!!!
Колеги!!!
Това е темата за похвали и оплаквания относно изпитите, кой как ги е взел и кого професорите толкова са харесали, че искат да видят отново през септември
Хайде, очаквам повече похвали, от колкото сълзи Успех на всички!
За зайците - не е толкова страшно, претръпва се като те скъсат два пъти
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
Радвам се на темата!Браво! И аз да пожелая успех на всички...Аз имам 3 изпита.1-вият е в четвъртък.Дано всичко мине добре, после ще споделям впечатления...
оф повдига ми се като си помисля за сесията. ние имаме 5 изпита но 2 от тях са извън сесията. единия вече мина (успешно ), обаче другия е чак на 18ти март което ме скапва само като си помисля след колко време е. иска ми се всичко вече да е свършило
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ
аз се освободих от 1 изпит с контролни, остава да си взема още.. май са 7 даже съм си направил прогноза за оценките дано не ме скъсат по нищо.. и на вас колеги, успех, да си вземете всичко - и през лятото на почивка
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента. http://avatek.bg
На мен само един ми беше изван сесията и чакам оценка в понеделник. Май тук е моментът да се оплача, че изпитът беше по психология и имахме половин час, за да развием два въпроса, като един средно е 15 страници в учебника. За толкова време не можах да се престраша да препиша, да му се невиди. Писах някакви неща, ама хич не знам дали бяха по темите. Поне със сигурност са по психология
Crematory написа:На мен само един ми беше изван сесията и чакам оценка в понеделник. Май тук е моментът да се оплача, че изпитът беше по психология и имахме половин час, за да развием два въпроса, като един средно е 15 страници в учебника. За толкова време не можах да се престраша да препиша, да му се невиди. Писах някакви неща, ама хич не знам дали бяха по темите. Поне със сигурност са по психология
Ние пък минахме сравнително леко по психология - даде ни да прочетем пет-шест дълги статии и няколко лекции, и после самият изпит представляваше тест с 15 въпроса за 45 минути.
аааа, мол` ти съ, нашият професор е от УНСС...сякаш в СУ няма преподаватели по психология и понеже ни накара да си купим учебници за 20 лева, все трябваше да бъдат използвани...
Ето ви първата двойка за сесията. Явно съм много тъпа, защото не мога и не искам да преписвам. Е, да ми е честито. В такива моменти наистина ми иде да не стъпя повече в Уни и наистина да си остана тъпа и проста. Тогава поне ще знам, че си заслужавам двойките.
Другия вторник ми е изпита по микроикономика. Темите са общо 9. Учила съм ги през семестъра, защото сме правили 3 контролни, от които съм събрала много точки! А сега като уча, някои от нещата... абе все едно никога през живота си не съм ги чувала и не загрявам за какво става въпрос!!! Абсолютна мъгла!
Та това най-много ме притеснява!