Нестандартно предложение от театър "Грифон"

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Аватар
Apokalyptra
В началото бе словото
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Нестандартно предложение от театър "Грифон"

Мнение от Apokalyptra »

Експерименталният театър Грифон излиза с нова, отново нестандартна постановка: "Стриптизьорката", моноспектакъл на Мария Андонова. Който е посещавал "Екстази" на Зорбас Николаско знае какво да очаква - много чар, обсебваща игра и преди всичко неочакваното! Бенефисът на актрисата, която се завръща на сцената след над 10-годишно прекъсване, ще се състои на 25 февруари (сряда), отново в клуб "BackStage", отново в 19:00 часа. Билети на Попа от онзи атрактивен младеж със зелените очила и дежурния въпрос "Обичате ли да ходите на театър?"

PS: Извинете, че не пуснах съобщението в темата за премиери, но видях, че тя е позагубила популярността си, а до представлението остават само 2 седмици и нямам идея дали ще има втори шанс за тези, които го пропуснат! :joker:
Why don't you deliver us from pain and evil?
We stand in a quiver of our god and we will
follow his will as long as he will feed us
But we're not sure if he does really need us
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Нестандартно предложение от театър "Грифон"

Мнение от Търговецът на кристал »

А какво се случва с "Червена точка 18"? Щото атрактивния младеж с червеното в косата го видях онзи ден на Попа, но бързах, а с него разговорите никога не са кратки... :lol:

Не се безпокой, подфорумчето ни е за такива темички - колкото до тази за премиерите, мерси, че ми напомни. Като свърши сесията, ще се разправя подобаващо с нея, че работата не е малко. :)
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Apokalyptra
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Apokalyptra »

"Червена точка 18", живот и здраве, ще се играе тази вечер :) Билетите от 28-ми важат за днес, така че заповядай с четен брой цветя :P
Успех с темата за премиерите, изглежда полезна :thumbright:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Тцъ... няма как да стане тая вечер... но като се знаят датите на следващите спектакли, дай знак, за да знам да потърся атрактивния младеж на Попа.
Дано погребението - ъъъъъ... представлението... тая вечер мине добре. Зорбас Николаско is dead, long live Светозар Кнезовски (нали така беше?) :)

А "Екс" ще го сваля ли от сцена наистина? Щото колкото пъти съм го чувала, уж все за последно го играе в България... :lol:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Apokalyptra
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Apokalyptra »

Следващото поклонението на Зорбас Николаско е на 11-ти март :P Дано да е успешно, че снощи беше доста... импровизирано :lol:s Ама като за пръв път добре, сигурно не е лесно - никой не се е връщал оттам да каже как е :mrgreen:
Иначе за "Екстази" ще те излъжа.. върти ми се, че имаше една скорошна дата, но трябва него да питаш. А това за играенето за последно си е чист "маркетингов трик" :lol:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Да бе, познаваме се с него, ама това вече взе да писва. Като номерът със свалянето на очилата и ръкуването. Но той си знае.
Просто си помислих, че с ново име и нов спектакъл, може вече наистина да е решил да сваля стария. *вдига рамене*
Колкото до другото... аз затова рядко ходя на премиери, макар че тази е била безкрайно интересна, убедена съм. Нека се уталожат малко нещата, пък 11 март звучи добре. Знаеш ли дали телефонът му е същият, впрочем?
В края на ноември
Аватар
Apokalyptra
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Apokalyptra »

За "Екстази" май има доста желаещи, ще го играе пак на 4-ти март :) Предполагам, че не си е сменял телефона скоро, все пак зависи откога го имаш ;)
"Безкрайно интересна" е доста точно определение за премиерата на "Точката" :lol: Не очаквам и следващото поставяне да е по-малко... интересно :mrgreen: обаче!
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Странен тип е тоя. Не мога да преценя, дъската ли му хлопа или е гениален. Някъде по средата трябва да е (базирано на едно гледане на Х разбира се)
medicate, medicate
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”