :shock: :shock:

Ако си мисли, че ми каза нещо ново... Тя е първа година във ФМИ, аз четвърта, къде ще ме изненада с некви курвентийски номера? Още нищо не е видяла.

Пък който се е заблуждавал, че всички ще са като Каспарян. Мога да кажа:
ЕДНА Е КАСПАРЯН, няма втора като нея :!: :!: :!: :!:
Бетон, от твоите думи разбирам, че сестра ти ми е колежка :lol:

По казуса ДИС 1
Все пак не е ли глупаво да изнасяш резултатите от писмения половин час преди устния. Така може да се окаже, че ти си си научил перфектно въпросите за устния, ама оня Недевски те е скъсал на писмения. Освен това така и не уточни къде точно ще са сложени резултатите, така че в понеделник подозирам една лавина от студенти, които се лутат по коридорите за да ги търсят. А да не ви казвам от къде си ги беше извадил тия задачи на изпита днеска. Тоз човек взима точки за сгрешена задача :?
На едно от контролните имаше хора с -7 точки :? Аз съм изумена!

И да Каспарян - Президент, президент :)
No face, no name, no number...
ФМИ - 2 курс Математика и информатика
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

innamorata написа:Бетон, от твоите думи разбирам, че сестра ти ми е колежка :lol:
Да.
innamorata написа:По казуса ДИС 1
1. Все пак не е ли глупаво да изнасяш резултатите от писмения половин час преди устния.

2. Така може да се окаже, че ти си си научил перфектно въпросите за устния, ама оня Недевски те е скъсал на писмения...

3. Освен това така и не уточни къде точно ще са сложени резултатите, така че в понеделник подозирам една лавина от студенти, които се лутат по коридорите за да ги търсят.

4. А да не ви казвам от къде си ги беше извадил тия задачи на изпита днеска.

5. Тоз човек взима точки за сгрешена задача :?
На едно от контролните имаше хора с -7 точки :? Аз съм изумена!

6. И да Каспарян - Президент, президент :)
1. Половин час е добър аванс. Имало е случаи - всички влизат и се казват номерата на тези, които трябва да напуснат :!:
2. При доста случаи като те скъсат на писмен, въпросите може да си ги научил перфектно, уви...
3. Или долу на таблата или до катедрата им, която е на втория етаж до главната (счетоводителка).
4. Ануса си?
5. А имаше ли някой с минус корен втори от 5 точки? Няма да се учудя, че тези хорица са в състояние да объркат дори цели отрицателни числа :shock: в случая и да тръгнат да оценяват с ирационални. :compress: :compress: :compress: :compress: :compress: Те имат страхотен потенциал, когато трябва да реализират нещо изперкало, родено от не по-малко изперкалия им мозък. За мен някои преподаватели не могат да ми докажат - те или друг, че са нормални. (пък ако ще да ми правят доказателства за 5-тата планета от хипер мега галактическа система неква) Това, че не се водят на учет в психиатричния диспансер, е пропуск в здравната ни система. :lol: :lol: :lol: Най-фрапиращ представИтел на армията - гл. ас. Андрейчин :pukeleft:
6. Каспарян РЕКТОР :salute: :salute: :salute: :salute:
Изображение
Аватар
innamorata
Да живей словото

Мнение от innamorata »

Бeтон написа: 4. Ануса си?
Много по-навътре :lol:
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Ае той жена няма ли, че до такива неща прибягва?
едит: разгледах им катедрата, за да видя профила на Недевски...
в подкрепа на моите думи горе...

личната страница на ДОЦ. Д–Р Милен Иванов
http://www.fmi.uni-sofia.bg/bg/lecturers/ma/milen

Твърдо против някой да му е изхакал акаунта. Системите на ФМИ са по-сигурни от на Пентагона и НАСА, нищо не знаете.
Аре всеки да слага Ливърпул, Челси, Арсенал, Ман, Висшата лига няма да стигне, да започнат и с Примерата и с Бундеслигата и с Лига 1 докато свършат клубовете от албанската лига.

А Малеев и Цанов си сложили снимки... вижте гвардейците на папата, само къдрави якички им липсват. Раздават го пичове с тея средновековни брадички. Кефят! :bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
Изображение
abstract
Пишете, о, братя

Мнение от abstract »

Още два изпита :salute: ;)
Аватар
innamorata
Да живей словото

Мнение от innamorata »

Краааааай :cheers: :mrgreen: \o/s :party:s
Аватар
Kai
Форумозавър Рекс
Специалност: Информатика
Курс: трети

Мнение от Kai »

Ииии~ Край~ със 110% успеваемост :geek: Та даже и стипендия ще хвана, благодарение на Попиванов, който скъса 90% от хората, които по принцип изкарват 6.00
Но не и мен! :rr:
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
Аватар
Xelian
От дъжд на вятър
Специалност: СУ - СИ
Обратна връзка:

Мнение от Xelian »

Kai написа:... който скъса 90% от хората, които по принцип изкарват 6.00
Но не и мен! :rr:
Драги студенти, няма хора, с перманентни шестици !! Има можещи ,учещи и разбиращи и ако едно от условията по-горе не е изпълнено то оценката не е шестица.
Изображение
Аватар
Saraesa
В началото бе словото
Курс: четвърти

