Търся филм

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Търся филм

Мнение от Търговецът на кристал »

Guys, да можете да ми помогнете с едни субтитри? :cry:
Търсих си "La Belle Personne" (2008), намерих го - вярно, ще го тегля ден-два, но разчитам, че ще се свали. Въпросът е, че няма субтитри. На български такива не смея да се надявам, но английски ме устройват идеално, стига да се намерят. Прерових си всички познати сайтове, няма и няма...
Филмът е френски, ако това има някакво значение (различно от това, че съм обречена да не го разбера без "надписи"). :?

Трябват ми и субтитри на Dans Paris (Inside Paris, 2006), ама да не ставам нахална... :oops:

Благодаря! :)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

За Dans Paris май ти намерих, но за персоната - уви. Твърде ъндърграунд е. Трябва да си намериш някой, дето вдява франчушки.
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Йей, мерси... Утре ще те тормозя да ми ги пращаш по Скайп. :cheers:
Ама персоната хич не е ъндърграунд, бе, как можа да ми го речеш това... Все се надявам, че просто е твърде нов. :roll:
Вариантът е да издиря pi4, който да ми превежда на ушенце. :mrgreen: А как ми се гледаааа... май мосю Гарел е учител по италиански и май си пада по своя ученичка, по която май си пада и някакъв ученик (не кой да е, при това - още не мога да повярвам, че Льопринс-Ринге е 2 години ПО-МАЛЪК от мен!) Какво ли се чудя - самият Гарел е набор '83. :roll:
Ениуей - доколкото успях да опозная френското кино напоследък, а дори и съдейки само по "Любовни песни", усещам, че това няма да е поредната-безобидна-блудкава-поамериканчена-любовна история. Пределно изтънчена перверзия без субтитри - отлична програма за Свети Валентин. :lol: Започвам да обиквам филмите на Кристоф Оноре.

И все пак, ако я превърнете в пределно изтънчена перверзия СЪС субтитри, няма да ви се разсърдя. :)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Тормози ме, те няма да избягат :Р
(Ако го издириш, като свърши с превода, ме викни :wasntme:s)
Ми ъндърграунд си е... Излъчван на разни прожекции и или не е издаван на двд или твърде малко хора са си го купили. А колкото по-малко хора знаят за него и го имат, толкова по-малък е шансът сред тях някой да седне да рипне или напише субтитри. Има надежда, де. Ако се разпространи повече. Тогава ще се намерят и буквички :) Иначе да ти кажа, историята не ме грабна много :oops: В момента предпочитам фантастика.
А това за Оноре го долових :Р
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Едва ли някой ще може да помогне, но все пак ще пробвам :D

Имаше едно време един сериал по БНТ, английски - ставаше дума за 2 конкурентни фризьорски салона, чиито собственици бяха влюбени, но си правеха мръсни номера, заради разни истории от миналото. И накрая се оказа, че едно от момичетата, които работят в единия салон, им е дъщеря... Мисля, че на БГ го бяха превели като 'Порежи другия', но колкото и да се опитвам, не мога да се сетя как беше оригиналното заглавие :? Help! :D
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Оригиналното заглавие е Cutting it :wink:
Я да видиме сега дали някой може да пи помогне на мен - търся британската класика Look back in anger, но оригинала от 1958 го имам, трябва ми римейка от 1980, а в краен случай бих се задоволил и с римейка от 1989 с Кенет Брана. Търсих го по българските арени, замунди и къде ли не, в piratebay и mininova също го нямаше :x
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Мерси много!!! :flower: :compress:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
Sweetanie
В началото бе словото
Специалност: История
Курс: първи

Мнение от Sweetanie »

Някой може ли да ми намери Resurrection man от 1998? Намерих го в един тракер, ама вече 2ри месец е на 42%. Май се е видяло, че няма да го гледам :roll:
“One day I woke up only to find that I was still sleeping” Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”