Мнение от Saraesa »

Xelian написа: Драги студенти, няма хора, с перманентни шестици !! Има можещи ,учещи и разбиращи и ако едно от условията по-горе не е изпълнено то оценката не е шестица.
Еми условието е достатъчно, но не е и необходимо. Зависи при кого и какво имаш :wink: Друг е въпросът колко реална е тази шестица :?:
Аватар
Saraesa
В началото бе словото

Мнение от Saraesa »

Този семестър имах възможността да видя до колко са реални митовете за "Математическото Моделиране" при Миховски. Вярно е, че съм на изборен при него и е малко по-леко, ама пак ме разпиташе по въпросите, които писах де.
Останах доста време на изпита докато си изчаках реда и забелязах едно нещо. Не е трудно да изкараш 6 при него. Просто си ги научете как се извеждат проклетите формули. Ако в рамките на 2-3 часа(на някои даже са и повече, защото средно по 5-10 мин е отделил на човек и можеш съвсем спокойно да си ги прочиташ отново и отново) с всички налични материали(учебник,лекции,записки) да не можеш да си "научиш" 2 въпроса перфектно ... Еми, за къде си тогава :?:
Аватар
Fed
Летописец Виртуоз
Специалност: Компютърни науки

Мнение от Fed »

дееба лесната сесия :shock: :cry: :lol:
Аватар
Xelian
От дъжд на вятър
Специалност: СУ - СИ
Обратна връзка:

Мнение от Xelian »

Fed запиши повечеко избирамеми..
Иначе аз ко да се оплаквам минах без повторение това е добре,но следващата ми сесия се очертава да с трагичен край.
Изображение
Аватар
G&R
В началото бе словото

Мнение от G&R »

Tripio написа:абе и аз чух че тая и миналата година Александров нещо се е озлобил, много почнал да къса.. а при нас пускаше доста лесно (аз съм живият пример :P ), поне на устен де, писменият беше резачката

хаха а тва за есето е лудница.. и аз съм писал :lol: ама тва вече е от Ставрова, няма много общо с Александров
Абе кво сте търсили кусур на жената? Само е гледала как да ви повиши оценките. От вашто хленчене сегашните КН патят - сега за екстра кредит Ставрова дава задачи от Оксфорд :evil:
Elcho
В началото бе словото

Мнение от Elcho »

Това беше най-най-най-грозната сесия във ФМИ, която съм виждала и съм предполагала, че може да има! Говоря за втори курс Информатика.

Защо грозна? Ами имахме 3 изпита от типа: Теглиш билетче и се молиш Богу да си късметлия. И преподавателят да е на кеф, защото това също беше много основно. И да си симпатично момиче разбира се, ама това мама до го е мислила навремето. И разбира се, да си учил солидно, солидно. С точките и запетаите. Или ако последното не е налично, да си имаш нещичко в джобчето - я хартишка, я телефонче, носещо твоите знания за теб си. Да помагат при нужда. Т.е. да свършат цялата работа вмето теб...

Изпитите всъщност бяха 4, но този по КАРХ не го броим - там беше толкова грозно, че дори не си заслужава - "Е като си искал 6, що не написа 1 страница повече бе, колега!" - нищо, че хората с 6++ са писали какво са правили ония ден в парка, защото не са се ориентирали къде в пищовчето им (официалното такова!!!) е желаната тема за изпита. Това като че ли повече се преглътна, но какво да кажем за: "Оценявам, че мислите самостоятелно колега, че ги разбирате и доказвате нещата. Но аз искам по-формално. О вие случайно сте изкарал много високи оценки на писмените! Нищо - 3." Аз имам 5 - защото съм момиче и защото имам късмет. Всъщност, не искам да омаловажавам успеха си, но въпреки, че написах всичко и доказах каквото мога, познавам хора с тройки и четворки, знаещи и разбиращи предмета доста по-добре от мен. Въобще момиче с под 4 май няма, а какви тежки случаи на незнание имаше...

И последния изпит - "Ние се отнасяме с преписвачите и наизустяващите по един и същи начин!". После го видяхме този начин: "О колега, ама вие сте преписвал! 5." А колко скъсани имаше... Нищо, на есен се падала все една и съща тема, сигурно ще се навъдят много шестици тогава.

Пропускам един от изпитите - Числени методи. Писмената форма донякъде също толерира преписващите, но не чак толкова - когато човек не знае какво пише, обикновено допуска малоумни грешки, за които много се реже. За сметка на това, за устния не мога да се оплача - преподавателят си е своенравен, изпитната форма с 2 въпроса си е архаична, но пък това, което се искаше от нас е най-вече да покажем разбиране на въпроса, а не дословни цитати от учебника.

Съжалявам за дългия пост и хората, които съм отегчила с него. Но за първи път системата не просто толерира преписващите, ами ги и стимулира! Преди всико беше ок - преписват, минават, оцеляват някак си, но като се отиде на интервю си личи кой знае и кой не. Поне в повечето случаи. Но сега тези хора ще получат стипендии, за сметка на други, които знаят пъти повече от тях, но по ред причини, по-горе упоменати, не са изкарали нужните резултати със собствени, честни усилия. Честно ли е? Не е, гозно е дори!
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”